25hp

5 020,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 82 €/kk
Hae rahoitusta
Tarunhohtoisen 25hp-perämoottorimme uusimman sukupolven malli on entistäkin kevyempi ja monipuolisempi. Siinä Yamahan innovatiiviset tekniset ratkaisut yhdistyvät loistavaan kannettavuuteen, ainutlaatuisen suorituskykyiseen teho-paino-suhteeseen ja tyylikkääseen ulkoasuun.
SKU
2017-F25-NA
action-image

Uutta kannettavaa tehoa Yamahalta. Yhä kevyempi. Yhä lujempaa tekoa.

Yamahan tarunhohtoinen kaksisylinterinen nelitahtimoottori 25hp on nyt noin 25 prosenttia kevyempi kuin aiemmin ja siis entistäkin kätevämpi kantaa. Kun avaat uutuusmallin kaasun, huomaat heti miten tehokkaasti Yamahan innovatiivinen tekniikka toimii. 25hp-moottorissa on ominaisuuksia kuin suuremmassakin koneessa ja ainutlaatuisen suorituskykyinen teho-paino-suhde, ja lisäksi se toimii erittäin taloudellisesti.

Uutuusmallissa on kaksi lepotukea (sivulla ja takana), entistä paremmat kantokahvat ja akuton elektroninen polttoaineen ruiskutus, ja se on täysin yhteensopiva Yamahan LAN-järjestelmän ja digitaalimittareiden kanssa.

Sen muita ominaisuuksia ovat ohjauskitkan säätö yhdellä vivulla, moottorin kiinnityspisteiden entistä pidempi etäisyys, tehokas vaihtovirtageneraattori, Yamahan Y-COP-ajonesto ja valinnaisina lisävarusteina saatavat uistelunopeuden säätö ja laaja-alainen sähköhydraulinen trimmaus- ja kippausjärjestelmä. Niinpä 25hp on luonteva valinta myös monipuolisuutensa ansiosta.

Niin vesiurheilun huumasta kuin rennosta menostakin nauttivan veneilijän kannattaa valita moottori, jonka avulla vesillä liikkumisesta saa enemmän irti.
Valikoimamme kaikissa moottoreissa hyödynnetään Yamahan viimeisimpiä venemoottorien teknologioita, rakenneratkaisuja ja nerokkaita imu- ja pakojärjestelmiä. Yamahan 4-tahtiteknologian kehitys on ollut hyvin menestyksekästä juuri siksi, ettemme ole alun alkaenkaan yrittäneet muuntaa tavallisia autonmoottoreita perämoottoreiksi vaan olemme suunnitelleet ja rakentaneet 4-tahtisia koneita puhtaasti venemoottoreiksi.
25 hv perämoottori on saatavilla sähkö- tai käsikäynnistyksellä, etäohjauksella tai ohjauskahvalla, pitkällä tai erikoispitkällä akselilla ja sähköhydraulisella kippauksella ja -trimmillä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen
Sylinterin tilavuus432 cm³
Sylinterien lkm / asettelu 2/In-line, SOHC
Sylinterin mitat65.0 mm x 65.1 mm
Kardaaniakselin teho keskikierroksilla18.4 / 6,000 rpm
Täyden kaasun käyttöalue5,000 - 6,000 rpm
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
ImujärjestelmäEFI
Ignition / advance systemCDI
KäynnistysjärjestelmäElectric/ Manual, Manual (MH), Electric (E, ET) with Prime Start™
Välityssuhde2.08 (27:13)
Veneen suositeltava peräpeilikorkeusS424L:551mm
Polttoainesäiliön tilavuuserillinen, 25Litraa
Öljykaukalon tilavuus1.1Litraa
Paino ilman potkuria 56kg - 64kg
HallintaRemote control (E, ET), Tiller handle (MH + WH)
Trimmaus ja kippaus -tapaPower Trim & Tilt (ET), Manual Tilt (MH, E + WH)
Valopuola / Vaihtovirtageneraattori12V -16A (vain sähkökäynnisteiset)
AjonestoYCOP optional
Propellersisältyy (MH, WH), vaihtoehtoinen (E, ET)
Uistelunopeuden säätöMittariston tai ajokahvan kanssa
OhjausKaasukahva, Kaukosäädin
HuomautusThe kW data in this sheet is based on the ICOMIA 28 standard, measured at the prop shaft

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center