Yamaha

YZ450F (2018)

Yamaha
YZ450F (2018)
Suositushinta 9 690,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Kun tähtäät palkintokorokkeelle

2018-mallin YZ450F on Yamahan täydellisin motocross-tuotantokilpapyörä. Se on myös ensimmäinen tuotantopyörä, jota voi säätää langattomasti ennalta ohjelmoitujen säätöjen mukaisesti älypuhelinsovelluksella. Näin voit aina hyödyntää myös omat ajokykysi äärimmilleen.

Uusi rakenteeltaan kevyt sähköstartti säästää ajoenergiaasi ja tärkeitä sekunteja tiukoissa tilanteissa – ja uuden korkeapuristeisen sylinterikannen lisäksi ECU-yksikön ohjelmointi on hienosäädetty entistä tehokkaammaksi.

Uudenmallinen, entistä keveämpi runko ja päivitetty jousitus takaavat, että 2018-mallin YZ450F ylittää pöytähyppyrit vakaasti ja tiukatkin mutkat taittuvat sulavan ketterästi. Tehdaspyörien kaltainen linjakas muotoilu mahdollistaa ajossa riittävän suuren liikkumavaran.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Uusi, suorituskykyisempi eteen suunnattu sylinterikansi
 • Power Tuner -älypuhelinsovellus
 • Täysin uusi, korkeapuristeinen sylinterikansi
 • Rakenteeltaan kevyt sähköstartti ja litium-ion-akku
 • Muodoiltaan entistä solakampi, kompakti runko
 • Uudenmallinen, vääntöjäykkä kaksoiskehtorunko
 • Perusasetuksiltaan uuden rungon ominaisuuksille optimoitu jousitus
 • Helppo ilmanpuhdistimen vaihto
 • Uusi, tehokkaampi jäähdytin
 • Kompakti 6,2 litran polttoainesäiliö
 • Kapeampi ja tasaisempi satula

Uudistettu, eteen suunnattu sylinterikansi.

Edelleen kehitetyn, käänteisen sylinterikannen ansiosta YZ450F:n moottori ja pyörä on ominaisuuksiltaan voittaja-aineista. Sen satulassa voit hyödyntää ajotaitosi äärimmilleen. Korkeapuristeinen sylinterikansi, takomännät, terävämmät nokka-akselit, tehokkaampi ilmanpuhdistin, päivitetty ECU-ohjelmointi ja monet muut parannukset varmistavat, että uusi 2018 YZ450F on käytännössä tasaveroinen tehtaan MXGP-pyörien kanssa muutenkin kuin vain ulkomuodoiltaan.

Power Tuner -älypuhelinsovellus

Lajissaan maailman ensimmäinen Power Tuner -älypuhelinsovellus! Sovelluksen avulla voit puhelimen kosketusnäytöltä optimoida moottorin toiminnan muokkaamalla ja hienosäätämällä polttoainesyöttöä ja sytytystä. Voit myös jakaa ja vertailla eri säätöarvoja ja tiedonkeruun tuloksia ja tietoja ajokavereiden kanssa!

Rakenteeltaan kevyt sähköstartti

Rakenteeltaan huippukeveä ja kompakti sähköstartti käynnistää moottorin napin painalluksella. Tämä säästää ajoenergiaa esimerkiksi kilpailun tiimellyksessä. Kompaktin sähköstartin sekä keveän ja pienen mutta tehokkaan litium-ion-akun ansiosta moottorin ulkomitat ovat samat kuin aiemmin.

Kompaktin solakka muotoilu

2018 YZ450F on muodoiltaan kapeampi ja painojako sekä painopiste on kompaktimpi kuin aiemmin. Huomaat ja tunnet tämän viimeistään kun nouset sen satulaan. Aikaisempaa pienemmän, 6,2 litran bensatankin ja uudenmallisen ilmanpuhdistinkotelon ja tankin sivusuojien myötä polvilla saa entistä paremman tuen. Tämä puolestaan tehostaa ajohallintaa ja ohjattavuutta. Entistä hoikemmat ulkomuodot vähentävät painoa ja ennen muuta tehostavat ajotuntumaa ja keventävät käsiteltävyyttä.

Uudenmallinen kevyt ja vääntöjäykkä runko

Uudenmallinen alumiininen kaksoiskehtorunko on joka suuntaan sopivasti aiempaa vääntöjäykempi. Tämän ansiosta ohjattavuus on entistä herkempi ja ajokäytös etenkin mutkissa ketterämpi. Toimintavarmuutta lisäävä kevyt sähköstartti on uudessa paikassa ja sen myötä myös rungon alumiiniset kiinnityslevyt ovat uudenmalliset.

Hienosäädetty ja tarkka jousitus

2018 YZ450F on tähän mennessä teknisesti ja rakenteeltaan kaikkein lähimpänä tehtaan MXGP-kilpapyöriä. Esimerkiksi säädöiltään monipuolinen jousitus on lähes sama. Alan uusinta tekniikkaa edustavan AOS-etuhaarukan uudet sisäkalut takaavat erinomaisen toimivuuden ja laajat säätömahdollisuudet. Takaiskarin jousi on keveämpi ja lisäsäiliön tilavuus suurempi. Näin iskunvaimennin säilyttää toimivuutensa vakaana pitkässäkin kilpailussa.

Dynaamista MXGP-muotoilua ja asennetta

2018 YZ450F hohkaa tehdaskilpapyörien virtaviivaisuutta ja asennetta. Teknisesti ja rakenteeltaan se edustaa joka suhteessa alan uusinta uutta moottorin, rungon, jousituksen ja ulkomuotojen osalta. Entistä matalampi ja tasaisempi satula mahdollistaa aiempaa paremman liikkumisen ja kehopainon siirron. Aiempaa linjakkaampi etulokari ja hoikemmat tankin sivusuojat ja sivukopat korostavat MXGP-kilpapyörien asennetta ja tyyliä.

Matalampi, kapeampi ja tasaisempi satula

Uuden YZ450F:n muotoilussa huomio kiinnittyy pienempään bensatankkiin ja kapeampiin ilmanohjaimiin sekä ennen muuta uudenmalliseen satulaan. Se on takaa 20 mm ja edestä 8 mm matalampi sekä kautta linjan 9 mm kapeampi. Näillä muutoksilla kuljettajan on helpompi liikkua satulassa ja siirtää kehopainoa eteen, taakse ja sivuille.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi 4-tahtinen, nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen, taakse kallistuva yksisylinterinen
Moottorin tilavuus 449 cc
Sylinterin mitat 97,0 mm x 60,8 mm
Puristussuhde 12,8 : 1
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Kytkimen tyyppi Märkä, Monilevy
Kaasutin Polttoaineen suihkutus
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä hammasrattaat, 5-vaihteinen
Voimansiirto Ketju
Runko Bilateral Beam -runko
Etujousijärjestelmä Upside-down-etuhaarukka
Etujoustovara 310 mm
Caster-kulma 27º 15
Jättö 121 mm
Takajousitusjärjestelmä Keinuvarsi, (Linkkutyyppinen jousitus)
Takajoustovara 317 mm
Etujarru Hydraulinen yksi levy, Ø 270 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 245 mm
Eturengas 80/100-21 51M
Takarengas 110/90-19 62M
Kokonaispituus 2 185 mm
Kokonaisleveys 825 mm
Kokonaiskorkeus 1 285 mm
Istuimen korkeus 965 mm
Akseliväli 1 485 mm
Maavara 335 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 112 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 6,2 Litraa
Öljysäiliön tilavuus 0,95 Litraa
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön tuotteesta

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät