Yamarin Cross 54 Bow Rider

30 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 538 €/kk
Hae rahoitusta
2021 Q edition
Cross 54BR Q edition + Yamaha F60FETL       30 990 €
Cross 54BR Q edition + Yamaha F70AETL       32 600 €
Todella käytännöllistä perhevenettä kaipaavan on helppoa valita Yamarin Cross 54 Bow Rider! Se on mukava, kätevä ja turvallinen vene, jossa on hyvin avotilaa korkeiden laitojen suojassa.
SKU
2018-YAMARINCR54BR-NA
action-image

Verraton valinta perheen veneilyyn

Todella käytännöllistä perhevenettä kaipaavan on helppoa valita Yamarin Cross 54 Bow Rider! Se on mukava, kätevä ja turvallinen vene, jossa on hyvin avotilaa korkeiden laitojen suojassa.

Suorituskykyiseen ja vankan tuntuiseen veneeseen mahtuu kuusi matkustajaa, ja isolla turkkipinnalla kulkee mukana yllättävän suuri määrä varusteita ja tarvikkeita. Kätevien astintasojen ansiosta veneeseen on helppoa kulkea, ja myös veneessä liikkuminen on vaivatonta.

Sulavalinjainen ja lujarakenteinen runko on havaittu hyväksi ammattikäytössä. 54 Bow Rider on todella suorituskykyinen vene, kun sen voimanlähteeksi valitaan jopa 70-hevosvoimainen Yamaha-perämoottori.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.
Yamarinista on kasvanut merkittävä kansainvälinen venebrändi. Yamarin on osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Yamarin Cross. Rentoon veneilyyn perheen ja ystävien kanssa.
Lisätietoja
Pituus5280 m
Hull length5280
Leveys2.090 m
Kuivapaino (kg)585kg
No. of persons6
Polttoainesäiliön tilavuus62L
Hevosvoimat (HV)5070hp
TransomLong
CE Design CertificationC
Varaa koeajo: Yamarin Cross 54 Bow Rider
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center