Yamaha

X-MAX 300 (2017)

Yamaha
X-MAX 300 (2017)
Myyntihinta 6 240,00 € Autovero 1 067,43 € 7 307,43 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Täyttää toiveesi

Me kaikki yritämme tehdä elämästä sujuvaa, myös työmatkoilla Uuden X-MAX 300:n suorituskyky ja muut ominaisuudet tekevät arkisista työmatkoista mukavasti sujuvampia.

Sen moottoripyörätyylinen etuhaarukka, jousitus, isot pyörät ja kompakti rakenne takaavat sujuvan ketterän käsiteltävyyden ja business-luokan ajomukavuuden. Yamaha Blue Core -tekniikalla toteutettu, tehokas ja suorituskykyinen moottori on myös erittäin polttoainetaloudellinen.

Virtaviivaiset ulkomuodot ovat suoraviivaisen dynaamista MAX-tyyliä. Istuimen alla oleva iso tavaratila kahdelle kokokypärille ja pikkutavaroille sekä vakiovarusteena olevat, ajoturvallisuutta kohentavat ABS-jarrut ja rengaspidon TCS-pidonhallinta kertovat, että X-MAX 300 on kaikkea sitä mitä toivoa saattaa.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Sporttisen dynaaminen TMAX-tyylin muotoilu
 • Blue Core -moottoritekniikka - hyvä suorituskyky ja polttoainetalous
 • Moottoripyörätyyppinen etuhaarukka takaa vakaan ajokäytöksen
 • Rengaspidon TCS-pidonhallintajärjestelmä (Traction Control System)
 • Ilman virta-avainta toimiva Smart Key -virtalukko
 • Kirkkaat ja tyylikkäät LED-ajovalot ja LED-takavalot
 • Istuimen alla tilaa kahdelle kokokypärälle ja pikkutavaroille.
 • Monitoiminen mittaristo ja helppokäyttöiset valikot
 • 12 V:n virran ulosotto elektronisille laitteille
 • Isot pyörät takaavat sporttisen käsiteltävyyden ja vakaan ajokäytöksen
 • Edessä ja takana ABS-levyjarrut
 • Huippuluokan varustelu ja viimeistely

Sporttinen ja dynaaminen MAX-malliston skootteri

Heti ensivilkaisulla uusi X-MAX 300 näyttää tutulta. Ja miksi ei näyttäisi, kun sen muotoilu ja olemus on suoraviivaista TMAX-perimää. Virtaviivaisen X-MAX 300:n etukatteen LED-ajovalot ja rungon tyylikkäät sivupaneelit juontavat suoraan maineikkaan, luokkansa johtotähden Yamaha TMAXin piirteistä.

Istuimen alla tilaa kahdelle kokokypärälle ja pikkutavaroille

LED-sisävalolla varustettuun, istuimen alla olevaan tavaratilaan mahtuu helposti kaksi kokokypärää ja pikkutavaraa tai vaikkapa läppäri. Kätevä tavaratila on mukava ja toimiva arkikäytössä. Vapaa-ajalla tavaratilassa on helppo kuljettaa esimerkiksi treenikamppeita ja vaihtovaatteet tai vaikkapa retkieväät.

Rengaspidon TCS-pidonhallinta

X-MAX 300:n vakiovarusteena rengaspidon TCS-pidonhallintajärjestelmä (Traction Control System). Edistyksellinen, elektroninen TCS-järjestelmä tunnistaa, jos takarengas menettää pitonsa kaarteessa tai kiihdytyksessä. Se palauttaa rengaspidon säätämällä elektronisesti moottorin käyntiä. Tämä tehostaa tuntuvasti ajoturvallisuutta etenkin sadekelissä tai muuten liukkaalla tienpinnalla.

Ilman virta-avainta toimiva Smart Key -virtalukko

Käyttöä helpottava, ilman virta-avainta toimiva Smart Key -virtalukko on X-MAX 300:n vakiovaruste. Taskuun kätevästi mahtuvan, avaimenperän kokoisen Smart Key -lähettimen avulla voi kytkeä X-MAX 300:n virran, avata ohjauslukon ja istuimen lukon sekä bensatankin lukollisen korkin ja tavaralokeron kannen ilman erillistä avainta. Lisäksi on kauko-ohjain, joten napin painalluksella voi lukita skootterin ja paikallistaa sen isollakin parkkipaikalla.

