Yamaha

X-MAX 400

Yamaha
X-MAX 400
Myyntihinta 7 290,00 € Autovero 1 608,20 € 8 898,20 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Suorituskykyinen

 X-MAX 400  ei ole omiaan vain työmatkoilla. X-MAX 400 on myös oivallinen matkantekijä. Mukava ergonomia, moottorin suorituskyky ja helppo ajettavuus on omiaan kun viikonloppuna haluat rentoutua ajelemalla maaseudun pikkuteillä tai matkaat johonkin etäiseen paikaan.

Kompaktin muotoilunsa ja sujuva ajokäytöksen ansiosta X-MAX 400 etenee ketterästi kaupungin ahtailla kaduilla ja ruuhkissa. Tehokkaan 400 cc:n nelitahtimoottorin ansiosta X-MAX 400 pysyy vaivatta muun liikenteen mukana moottoritiellä ja ohitukset sujuvat nopeasti ja turvallisesti.

X-MAX 400:n perustana on Yamaha MAX -skootterien perinne. Sen mukaisesti suorituskyky, käyttömukavuus ja ajettavuus on luokkansa huippua. Päivittäisillä työmatkoilla ja vapaa-ajan ajoretkillä sen iso tavaratila, tekninen suorituskyky ja erinomainen viimeistely nostavat käyttömukavuuden uudelle tasolle.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Käytökseltään dynaaminen, matka-ajossakin mukava sporttiskootteri
 • Hyvän kiihtyvyyden takaava, vääntövahva 400 cc:n moottori
 • Suorituskyky, toimivuus ja tyylikkyys erinomaisesti tasapainossa keskenään
 • Kompakti 400 cc:n premium-luokan sporttinen skootteri
 • Ajohallintaa tehostava TCS-pidonhallinta (luiston-/sutimisenesto)
 • Kätevä, etätoiminen Smart Key -virtalukko
 • Satulan alla tilava, valolla varustettu tavaratila
 • Edessä moottoripyörätyyppien etuhaarukka
 • Säädettävä tuulilasi ja ohjaustanko (2 asentoa)
 • Edessä ja takana huomiovaloin varustetut LED-valot
 • Edessä kaksi 267 mm:n ABS-levyjarrua
 • Käytännöllinen käsijarru

Tunnusomaisen monitoiminen MAX-muotoilu

Heti ensinäkemältä on selvää, että uusi X-MAX 400 on muodoiltaan paljolti menestyksellisen X-MAX 300:n kaltainen. Solakka olemus ja dynaaminen sivuprofiili sekä tuplat LED-ajovalot korostavat tunnusomaista Yamaha MAX -muotoilua.

Tehokas E4-hyväksytty, 400 cc:n nelitahtimoottori

Hyvän kiihtyvyyden varmistavan, tehokkaan ja vääntövahvan 400 cc:n nelitahtimoottorin ansiosta matka-ajon ajovauhti on helppo pitää riittävän nopeana ja ohitukset sujuvat nopeasti ja turvallisesti. Yamahan edistyksellisen moottoriteknologian ja modernin polttoainesuihkutuksen ansiosta X-MAX 400 on omassa luokassaan erittäin taloudellinen ja toimintavarma valinta.

TCS-pidonhallinta (sutimisen-/luistonesto)

Ajoturvallisuus on yksi Yamahan suunnittelun perusarvo. Siksi uuden X-MAX 400:n perusvarusteluun kuuluu muun muassa edistyksellinen TCS-pidonhallinta eli luiston- ja sutimisenestojärjestelmä. TCS-järjestelmä estää takarenkaan luiston esimerkiksi sateen liukastamalla asfaltilla ja mukulakivetyksellä sekä katukaivojen kansien ja raitiovaunukiskojen kohdalla.

Etätoiminen Smart Key -virtalukko

Uudenlainen etätoiminen Smart Key -virtalukko poistaa virta-avaimen tarpeen, joten käyttäjällä on yksi huoli vähemmän. Kun Smart Key -lähetin on esimerkiksi takin taskussa, voi X-MAX 400:n kuljettaja avata ohjauslukon ja käynnistää moottorin sekä avata satulan ja bensatankin korkin. Lisäksi Smart Key -etätoiminnolla voi napin painalluksella lukita ja paikallistaa oman X-MAX 400:n esimerkiksi ostoskeskuksen laajalla parkkipaikalla.

LED-valot

LED-toimiset etu- ja takavalot ovat olennainen osa modernia muotoilua. Tehokas LED-ajovalo tuottaa kirkkaan ja kattavan valokuvion. Vähäisellä virtamäärällä toimivat LED-ajovalot parantavat moottorin hyötysuhdetta. Havaittavuuden tehostamiseksi X-MAX 400:n etu- ja takavaloissa on myös LED-huomiovalot.

Satulan alla entistä tilavampi tavarakaukalo

X-MAX 400:n satulan alla on kookas tavaratila. Siihen mahtuu vaivatta kaksi kokokypärää tai A4-kokoinen asiakirjasalkku. Etenkin hämärässä tavaratilan käyttömukavuutta lisää sen näppärä valo. Iso tavaratila on yhtä omiaan niin arkisilla työmatkoilla kuin viikonlopun ajoretkillä tai lomamatkoilla.

Teleskooppietuhaarukka

Yamaha MAX -malliston TMAX-huippumallin tavoin uuden X-MAX 400:n etujousitus on moottoripyörien tavoin teleskooppihaarukalla. Ajomukavuuden ohella se takaa suurissakin nopeuksissa vakaan ajokäytöksen. Herkkätoimisen etujousituksen ja kahden 267 mm:n levyjarrun ansiosta X-MAX 400:n hallittavuus jarrutuksissa ja kaarreajossa on aivan omaa luokkaansa.

Uudenlainen ja laadukas istuin

Uudenmallisen, laadukkaan satulan selkänoja tehostaa kuljettajan ajomukavuutta. Yksityiskohtien viimeistelyä korostavat puolestaan satulan kaksisävyinen päällinen ja sen tyylikkäät tuplat ommelsaumat.

Tyylikkään tasapainoinen ja suorituskykyinen kokonaisuus

Uuden X-MAX 400:n suorituskyky ja käyttömukavuus muodostavat mukavan ja toimivan tasapainoisen kokonaisuuden. Sporttinen olemus ja premium-luokan varustelu, kuten TCS-pidonhallinta, ABS-jarrut ja Smart Key-järjestelmä, takaavat että jokainen ajokerta niin arkena kuin vapaa-ajallakin on omanlaisensa mukava ajoelämys.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC
Moottorin tilavuus 395 cc
Sylinterin mitat 83,0 mm x 73,0 mm
Puristussuhde 10.6 ± 0.4 : 1
Maksimiteho 24,5 kW @ 7 000 rpm
Maksimivääntö 36,0 Nm @ 6 000 rpm
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä V-Belt -automaatti
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 110 mm
Takajousitusjärjestelmä Yksikön keinuliike
Takajoustovara 107 mm
Etujarru Hydraulinen kaksoislevy, Ø 267 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 267 mm
Eturengas 120/70-15
Takarengas 150/70-13
Kokonaispituus 2 185 mm
Kokonaisleveys 766 mm
Kokonaiskorkeus 1,415-1,465 mm (säädettävä tuulilasi)
Istuimen korkeus 800 mm
Akseliväli 1 567 mm
Maavara 90 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 210 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 13 Litraa
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät