115hp

16 170,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 242 €/kk
Hae rahoitusta
Yamaha korotti taas mittapuuta julkistamalla tasaisesti toimivan, sulavalinjaisen ja kompaktin 115hp-perämoottorin. Moottorimallilla on todella monipuolisia vahvuuksia, kuten uskomattoman kevyt paino, tehokkuus, taloudellisuus ja varmatoimisuus.
SKU
2017-F115-NA
action-image

Teho-painosuhteeltaan luokkansa paras.

Innovatiivisen ja kevytrakenteisen 115hp-perämoottorin kanssa voit rentoutua ja nauttia veneestäsi täysipainoisesti, sillä käytössäsi on yksi maailman puhtaimmin ja tasaisimmin toimivimmista moottoreista.

115hp tekee vaikutuksen jo rakenteellaan. Nelitahtinen rivimoottori on nelisylinterinen ja 1,8-litrainen, ja siinä on kaksi kannen yläpuolista nokka-akselia (DOHC) ja 16 venttiiliä. Lisäksi siinä on veneilyä helpottavia elektronisia ja muita ominaisuuksia. Se on esimerkiksi yhteensopiva Yamahan valinnaisen LAN-järjestelmän ja digitaalimittareiden kanssa, ja siinä on laaja-alainen sähköhydraulinen trimmaus- ja kippausjärjestelmä, johon on valinnaisena saatavissa kippauksen rajoitin. Kaukohallittava Y-COP®-ajonesto on saatavana lisävarusteena.

Erinomaisen Yamaha-moottorin luotettavuuden takeena on käytännössä hyväksi osoittautunut elektroninen polttoaineen ruiskutus (EFI) ja muut uudet tehokkaan palamisen teknologiat.

Niin vesiurheilun huumasta kuin rennosta menostakin nauttivan veneilijän kannattaa valita moottori, jonka avulla vesillä liikkumisesta saa enemmän irti.
Valikoimamme kaikissa malleissa hyödynnetään Yamahan viimeisimpiä venemoottorien teknologioita, rakenneratkaisuja ja imu- ja pakojärjestelmiä. Tehokkaan suorituskyvyn varmistaa moottorinohjausyksikkö, joka valvoo moottorin toimintaa tarkasti, polttoaineseoksesta palamistehokkuuteen ja huoltoaikatauluun.
Erikoissuunnitellut venemoottorimme edistävät myös ympäristön suojelua uraauurtavien puhtaan palamisen teknologioiden avulla, kuitenkaan tehosta, suorituskyvystä tai käytettävyydestä tinkimättä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen
Sylinterin tilavuus1,832 cm³
Sylinterien lkm / asettelu 4/In-line, 16-valve, DOHC
Sylinterin mitat81.0 mm x 88.9 mm
Kardaaniakselin teho keskikierroksilla84.6 / 5,800 rpm
Täyden kaasun käyttöalue5,300 - 6,300 rpm
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
ImujärjestelmäEFI
Ignition / advance systemTCI
KäynnistysjärjestelmäElectric with Prime Start™
Välityssuhde2.15 (28:13)
Veneen suositeltava peräpeilikorkeusL516X:643mm
Polttoainesäiliön tilavuus-
Öljykaukalon tilavuus3.2Litraa
Paino ilman potkuria 173kg - 177kg
HallintaKaukosäädin
Trimmaus ja kippaus -tapaSähköhydraulinen trimmaus ja kippaus
Valopuola / Vaihtovirtageneraattori12V -35Awith rectifier/regulator
AjonestoYCOP optional
PropellerValinnainen
VastakiertomalliAvailable (ETX)
Uistelunopeuden säätöMittariston tai ajokahvan kanssa
VaimennusValinnainen
HuomautusThe kW data in this sheet is based on the ICOMIA 28 standard, measured at the prop shaft

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center