Yamarin Cross 49 Bow Rider

27 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 487 €/kk
Hae rahoitusta
Cross 49BR + Yamaha F50HETL     28 600,00 €
Cross 49BR + Yamaha F60FETL     27 990,00
Ketterällä Cross 49:llä pääset suosikkisatamiisi tai omalle kesämökillesi kädenkäänteessä. Käytännöllinen ja tilava vene onkin Cross-malliston kestosuosikkeja Pohjoismaissa. Reilut sisätilat kuljettavat niin mökkitarvikkeet kuin kalastusvälineetkin ongelmitta.
SKU
Cross 49 Bow Riderr
action-image

Suosittu yleisvene – monestakin hyvästä syystä!

Cross 49 BR on käytännöllinen sekä tilava vene. Sisätilat ovat reilunkokoiset, joten mukana kulkevat niin mökkitarvikkeet kuin kalastusvälineetkin. Cross 49 Bow Rider on ketterä ja käytännöllinen yleisvene jokaiseen hetkeen

Yamarin Cross 49 Bow Rider vie sinut lempivenesatamaasi tai vapaa-ajanasunnolle nopeasti ja vaivattomasti. Se on kompakti ja samalla tilava vene, jossa on mainio valikoima ominaisuuksia, ja se edustaa tinkimätöntä Yamarin Cross -laatua huokeaan hintaan.

49 BR on jo noussut Pohjoismaiden suosituimpien Yamarin Cross -mallien joukkoon. Reilunkokoisissa sisätiloissa kulkevat mukana niin mökkeilytarvikkeet kuin kalastusvälineet, ja tuulilasin suojaama taka-avotila on kokoluokan suurin.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.
Vakiovarusteet: Yamarin Q10", ankkuriboksi perässä, astintasot takapenkin sivuilla, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), integroidut kulkuvalot, komposiittipollarit, lepuuttajan kiinnikkeet, lukittava hansikaslokero, lukittavat säilytystilat, mukiteline, NFB kaapeliohjaus, Offshore-istuimet ja istuintyynyt, polttoainesuodatin, sammutin, väliovi tuulilasin alla, virran ulosotto 12V sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus4860 m
Hull length4860mm
Leveys1960 m
Kuivapaino (kg)490
No. of persons6
TransomLong
CE Design CertificationC

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: Yamarin Cross 49 Bow Rider
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center