Yamarin Cross 49 Bow Rider

Tarjoushinta 29 600,00 € Norm. hinta 31 400,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 420 €/kk
Hae rahoitusta
 KAMPANJATARJOUS
Yamarin Cross 49 BR + Yamaha F60 HETL    29 600,00 €  31 400,00€
Yamarin Cross 49 BR + Yamaha F50 HETL    30 200,00 €  
Ketterällä Cross 49:llä pääset suosikkisatamiisi tai omalle kesämökillesi kädenkäänteessä. Käytännöllinen ja tilava vene onkin Cross-malliston kestosuosikkeja Pohjoismaissa. Reilut sisätilat kuljettavat niin mökkitarvikkeet kuin kalastusvälineetkin ongelmitta.
SKU
Cross 49 Bow Rider 2024
action-image

Suosittu yleisvene – monestakin hyvästä syystä!

Cross 49 BR on käytännöllinen sekä tilava vene. Sisätilat ovat reilunkokoiset, joten mukana kulkevat niin mökkitarvikkeet kuin kalastusvälineetkin. Cross 49 Bow Rider on ketterä ja käytännöllinen yleisvene jokaiseen hetkeen

Yamarin Cross 49 Bow Rider vie sinut lempivenesatamaasi tai vapaa-ajanasunnolle nopeasti ja vaivattomasti. Se on kompakti ja samalla tilava vene, jossa on mainio valikoima ominaisuuksia, ja se edustaa tinkimätöntä Yamarin Cross -laatua huokeaan hintaan.

49 BR on jo noussut Pohjoismaiden suosituimpien Yamarin Cross -mallien joukkoon. Reilunkokoisissa sisätiloissa kulkevat mukana niin mökkeilytarvikkeet kuin kalastusvälineet, ja tuulilasin suojaama taka-avotila on kokoluokan suurin.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.
Vakiovarusteet: Yamarin Q10", ankkuriboksi perässä, astintasot takapenkin sivuilla, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), integroidut kulkuvalot, komposiittipollarit, lepuuttajan kiinnikkeet, lukittava hansikaslokero, lukittavat säilytystilat, mukiteline, NFB kaapeliohjaus, Offshore-istuimet ja istuintyynyt, polttoainesuodatin, sammutin, väliovi tuulilasin alla, virran ulosotto 12V sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus4860 m
Hull length4860mm
Leveys1960 m
Kuivapaino (kg)490
No. of persons6
TransomLong
CE Design CertificationC

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center