Yamarin Cross 54 Bow Rider

34 900,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 605 €/kk
Hae rahoitusta
Cross 54BR + Yamaha F70AETL     34 900,00 €
Todella käytännöllistä perhevenettä kaipaavan on helppoa valita Yamarin Cross 54 Bow Rider! Se on mukava, kätevä ja turvallinen vene, jossa on hyvin avotilaa korkeiden laitojen suojassa.
SKU
Cross 54BR 2021
action-image

Verraton valinta perheen veneilyyn

Todella käytännöllistä perhevenettä kaipaavan on helppoa valita Yamarin Cross 54 Bow Rider! Se on mukava, kätevä ja turvallinen vene, jossa on hyvin avotilaa korkeiden laitojen suojassa.

Suorituskykyiseen ja vankan tuntuiseen veneeseen mahtuu kuusi matkustajaa, ja isolla turkkipinnalla kulkee mukana yllättävän suuri määrä varusteita ja tarvikkeita. Kätevien astintasojen ansiosta veneeseen on helppoa kulkea, ja myös veneessä liikkuminen on vaivatonta.

Sulavalinjainen ja lujarakenteinen runko on havaittu hyväksi ammattikäytössä. 54 Bow Rider on todella suorituskykyinen vene, kun sen voimanlähteeksi valitaan jopa 70-hevosvoimainen Yamaha-perämoottori.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.

Yamarin Cross. Rentoon veneilyyn perheen ja ystävien kanssa.
Vakiovarusteet: Yamarin Q 10", ankkuriboxit keulassa ja perässä, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), integroidut kulkuvalot, kannellinen roisketiivin säilytystila turkin alla, kuomukotelo, laita-askelmat, lepuuttajan kiinnikkeet, lepuuttajatelineet, lukittava hansikaslokero ja säilytystilat, NFB-ohjaus, offshore-istuimet ja istuintyynyt, penkit pulpettien edessä, polttoainesuodatin, kiinteä polttoainesäiliö 62 litraa, sammutin, U-muotoinen takapenkin selkänoja, väliovi, virran ulosotto 12V sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus5280 m
Hull length5280
Leveys2.090 m
Kuivapaino (kg)585kg
No. of persons6
Polttoainesäiliön tilavuus62L
Hevosvoimat (HV)5070hp
TransomLong
CE Design CertificationC

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: Yamarin Cross 54 Bow Rider
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center