Yamarin Cross 49 Bow Rider

25 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 453 €/kk
Hae rahoitusta
2021 Q Edition
Cross 49BR Q edition + Yamaha F50HETL     25 990 €
Cross 49BR Q edition + Yamaha F60FETL     27 050 €
Miten olisi yllätysretki lähisaaristoon? Tai kesämökkireissu? Tai vaikkapa juhlat veneessä perheen ja ystävien kesken? Tällä mahtavalla ketterällä yleisveneellä luonnistuu tuo kaikki.
SKU
2018-YAMARINCR49BR-NA
action-image

Suosittu yleisvene – monestakin hyvästä syystä!

Miten olisi yllätysretki lähisaaristoon? Tai kesämökkireissu? Tai vaikkapa juhlat veneessä perheen ja ystävien kesken? Tällä mahtavalla ketterällä yleisveneellä luonnistuu tuo kaikki.

Yamarin Cross 49 Bow Rider vie sinut lempivenesatamaasi tai vapaa-ajanasunnolle nopeasti ja vaivattomasti. Se on kompakti ja samalla tilava vene, jossa on mainio valikoima ominaisuuksia, ja se edustaa tinkimätöntä Yamarin Cross -laatua huokeaan hintaan.

49 BR on jo noussut Pohjoismaiden suosituimpien Yamarin Cross -mallien joukkoon. Reilunkokoisissa sisätiloissa kulkevat mukana niin mökkeilytarvikkeet kuin kalastusvälineet, ja tuulilasin suojaama taka-avotila on kokoluokan suurin.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.
Yamarinista on kasvanut merkittävä kansainvälinen venebrändi. Yamarin on osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Yamarin Cross. Rentoon veneilyyn perheen ja ystävien kanssa.
Lisätietoja
Pituus4860 m
Hull length4860mm
Leveys1960 m
Kuivapaino (kg)490
No. of persons6
TransomLong
CE Design CertificationC
Varaa koeajo: Yamarin Cross 49 Bow Rider
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center