Finnmaster S6

40 630,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 702 €/kk
Hae rahoitusta
Finnmaster S6 + Yamaha F115 BETX 40 630€
Finnmaster S6 + Yamaha F130 AETX* 41 680€
Finnmaster S6 + Yamaha F150 DETX 44 430€

*veneenvalmistajan suositus
Finnmaster S6 on vene, jossa yhdistyvät urheilullisuus ja innovatiivinen muotoiluelämys. Tämä pulpettivene on täydellinen kumppani nautinnollisiin kesäpäiviin vesillä. Sen käsiteltävyys on todella hyvä ja tilaratkaisu avara, ja sen keulan istuinryhmä muuntuu helposti aurinkotasoksi.
SKU
2018-FMS6-NA
action-image

Finnmaster S6 – upea yhdistelmä hienoja ominaisuuksia

Finnmaster S6 on vene, jossa yhdistyvät urheilullisuus ja innovatiivinen muotoiluelämys. Tämä pulpettivene on täydellinen kumppani nautinnollisiin kesäpäiviin vesillä. Sen käsiteltävyys on todella hyvä ja tilaratkaisu avara, ja sen keulan istuinryhmä muuntuu helposti aurinkotasoksi. Leveässä pulpetissa on virtaviivainen tuulilasi, joka suojaa kuljettajaa ja matkustajia mukavasti tuulelta ja roiskeilta kovassakin vauhdissa.

Finnmaster S6 on maustettu monilla Smart Design -ratkaisuilla. Niihin kuuluvat esimerkiksi turvalliset askelmat, jotka helpottavat veneeseen nousua, käytännöllinen lepuuttajien kaide ja muut tilavat säilytysratkaisut.

Keulan LED-valojen loiste johtaa sinut kohti loputtomia seikkailuja vesillä.

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla.
Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.
Lisätietoja
Pituus6.39 m
Hull length0.40 m
Leveys2.29
Kuivapaino (kg)1000 kg
No. of persons7
CE Design CertificationC
Yamaha Engine115 - 150hp
Varaa koeajo: Finnmaster S6
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center