Yamaha

YT660

Yamaha
YT660
Suositushinta 3 790,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä olevat laitteet aina etukäteen.


Tee lumityöt helpommin!

Vaikka lingon valtava 61 senttimetrin työskentelyleveys ja lumen heitto jopa 15 metrin päähän kuulostaa houkuttelevalta, viimeistään Yamahan hiljainen ja tehokas nelitahtimoottori, kaksivaiheinen sahalaitainen syöttökierukka, kaksivaiheinen poistoputki ja hydrostaattinen vaihteisto (HST) vakuuttavat sinut lopullisesti.

Hydrostaattisen vaihteiston ohjaaminen yhdellä vivulla käy kätevästi, joten voit säätää nopeutta tarkasti ja portaattomasti niin eteenpäinajossa kuin peruutuksessakin. Samalla kumitelaveto takaa äärimmäisen pidon ja vetovoiman.

Tämä suorituskykyinen kone pureutuu jopa jäisen ja pakkautuneen lumen läpi, ja sen sähkötoimisella ja kaksivaiheisella poistoputkella on 230 asteen kääntösäde. Taltuta talven haasteet YT660-lingon avulla.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Yamahan tehokas nelitahtimoottori ja sähköinen käynnistys
 • Hydrostaattinen vaihteisto (HST) – äärimmäistä käyttömukavuutta
 • Tehokas kaksivaiheinen linko ohjaa lumen jopa 15 metrin päähän
 • Laaja (61 cm) työleveys lumen poistoon
 • Kestävä kumitelaveto – erinomaista pitoa ja vetovoimaa
 • Poistoputken yksinkertainen kääntö – sähkötoiminen
 • Kaksiasentoinen poistoputki – muovivuoraus estää lumen kertymisen
 • Vaativaan käyttöön soveltuva teräksinen, kaksivaiheinen syöttökierukka – haastaviin töihin
 • Portaaton syöttöpesän korkeussäätö
 • Säädettävä Snow Jaw -tyylinen kaavintaterä
 • Vaativaan käyttöön soveltuva hammaspyörästön kotelo – pitkä käyttöikä
 • Kätevä työvalo ohjaustangossa

Yamahan 4-tahtinen OHV-moottori

YT660-lingon käyttäminen käy käden käänteessä: kytke virta, rentoudu ja nauti Yamahan nelitahtisen moottorin tasaisesta, hiljaisesta ja takuuvarmasta tehosta. Tämä kestävä ja hyväksi havaittu 175-kuutioinen ilmajäähdytetty moottori tarjoaa valtavan väännön ja lumen heittokyvyn, ja lisäksi sen polttoainetaloudellisuus on huippuluokkaa. Moottori käy tavallisella polttoaineella (98-oktaaninen).

Hydrostaattinen vaihteisto (HST)

Kestävä, hydrostaattinen vaihteistomme takaa entistäkin täsmällisemmän nopeuden hallinnan sekä tasaisemmat vaihdot eteenpäinajon ja peruutuksen välillä. Kaikki tämä hoituu yhdellä vivulla. Voit siis vaihtaa nopeutta tai pysäyttää lingon ilman, että telamattoja on kytkettävä pois käytöstä, eikä heittopyörän nopeudesta tai lumen huimasta heittoetäisyydestä (jopa 15 metriä) tarvitse tinkiä!

Tehokas kaksivaiheinen syöttöpesän ja heittopyörän järjestelmä

Kaksivaiheinen syöttökierukan ja heittopyörän järjestelmä on suunniteltu kestämään ankarimmatkin talviolot. Vaativaan käyttöön suunniteltu teräksinen syöttöpesä hoitaa erittäin laajan väylän (61 cm) puhdistuksen. Lisäksi siinä on sahalaitainen kaavintaterä, joka rikkoo jopa jäisen ja paakkuuntuneen lumen. Näin kierrosherkkä heittopyörä pystyy heittämään lumen kaksivaiheisen poistoputken kautta jopa 15 metrin päähän.

