2.5hp

905,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 27 €/kk
Hae rahoitusta
Sujuvan tasaisesti toimiva, hiljainen ja puhdastoiminen 2.5hp tuo uuden ulottuvuuden pienveneseikkailuihin. Uskomattoman kätevän kokoisesta ja mukavasti kannettavasta perämoottorista löytyy kylliksi tehoa kunnon hauskanpitoon vesillä.
SKU
2017-F2-5B-NA
action-image

Ota mukaan ja lähde – kannettavaa tehoa.

Uskomattoman kätevän kokoinen 2.5hp antaa mahdollisuuden nauttia veneilystä täysipainoisesti ja tekee lyhimmästäkin venematkasta miellyttävän kokemuksen.

Suosittu kannettava perämoottorimalli on paitsi tyylikkään muotoinen myös puhdastoiminen ja hiljainen, ja siinä on monia käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Moottorissa on paljon Yamahan uraauurtavaa teknologiaa. Siitä löytyy myös mukavasti tehoa, sitä on helppoa käsitellä ja se on ajettavuudeltaan erinomainen. 2.5hp on myös ihanteellinen apumoottori pääveneeseen.

Tämä nelitahtinen moottorimalli on todella fiksu valinta! Käyttäjäystävälliset hallintalaitteet ovat näppärästi käden ulottuvilla. Polttoainesäiliö on läpikuultava ja kantokahva mukavan kokoinen ja tuntuinen. Moottori voidaan varastoida useassa eri asennossa.

Niin vesiurheilun huumasta kuin rennosta menostakin nauttivan veneilijän kannattaa valita moottori, jonka avulla vesillä liikkumisesta saa enemmän irti.
Valikoimamme kaikissa moottoreissa hyödynnetään Yamahan viimeisimpiä venemoottorien teknologioita, rakenneratkaisuja ja imu- ja pakojärjestelmiä. Yamahan 4-tahtiteknologian kehitys on ollut hyvin menestyksekästä juuri siksi, ettemme ole alun alkaenkaan yrittäneet muuntaa tavallisia autonmoottoreita perämoottoreiksi vaan olemme suunnitelleet ja rakentaneet 4-tahtisia koneita puhtaasti venemoottoreiksi.
Erikoissuunnitellut venemoottorimme edistävät myös ympäristönsuojelua uraauurtavien puhtaan palamisen teknologioiden avulla, kuitenkaan tehosta, suorituskyvystä tai käytettävyydestä tinkimättä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen
Sylinterin tilavuus72 cm³
Sylinterien lkm / asettelu 1, OHV
Sylinterin mitat54.0 mm x 31.5 mm
Kardaaniakselin teho keskikierroksilla1.8 / 5,500 rpm
Täyden kaasun käyttöalue5,250 - 5,750 rpm
VoitelujärjestelmäRoiskevoitelu
Imujärjestelmä1 kaas.
Ignition / advance systemTCI
KäynnistysjärjestelmäKäsikäynnistys
Välityssuhde2.08 (27:13)
Veneen suositeltava peräpeilikorkeusS433L:560mm
Öljykaukalon tilavuus0.35Litraa
Paino ilman potkuria 17kg - 18kg
HallintaKaasukahva
Trimmaus ja kippaus -tapaKäsikäynnistys
Valopuola / Vaihtovirtageneraattori-
PropellerIncluded
HuomautusThe kW data in this sheet is based on the ICOMIA 28 standard, measured at the prop shaft

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center