Finnmaster R5

42 650,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 581 €/kk
Hae rahoitusta
Finnmaster R5 + Yamaha F100LB      42 650 €
Finnmaster R5 tuulilasivene - helppoa ja monipuolista veneilyä.
SKU
FinnmasterR5
action-image

Finnmaster R5 - helppoon ja monipuoliseen veneilyyn

Tämä malli on monipuolinen ja sopii täsmälleen yhtä hyvin niin yhteys – ja mökkiveneilyyn kuin retkeilyyn tutkimattomissa luonnonsatamissa.

Smart Design -konseptimme ansiosta Finnmaster R5 on helppokäyttöinen vene, minkä vuoksi koko perhe voi nauttia kaikesta vauhdikkaan vesiurheilun ja uimareissujen väliltä.

Mitä Finnmaster R5 siis lyhyesti sanottuna tarjoaa? Huipputyyliä, käytännöllisyyttä, helppohoitoisuutta - ja silkkaa riemua!

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla.
Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.
Lisätietoja
Pituus5.46 m
Hull length0.35 m
Leveys2.10 m
Kuivapaino (kg)535 kg
No. of persons6
CE Design CertificationC
Yamaha Engine50-70 hp

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center