YS1070T

6 890,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 119 €/kk
Hae rahoitusta
Tasaisen ja hiljaisen nelitahtimoottorin, erityisen laajan työleveyden, 17 metrin heittoetäisyyden sekä älykkäiden teknisten ratkaisujen ansiosta lippulaivamme YS1070T on täydellinen ratkaisu suurempiin lumenpoistotöihin.
SKU
2014-YS1070T-PBS3
action-image

60 tonnia tunnissa – hiljaa ja helposti!

Tasaisen ja hiljaisen nelitahtimoottorin, erityisen laajan työleveyden (72 cm), lumen 17 metrin heittoetäisyyden sekä älykkäiden teknisten ratkaisujen ansiosta lippulaivamme YS1070T on täydellinen ratkaisu suuriin lumenpoistotöihin.

Ohjauksen sähkömagneettinen kytkin ja portaaton hydrostaattinen vaihteisto – ohjaus yhdellä vivulla tekee käytöstä äärimmäisen helppoa. Nopeutta voi säätää tarkasti ja portaattomasti, eikä syöttökierukan nopeudesta tarvitse tinkiä. Lisäksi kumitelaveto takaa erinomaisen pidon ankarimmissakin olosuhteissa.

Mallissa on jopa eristetty moottorikotelo ja suuri äänenvaimennin, joiden ansiosta koneen käyntiääni on äärimmäisen hiljainen. Siksi malli onkin varteenotettava vaihtoehto niin yksityiseen kuin ammattimaiseenkin käyttöön.

Jokainen Yamaha-laite on suunniteltu ja valmistettu tekemään elämästäsi helpompaa ja miellyttävämpää. Lumilinkomme muuttavat pakollisen askareen todelliseksi huviksi! Olemme vastanneet kuluttajien ja ammattilaisten vaatimuksiin jo 30 vuoden ajan esittelemällä jatkuvasti mallistoissamme uusinta tekniikkaa ja innovatiivisia ominaisuuksia.
Nyt lumilinkomme puhdistavat leveämpiä väyliä lumesta, heittävät lumen kauemmas ja täsmällisemmin. Kaikki tämä hoituu tasaisen varmalla tehokkuudella ja vieläpä hiljaa.
Lumen tullessa Yamaha auttaa lumen siirtämisessä juuri haluamaasi paikkaan.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiYksisylinterinen, 4-tahtinen, Ilmajäähdytetty, OHV
MalliMZ300
Sylinterin tilavuus296cc
Maksimiteho6.9kw(9.4ps)
KäynnistysjärjestelmäElectric 12VDC battery type (std)
SytytysjärjestelmäTCI
Syöttöpesän leveys715 mm
Poistokorkeus510 mm
Linkouskapasiteetti60tonnia/tunti
Heittoetäisyys17m
VaihteistojärjestelmäHydrostaattinen
Ajonopeus0 - 2.8km/h
Peruutusnopeus0 - 1.8km/h
Syöttökierukan halkaisija 350 mm
Heittotorven kiertokulma220º
Polttoainesäiliön tilavuus6.7Litraa
Öljytilavuus1.0Litraa
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 185kg
Kokonaispituus x -leveys x -korkeus1,568mm x745mm x 1,105mm

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center