Yamarin 46 Side Console

18 400,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 325 €/kk
Hae rahoitusta
Yamarin 46 SC + Yamaha F50HETL       18 400,00 €  KAMPANJATARJOUS
Yamarin 46 Side Consolesta näkee päälle, että se on suunniteltu harkiten monikäyttöveneeksi. Vene on yksi luokkansa tilavimmista ja käytännöllisimmistä.
SKU
Yamarin 46SC 2021
action-image

Yamarin 46SC. Käytännöllinen ja suorituskykyinen yleisvene

Yamarin 46 Side Console tekee vaikutuksen ensinäkemältä; se on toimiva kokonaisuus. Se on erittäin toimiva ja käytännöllinen vene, jonka keulassa on avara avotila ja jossa on paljon säilytystilaa ja vaikuttavia ominaisuuksia fiksussa ja tyylikkäässä paketissa.

Yamarin 46SC:n mainiot ajo-ominaisuudet takaavat vakaan ja mukavan matkanteon. Hyvin suunniteltujen tilaratkaisujen ansiosta keulan avotila on avara ja säilytystilaa on runsaasti. Malliston pienin vene suuren veneen asenteella.

Leveä runko ja korkeat laidat tuovat turvallisuuden ja tilan tuntua. Yhdessä erinomaisen ajettavuuden kanssa ne tekevät matkanteosta huoletonta ja mukavaa joka säällä. Keulassa on pitkä sivupenkki, ja muita ominaisuuksia ovat vankka käsikahva ja integroitu mukiteline. Veneessä on myös runsaasti suojaisaa säilytystilaa.

Se on lupaus, jolle on rakennettu koko Yamarin-maailma. Haluamme tuoda ulottuvillesi mahdollisuuden elämäsi parhaaseen kesään. Aurinkoon, lämpöön ja yhdessäoloon. Veneajeluihin ja päiväreissuihin, rentouttaviin veneretkiin perheen kesken, kalastuksen ja muiden harrastusten pariin. Kaikkeen tähän Yamarin on täydellinen valinta.

Valitse veneeksesi Yamarin ja tee unelmiesi kesästä totta!
Vakiovarusteet: kaide, knaapit ja kansiheloitus (RST), säilytystilat, sammutin, polttoainesuodatin, integroidut kulkuvalot, mukiteline, NFB-ohjaus, virran ulosotto 12V, takapenkin istuin- ja selkänojatyynyt, uimatasot ja ankkurioksi perässä, sekä Yamaha LAN-monitoimimittari
Lisätietoja
Pituus4.650 m
Hull length4570mm
Leveys1.850 m
Kuivapaino (kg)415kg
No. of persons5
Hevosvoimat (HV)30-50
TransomLong
CE Design CertificationC

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: Yamarin 46 Side Console
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center