Kestävä kumitelaveto

Ei luistoa tai liukumista, vaan pelkkää sujuvaa hallintaa. Kumitelamatot ovat taipuisia, ja niiden erikoiskuviot lisäävät pitoa hankalissa olosuhteissa liikuttaessa. Niiden ansiosta pito on entistäkin parempi jyrkillä pinnoilla ja tarvittaessa koneen saa nousemaan vaikka portaita. Järjestelmä toimii täydellisesti yhteen hydrostaattisen vaihteiston kanssa.

Muovivuorattu poistoputki ja helppokäyttöiset ohjaimet

Kaksivaiheisen poistoputken muovivuoraus estää märän lumen kertymistä putkeen ja vähentää lisäksi melua ja putken kulumista. Putken sähköinen kääntö hoituu yhdellä vivulla. Myös syöttökierukan lukitusvipua ja kytkentää voi hallita yhdellä kädellä, jolloin toinen käsi jää vapaaksi nopeuden tai poistoputken asennon säätämiseen käytön aikana.

Kaasutoiminen syöttöpesän kallistusjärjestelmä

Kestävässä, kaksivaiheisessa syöttöpesässä on tehokas, sahalaitainen terä. Syöttöpesässä on kaasutoiminen kallistusjärjestelmä sekä kätevä kellunta-asento, jonka ansiosta kone pystyy mukautumaan lumiolosuhteisiin seuraamalla maaperän pinnanmuotoja. Säätö käy helposti ja nopeasti yhdellä ohjaustangon vivulla.

Takuuvarmaa luotettavuutta ja kestävyyttä

Yamahan nimi herättää kunnioitusta kaikkialla maailmassa, ja se tunnetaan ensiluokkaisesta luotettavuudesta ja kestävyydestä. Jokainen Yamahan lumilinko on tälle perinteelle uskollinen. Vaativaan käyttöön soveltuva syöttökierukka ja poistoputkijärjestelmät on valmistettu kestävästä, paksusta teräksestä, ohjaimet ovat metallia ja hammaspyörästön kotelo valurautaa. Lumilinkomme on yksinkertaisesti valmistettu kestämään.

Lisävarusteet kuuluvat vakiovarustukseen

Syöttöpesä kaasutoimisella kallistuksella, säädettävä Snow Jaw -tyyppinen kaavintaterä, sähkökäynnistys, puhdistustyökalu, työvalo, polttoainehana kaasuttimen ja polttoaineen tyhjennykseen, automaattinen hätäkatkaisu... Nämä ovat vain muutamia käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka kuuluvat linkojen vakiovarustukseen. Tulos? Äärimmäistä tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä.

 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Malli MZ175E
Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, 4-tahtinen, Ilmajäähdytetty, OHV
Moottorin tilavuus 171 cc
Maksimiteho 4,4 kw ( 6,0 ps )
Käynnistysjärjestelmä Sähkökäynnistys akulla (automaattinen puolipuristin)
Sytytysjärjestelmä TCI
Suositeltu polttoaine Lyijytön bensiini
Syöttöpesän leveys 615 mm
Poistokorkeus 440 mm
Linkouskapasiteetti 35 tonnia/h
Heittoetäisyys 15 m
Ajojärjestelmä Kumitela
Vaihteistojärjestelmä Hydrostaattinen
Nopeuden säätö Portaaton
Ajonopeus 0 - 3.2 km/h
Peruutusnopeus 0 - 2.4 km/h
Syöttökierukan halkaisija 310 mm
Käynnistäminen Hihna
Korkeuden säätö Gas assist
Kierto Sähkö
Kääntäminen Manuaalinen sähkömagneettisella kytkimellä
Heittotorven kiertokulma 230 º
Poistoputki Teräksinen muovivuorauksella
Polttoainesäiliön tilavuus 4,5 l
Öljytilavuus 0,6 l
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 118 kg
Kokonaispituus x - leveys x - korkeus 1 464 mm x 615 mm x 1 060 mm
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät