YT660

4 590,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 76 €/kk
Hae rahoitusta
Lingon 61 senttimetrin työskentelyleveys ja lumen heitto 15 metrin päähän kuulostaa houkuttelevalta, mutta viimeistään Yamahan hiljainen ja tehokas nelitahtimoottori, kaksivaiheinen sahalaitainen syöttökierukka, kaksivaiheinen poistoputki ja hydrostaattinen vaihteisto vakuuttavat sinut.
SKU
2017-YT660-NA
action-image

Miksi et tekisi pakollisesta askareesta hauskempaa?

Vaikka lingon valtava 61 senttimetrin työskentelyleveys ja lumen heitto jopa 15 metrin päähän kuulostaa houkuttelevalta, viimeistään Yamahan hiljainen ja tehokas nelitahtimoottori, kaksivaiheinen sahalaitainen syöttökierukka, kaksivaiheinen poistoputki ja hydrostaattinen vaihteisto (HST) vakuuttavat sinut lopullisesti.

Hydrostaattisen vaihteiston ohjaaminen yhdellä vivulla käy kätevästi, joten voit säätää nopeutta tarkasti ja portaattomasti niin eteenpäinajossa kuin peruutuksessakin. Samalla kumitelaveto takaa äärimmäisen pidon ja vetovoiman.

Tämä suorituskykyinen kone pureutuu jopa jäisen ja pakkautuneen lumen läpi, ja sen sähkötoimisella ja kaksivaiheisella poistoputkella on 230 asteen kääntösäde. Taltuta kaikki talven metkut uskomattoman YT660-lingon avulla.

Jokainen Yamaha-kone aina moottoripyöristä perämoottoreihin ja moottorikelkkoihin on suunniteltu ja valmistettu tekemään elämästäsi helpompaa ja miellyttävämpää. Lumilinkomme muuttavat pakollisen askareen todelliseksi huviksi! Olemme vastanneet kuluttajien ja ammattilaisten vaatimuksiin jo 30 vuoden ajan esittelemällä jatkuvasti mallistoissamme uusinta tekniikkaa ja innovatiivisia ominaisuuksia.
Nyt lumilinkomme puhdistavat leveämpiä väyliä lumesta ja heittävät lumen kauemmas ja täsmällisemmin. Kaikki tämä hoituu tasaisen varmalla tehokkuudella ja vieläpä hiljaa, mikä varmasti lyö sinut ällikällä.
Lumen tullessa Yamaha tarjoaa auttavan kätensä lumen siirtämiseen juuri haluamaasi paikkaan.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiYksisylinterinen, 4-tahtinen, Ilmajäähdytetty, OHV
MalliMZ175E
Sylinterin tilavuus171cc
Maksimiteho4.4kw(6.0ps)
KäynnistysjärjestelmäElectric 12VDC battery type (std), manual recoil (with auto decompressor)
SytytysjärjestelmäTCI
Syöttöpesän leveys615 mm
Poistokorkeus440 mm
Linkouskapasiteetti35tonnia/tunti
Heittoetäisyys14m
VaihteistojärjestelmäHydrostaattinen
Ajonopeus0 - 3.2km/h
Peruutusnopeus0 - 2.4km/h
Syöttökierukan halkaisija 310 mm
Heittotorven kiertokulma220º
Polttoainesäiliön tilavuus4.5Litraa
Öljytilavuus0.6Litraa
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 102kg
Kokonaispituus x -leveys x -korkeus1,476mm x637mm x 1,108mm

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center