Yamarin 56 Bow Rider

32 900,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 463 €/kk
Hae rahoitusta
Yamarin 56 BR + Yamaha F100LB            35 000 €
Kampanjahinnat                                            (32 900 €)

Yamarin 56 BR + Yamaha F115LB            36 000 €
Kampanjahinnat                                            (33 900 €)

Yamarin 56 BR + Yamaha VF115LA         36 300 €
Yamarin 56 Bow Rider on vauhdikas urheilullisen näköinen vene, joka sopii mainiosti monipuoliseen vapaa-ajan käyttöön. Voit lähteä sillä kalareissulle tai reippaan vesiurheilun pariin – tai vain hupiajelulle!
SKU
Yamarin 56BR 2021
action-image

Yamarin 56 Bow Rider. Vauhtia ja tyyliä urheilullisille ihmisille!

Sporttiselle seurueelle vauhdikas peli!
Yamarin 56 Bow Rider on sopiva valinta vesiurheiluun tai päiväretkiin. Veneessä on särmikäs muotoilu ja tilava keulatila esim heittokalastukseen tai tavaroiden lastaukseen. Tavallista korkeampi ja trendikkäästi muotoiltu tuulilasi antaa hyvän suojan matkustajille. Veneen lukuisiin käytännöllisiin yksityiskohtiin kuuluu esimerkiksi teräksiset lepuuttajatelineet.

Yamarin 56 Bow Rider on muotoilultaan särmikkäämpi. Avoimessa keulatilassa on istumatilaa kahdelle. Muotoilunsa ansiosta keula tarjoaa esteettömän näkyvyyden kuljettajalle mutta myös vapaata turkkitilaa esimerkiksi heittokalastukseen.

Takareunastaan totuttua korkeampi tuulilasi edustaa uutta muotoilua ja suojaa matkustajia hyvin. Takapenkillä matkustaville on tarjolla suojaisa tila ja miellyttävän reilusti jalkatilaa.

Se on lupaus, jolle on rakennettu koko Yamarin-maailma. Haluamme tuoda ulottuvillesi mahdollisuuden elämäsi parhaaseen kesään. Aurinkoon, lämpöön ja yhdessäoloon. Veneajeluihin ja päiväreissuihin, rentouttaviin veneretkiin perheen kesken, kalastuksen ja muiden harrastusten pariin. Kaikkeen tähän Yamarin on täydellinen valinta.

Valitse veneeksesi Yamarin ja tee unelmiesi kesästä totta!
Vakiovarusteet: ankkuriboksi perässä ja keulassa, kuomukotelo, väliovi tuulilasin alla, lepuuttajan kiinnikkeet, sammutin, kiinteä polttoainetankki 90 litraa, polttoainesuodatin, hydraulinen ohjaus, lukittavat hansikaslokero ja säilytyslokerot, mukitelineet, integroidut kulkuvalot, korkeaselkäiset offshore-istuimet, virran ulosotto 12V, lepuuttajatelineet, avotilan tyynyt, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), Yamaha LAN-monitoimimittarit sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus5.670 m
Hull length5670mm
Leveys2.250 m
Kuivapaino (kg)670kg
No. of persons6
Polttoainesäiliön tilavuus90L
Hevosvoimat (HV)80-115
TransomLong
CE Design CertificationC

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center