Tehokas ja suorituskykyinen, EU4-hyväksytty, 300 cc:n Blue Core -nelitahtimoottori

Blue Core -teknologia optimoi energian talteenoton, eli käytännössä vähentää polttoaineen kulutusta tehosta tinkimättä. X-MAX 300:n moottorin venttiiliajoitukset sekä venttiilien ja kompaktin palotilan muoto on optimoitu tätä silmällä pitäen. Näillä ja muilla toimilla on muun muassa vähennetty moottorin liikkuvien osien vastusta - tehohäviötä. Tuloksena on suorituskyvyltään ainutlaatuisen tehokas, nestejäähdytteinen 300 cc:n nelitahtimoottori ja silti mukavan vähäiset bensalaskut.

Kätevä 12 V:n virran ulosotto

X-MAX 300:n mittariston vieressä vasemmalla on kätevä 12 V:n virran ulosotto. Siihen voi liittää GPS-navigaattorin, kännykän, MP3-soittimen ja vastaavia laiteitta. Tämä lisää X-MAX 300 -skootterin käytettävyyttä niin arkisessa työmatka-ajossa kuin vapaa-ajan ajoretkilläkin.

Sujuvan sporttinen käsiteltävä

Esikuvansa TMAXin tavoin X-MAX 300:n etujousitus toimii moottoripyöristä tutulla teleskooppihaarukalla. Herkkätoiminen jousitus tehostaa ajomukavuutta, terävöittää ohjattavuutta ja takaa ketterän käsiteltävyyden. Pitkäliikkeinen ja herkkä etujousitus "tasoittaa" tienpinnan isotkin epätasaisuudet tehokkaasti ja varmistaa näin vakaan ajokäytöksen.

Monitoiminen mittaristo

Mittaristo ja sen selkeä, iso näyttöruutu tarjoaa runsaasti ajon kannalta olennaista tietoa. Erillisten, isojen, analogisten nopeus- ja kierroslukumittarien vieressä olevalla isolla LCD-näytöllä näkyy muun muassa polttoainemittari, kello, trippimittari ja lukuisia muita eri toimintoja. Näytön valikoiden selaus ja valinta hoituu kätevästi ohjaustangossa olevalla monitoimikytkimellä.

Täydellinen LED-valovarustus

Kirkkaat LED-ajovalot ja -takavalot varmistavat, että X-MAX 300:n kuljettaja näkee hyvin myös pimeässä ja tulee päiväsaikaan nähdyksi liikennevirrassa. LED-lähivalojen ja -kaukovalon erikoiskirkas ja kantava valokuvio valaisee hyvin koko ajotien. Energiatehokkaat LED-valot käyttävät kuitenkin erityisen vähän sähköä, joten moottorin rasitus on vähäisempää. Samoin edessä ja takana LED-toimiset parkkivalot.

Isopyöräinen

X-MAX 300 on tarkoitettu yhtä lailla jokapäiväiseen työmatka-ajoon nykivässä ja ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä kuin vapaa-ajan rentohenkiseen hurvitteluun maaseudun hiljaisilla maanteilläkin. Rengaspidon ja vakaan ajettavuuden takeeksi X-MAX 300:n alla on keveät, isot alumiinivanteet ja koon 120/70x15 sekä takana koon 140/70x14 renkaat. Lisäksi tehokkaat 267 mm:n ja 240 mm:n levyjarrut on varustettu ajoturvallisuutta lisäävällä ABS-järjestelmällä.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, SOHC, 4-venttiilinen
Moottorin tilavuus 292 cc
Sylinterin mitat 70,0 mm x 75,9 mm
Puristussuhde 10,9 : 1
Maksimiteho 20,6 kW @ 7 250 rpm
Maksimivääntö 29,0 Nm @ 5 750 rpm
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä V-Belt -automaatti
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 110 mm
Takajousitusjärjestelmä Yksikön keinuliike
Takajoustovara 79 mm
Etujarru Hydraulinen yksi levy, Ø 267 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 245 mm
Eturengas 120/70-15
Takarengas 140/70-14
Kokonaispituus 2 185 mm
Kokonaisleveys 775 mm
Kokonaiskorkeus 1 415 mm (säädettävä tuulilasi 1 415-1 465 mm)
Istuimen korkeus 795 mm
Akseliväli 1 540 mm
Maavara 135 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 179 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 13 Litraa
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön tuotteesta

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät