Yamaha

X-MAX 400 (2017)

Yamaha
X-MAX 400 (2017)
Myyntihinta 7 090,00 € Autovero 1 562,42 € 8 652,42 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Dynaamisen käytännöllinen

X-MAX 400:n dynaamisen käytännöllinen muotoilu, keveä ja silti tukeva rakenne sekä vakaa ajokäytös perustuvat hyväksi todettuun XMAX konseptiin. Se tekee jokapäiväisen liikkumisesi sujuvan helpoksi.

Tehokas 400 cc:n moottori ja keveä ajokäytös muodostavat sporttisen ketterän kokonaisuuden. Hyvä kiihtyvyys takaa myös ripeät ja turvalliset ohitukset. X-MAX 400 on yhtä lailla toimiva nopeassa matka-ajossa maantiellä kuin tempoilevassa kaupunkiliikenteessäkin.

Arkista käytännöllisyyttä on esimerkiksi satulan alla oleva kahdelle kokokypärälle riittävä iso säilytystila. Etupyörän kaksi tehokasta, kelluvaa levyjarrua, LED-toimiset ajo- ja takavalot sekä mittaristo ovat alan uusinta tekniikkaa ja muotoilua. Eikä tässä vielä kaikki. X-MAX 400 on saatavilla myös ABS-jarruilla!

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Dynaaminen ja monikäyttöinen skootteri
 • Sporttisen hienostunut ja virtaviivainen muotoilu
 • Tehokas 400 cc:n moottori
 • Ripeä kiihtyvyys ja hyvä matkanopeus
 • Suorituskyky, toimivuus ja tyylikkyys erinomaisesti tasapainossa keskenään
 • Kompakti ja kokoluokkansa kevein skootteri
 • Helppo ja kevyt käsiteltävyys
 • Erittäin vakaa suurissakin maantienopeuksissa
 • Istuimen alla säilytystila kahdelle kokokypärälle
 • Etupyörän kaksi kelluvaa levyjarrua varmistavat tehokkaan ja hallitun jarrutuksen.
 • Korkealuokkainen varustelu ja automainen mittaristo
 • LED-toimiset parkki- ja takavalot

Dynaaminen muotoilu

Katsoitpa mistä kulmasta tahansa, X-MAX 400 on aina ilo silmälle Sen sporttisen tyylikäs muotoilu perustuu aikaisempien Yamaha X-MAX- ja TMAX-skootterien tekniikkaan ja rakenteisiin. Suurissa nopeuksissa virtaviivainen etukate ja tuulilasi suojaavat tehokkaasti myös matkustajaa ajoviimalta. Kuljettajan avara jalkatila sekä tilava ja porrastettu satula kohentavat ajomukavuutta.

Ketterä kuin 250-luokkalainen ja 400 cc:n teho

Kun tarkastelet lähemmin X-MAX 400:n piirteitä ja varustelua huomaat varmasti, että se on tehty vaativan makuun. Sen keveys ja kompakti rakenne tekevät siitä ajoltaan ketterän ja sujuvan tempoilevassa kaupunkiliikenteessä. Maantiellä X-MAX 400 on puolestaan erittäin vakaa suurissakin nopeuksissa.

Erinomaisen tasapainoinen

Nykypäivän kuluttaja haluaa hyödyntää skootteriaan jokaisena viikonpäivänä hyvinkin eri tavoin ja eri olosuhteissa. Tämä on ollut myös X-MAX 400:n suunnittelun lähtökohta. Keveän kokonaispainon ja tehokkaan moottorin yhdistelmä sekä erinomainen ajomukavuus ja käytännöllisyys - esim. satulan alla iso säilytystila - muodostaa kaikin puolin erinomaisen suorituskykyisen ja toimivan kokonaisuuden.

Tehokas ja polttoainetaloudellinen 400 cc:n moottori

X-MAX 400:n voimanlähteenä on luonteeltaan joustava ja tehokas, nestejäähdytteinen, yksisylinterinen, DOHC ja 4-venttiilinen nelitahtimoottori. Se on peräti 54 % tehokkaampi kuin vastaava X-MAX 250 -moottori. X-MAX 400:n moottorin voimavarojen ansiosta kiihtyvyys on paikaltakin lähtiessä ripeää ja ohitukset nopeita. Maantiellä moottorin tehovarat varmistavat riittävän hyvän matka- ja huippunopeuden.

Edessä kaksi levyjarrua ja alumiinivaluvanteet

Keveän ajokäsiteltävyyden ja jousituksen herkän toimivuuden takeeksi jousittamatonta painoa on vähennetty mm. keveillä alumiinivaluvanteilla. Edessä on iso 15-tuumainen ja takana matalampi 13-tuumainen. Edessä on kaksi 267 mm:n levyjarrua ja takana yksi vastaava 267 mm:n levyjarru. Valinnaisena on myös jarrujen lukittumisen estävä, ajoturvallisuutta lisäävä ABS-järjestelmä.

Ensiluokkainen varustelu ja viimeistely

Dynaaminen ja kaikin puolin laadukas sekä suorituskykyinen Yamaha X-MAX 400 on yksi markkinoiden korkealuokkaisimmista 400-luokan skoottereista. Tilavan ja porrastetun, kahdenistuttavan satulan sekä tarkkaan harkitun ergonomian ansiosta ajoasento on mukavan pysty ja rento. Lisäksi kuljettajan näkyvyys joka suuntaan on hyvä. Ajoturvallisuutta lisäävät puolestaan mm. kirkkaat LED-ajovalot.

Kattava lisävarustevalikoima

X-MAX 400 -skootteriin on saatavilla erilaisia Yamahan kehittämiä lisävarusteita ja -tarvikkeita. Niiden avulla käyttäjä voi varustella skootterinsa omien tarpeiden mukaiseksi. Esimerkiksi tavaralaukkujen avulla X-MAX 400:n kuljetuskyky riittää pitkänkin lomamatkan varusteille. Valtuutetun Yamaha-jälleenmyyjän luona voi tutustua laajaan varustevalikoimaan. Siihen kuuluvat mm. erikokoiset tuulilasit, sivu- ja telinelaukut, jalkasuojat, satulat ym. ym.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Esittelytuote Vantaa
Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC
Moottorin tilavuus 394,9 cc
Sylinterin mitat 83,0 mm x 73,0 mm
Puristussuhde 10.6 ± 0.4 : 1
Maksimiteho 23,18 kW @ 7 500 rpm
Maksimivääntö 33,88 Nm @ 6 000 rpm
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Sytytysjärjestelmä ECU
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä V-Belt -automaatti
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 110 mm
Takajousitusjärjestelmä Yksikön keinuliike
Takajoustovara 110 mm
Etujarru Hydraulinen kaksoislevy, Ø 267 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 267 mm
Eturengas 120/70-15
Takarengas 150/70-13
Kokonaispituus 2 190 mm
Kokonaisleveys 780 mm
Kokonaiskorkeus 1 385 mm
Istuimen korkeus 785 mm
Akseliväli 1 565 mm
Maavara 105 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 215 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 14,0 l
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön tuotteesta

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät