Buster M

16 900,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 299 €/kk
Hae rahoitusta
Buster M1 2021
Buster M1 + Yamaha F30BETL 16 900€
Buster M1 + Yamaha F40FETL 17 200€

Buster M2 2021 Q Edition
Buster M2 + Yamaha F30BETL 18 850€
Buster M2 + Yamaha F40FETL 19 350
Mainio mökkivene Buster M
SKU
2018-BUSTERM-NA
action-image

M niin kuin monikäyttöinen

Entistä huolettomampi, entistä kevyemmin liukuun lähtevä uusi Buster M soveltuu täydellisesti kesämökin perusveneeksi, jolla hoituu pienimuotoinen yhteysveneily, kauppareissut, kalastus lähivesillä tai vaikka eväsretki perheen pienimpien kanssa lähisaaristoon. Selkeä avoin tilaratkaisu takaa monipuolisen ja turvallisen mökkiveneilyn.

Uusi Buster M perustuu samalle modernille runkogeometrialle kuin monessa testissä kehuttu Buster S. Uuden mallin huippunopeus Yamahan 40 hevosvoiman perämoottorilla on 27 solmua, ja vene toimii hyvin myös 30 hevosvoiman moottorilla.

Turvallisten ja tasapainoisten ajo-ominaisuuksien ja tarkasti mietittyjen yksityiskohtien ansiosta Buster M on varmuudella suosittu venemalli niin Suomessa, Skandinaviassa kuin muualla Euroopassa.

Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivenemerkki. Buster-mallisto käsittää kattavan ja monipuolisen valikoiman vankkarakenteisia alumiiniveneitä. Valikoimasta löytyy kooltaan ja pohjaratkaisultaan sopiva malli niin vaativan työkäytön kuin nautinnollisen vapaa-ajan veneilyn moninaisiin tarpeisiin.
Buster-veneiden suunnittelussa ja toteutuksessa ei tingitä laadusta. Valmistusperinteemme kantaa sukupolvesta toiseen. Busterin vankkarakenteisuus, käytännöllisyys ja merikelpoisuus ovatkin jo tarunhohtoisessa maineessa.
Buster Boats on nyt osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Lisätietoja
Varaa koeajo: Buster M
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center