50hp

8 455,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 127 €/kk
Hae rahoitusta
Jännittävää vesiurheilua voi harrastaa aiheuttamatta haittaa ympäristölle. Yamahan monia pitkälle kehittyneitä teknologioita hyödyntävä 50hp-perämoottori tarjoaa luokkansa puhtainta ja taloudellisinta suorituskykyä.
SKU
2017-F50-NA
action-image

Maksiminautinto, minimipäästöt.

Kätevänkokoinen 50hp sopii loistavasti vesihiihtoon, vesilautailuun ja muuhun hauskanpitoon vesillä. Ympäristötietoinenkin veneilijä voi käyttää sitä hyvin mielin. Se on nimittäin luokkansa puhdastoimisin ja taloudellisin moottori.

Yamahan elektroninen polttoaineen ruiskutusjärjestelmä (EFI) varmistaa puhtaamman käynnin ja hyvän polttoainetehokkuuden ja tarjoaa vaikuttavaa tehoa, vauhdikasta menoa ja vahvaa vääntöä keskialueella.

50hp sisältää myös joukon ainutlaatuisia Yamaha-ominaisuuksia, jotka kaikki on suunniteltu tekemään veneilystä sujuvaa, mukavaa ja nautittavaa. Esimerkiksi laaja-alueinen sähköhydraulinen trimmaus- ja kippausjärjestelmä parantaa veneen hallittavuutta ja tuo käsittelyyn rentoutta, ja rikastimeton PrimeStart™-käynnistys tekee veneen käynnistämisestä yhtä vaivatonta kuin auton käynnistäminen on.

Niin vesiurheilun huumasta kuin rennosta menostakin nauttivan veneilijän kannattaa valita moottori, jonka avulla vesillä liikkumisesta saa enemmän irti.
Valikoimamme kaikissa moottoreissa hyödynnetään Yamahan viimeisimpiä venemoottorien teknologioita, rakenneratkaisuja ja imu- ja pakojärjestelmiä. Yamahan 4-tahtiteknologian kehitys on ollut hyvin menestyksekästä juuri siksi, ettemme ole alun alkaenkaan yrittäneet muuntaa tavallisia autonmoottoreita perämoottoreiksi vaan olemme suunnitelleet ja rakentaneet 4-tahtisia koneita puhtaasti venemoottoreiksi.
Erikoissuunnitellut venemoottorimme edistävät myös ympäristönsuojelua uraauurtavien puhtaan palamisen teknologioiden avulla, kuitenkaan tehosta, suorituskyvystä tai käytettävyydestä tinkimättä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen
Sylinterin tilavuus996 cm³
Sylinterien lkm / asettelu 4/In-line, SOHC
Sylinterin mitat65.0 mm x 75.0 mm
Kardaaniakselin teho keskikierroksilla36.8 / 5,500 rpm
Täyden kaasun käyttöalue5,000 - 6,000 rpm
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
ImujärjestelmäEFI
Ignition / advance systemTCI
KäynnistysjärjestelmäElectric with Prime Start™
Välityssuhde1.85 (24:13)
Veneen suositeltava peräpeilikorkeusL527
Polttoainesäiliön tilavuuserillinen, 25Litraa
Öljykaukalon tilavuus2.1Litraa
Paino ilman potkuria 107 kg - 114 kg
HallintaKaukosäädin
Trimmaus ja kippaus -tapaPower Trim & Tilt (ET), Hydro tilt assist (ED)
Valopuola / Vaihtovirtageneraattori12V -16Awith rectifier/regulator
AjonestoYCOP optional
PropellerValinnainen
Uistelunopeuden säätöMittariston tai ajokahvan kanssa
HuomautusThe kW data in this sheet is based on the ICOMIA 28 standard, measured at the prop shaft

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center