Yamaha

WR450F (2017)

Yamaha
WR450F (2017)
Myyntihinta 10 490,00 € Autovero 2 340,72 € 12 830,72 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Tehty voittamaan

Moottori ja alusta ovat uutta tekniikkaa, joka on kehitetty erityisesti Yamahan motocross- ja enduropyöriin. WR450F on tehty hänelle, joka haluaa voittaa ja menestyä kilpauralla.

Alun pitäen WR-F-mallit on tehty mestaritason enduro- ja pitkän matkan cross country -kilpailuihin osallistuville harrastajille ja ammattilaisille. Yksi kohderyhmä ovat myös aiemmin mestaruustasolla, mutta nyt harrastetasolla ajavat "kuntoilijat". Kaikki nämä käyttäjäryhmät osaavat arvostaa WR-F-moottorien tehokkuutta ja laajaa vääntökäytöstä sekä ketterää ajettavuutta.

Keveä käsiteltävyys lähtee kompaktista ja keveästä, painoa ja massaa keskittävästä rungosta. Välityksiltään kilpakäyttöön sovitettu 5-portainen vaihteisto, alan uusimmat KYB®-jousituskomponentit ja kätevä sähköstartti varmistavat, että Yamaha WR450F on valmis taistelemaan voitosta.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Tehokas ja kompakti, 449 cc:n nelitahtinen
 • Tyrmäävän potentiaalin omaava, suoraviivaisesti vääntävä moottori.
 • Ajosuuntaan käännetty imusarja.
 • Optimaalisen kevyt ja vääntöjäykkä alumiinirunko
 • Välityksiltään uusi 5-portainen vaihteisto ja enduroon suunniteltu kytkin
 • Ilman virta-avainta toimiva sähkökäynnistys ja automaattinen puolipuristin
 • Moottorin ominaisuuksien plug and play -tyyppinen Power Tuner -säätötyökalu
 • Painon keskitys takaa ketterän käsiteltävyyden
 • Ylös sijoitettu ilmanpuhdistin ja bensatankki alhaalla satulan alla.
 • Alan huippua edustavat jousituskomponentit
 • 18 tuuman takapyörä ja Metzeler 6 Days FIM -renkaat.
 • Tehokas jäähdytys endurokäyttöön

Maailmanmestaruustason motocross-teknologiaa

WR450F:n suunnittelun pohjana oli motocrossin MM-osakilpailuvoittoja kahminut YZ450F. Käytännössä YZ450F:n tekniikkaa on muokattu tarpeellisilta osin enduroon sopivaksi. Kaikki muu - runko, jousitus jne. - on kuin MM-tason motocrosspyörässä. Tuloksena on suorituskyvyltään tehokas ja toimintavarma sekä ajettavuudeltaan helppo endurokilpuri. WR450F asettaa uudet perusarvot luokkansa enduropyörien ominaisuuksille.

450 cc:n nelitahtimoottori

Menestyksellisen YZ450F:n tekniikkaan perustuva, polttoainesuihkutuksella varustettu, nestejäähdytteinen, 4-venttiilinen, 450 cc:n DOHC-moottori tuottaa ajamista helpottavaa vääntövoimaa alakierroksilta lähtien. Tämä takaa, että voit aina hyödyntää ajotaitosi äärimmilleen. Muhkea 44 mm:n läppärunko ja tarkkaan laskettu suihkutuskulma varmistavat, että tehokas moottori vastaa kaasuun rivakasti ja hallitusti.

Välityksiltään uusi 5-portainen vaihteisto

WR450F:n vaihteiston uudet välitykset on sovitettu moottorin suorituskyvylle. Siksi voit aina hyödyntää kattavan vääntövoiman ja helposti hallittavan tyrmäävän tehon äärimmilleen. Kevyt kytkin on mitoitettu kestämään nimenomaan maastoajon ääritilanteita. Tämä ja 5-portainen vaihteisto varmistavat, että moottorin tehot ovat aina helposti hallittavissa.

YZ-F-tyylinen alumiinirunko

Uusimman käännetyllä sylinterikannella olevan moottorin myötä suunniteltu uusi alumiininen bilateral beam-, eli poikittaistuettu kaksoiskehtorunko, on olennaisilta osin samanlainen kuin maailmanmestaruuteen yltäneessä YZ450F-motocrosspyörässä. Rungon vääntöjäykkyys ja elastisuus on optimoitu käyttämällä eri osissa erilaisia alumiiniseoksia. Tuloksena on tasapainoinen ja keveä kokonaisuus, jonka ansiosta moottorin voimavarat voi joka tilanteessa hyödyntää huippuunsa.

Eteenpäin käännetty, suora imusarja

Motocrossin MM-tasolla menestyneen YZ450F:n moottorista tuttua "takaperin käännettyä" sylinterikansitekniikkaa käytetään myös WR450F:n moottorissa. Ajosuuntaan osoittavan imusarjan ansiosta suoraan taakse suunnattu pakoputki on kompakti. Palotilan huuhtelua tehostava kansiratkaisu mahdollistaa myös tavallista kattavamman ja voimakkaamman lineaarisen vääntöalueen sekä riittävän ja silti helposti hallittavan huipputehon.

Kevyt ja painoa keskittävä muotoilu

Vallankumouksellisen käännetyn sylinterikannen ja taakse kallistetun sylinterin myötä WR450F on mullistanut ajatuksia enduropyörän ominaisuuksista. Moottorin toiminnan tehostamisen lisäksi kompakti ja keveä moottori keskittää myös tehokkaasti painoa. Tällä on suuri merkitys, kun halutaan hallittavuudeltaan keveät, ketterät ajo-ominaisuudet.

AOS-etuhaarukka ja Monocross-takajousitus

WR450F:n etujousitus on alan uusinta tekniikka edustava KYB® AOS (Air-Oil-Separate) -teleskooppihaarukka. Se varmistaa hitaan ja nopean liikkeen iskunvaimennuksen.Yamahan progressiivisen Monocross-takajousituksen iskunvaimentimen perussäädöt on sovitettu mahdollisimman tehokkaaksi niin rengaspidon kuin ajohallinnankin osalta.

Yamaha Power Tuner -säätötyökalu

Jokainen kilpailu on erilainen ja joka kuskilla on omat mieltymykset pyörän säätöjen suhteen. Yamaha Power Tuner -työkalun avulla WR450F-moottorin ominaisuuksia voi muokata kuljettajan mieltymysten mukaisiksi. Plug-and-play-tyyppisen työkalun avulla voi muokata lukuisia moottorin parametrejä vaikka kilpailuvarikolla. Näin käyttäjällä on samat mahdollisuudet kuin tehdaskuskeilla.

Hallittavuus on A ja O

WR450F on kehitetty samoin perustein kuin MM-tasolla menestynyt YZ450F-motocross-kilpapyörä. Moottorin sytytys ja polttoainesyöttö on säädetty siten, että ajaminen on kaikin puolin vaivatonta ja ajorasitus vähäistä. Maastoajoon sovitettu 5-portainen vaihteisto ja jousitus takaavat puolestaan parhaan mahdollisen hallittavuuden.

Enduroon soveltuva jäähdytys

Maasto- ja enduroajon ääritilanteissa moottorin jäähdytys joutuu usein koville. WR450F:n jäähdyttimet ja ilmanohjaimet on tästä syystä mitoitettu ja varusteltu näihin ääriolosuhteisiin. Varmemmaksi vakuudeksi on myös tarpeen mukaan käynnistyvä flekti. Näin varmistetaan moottorin toiminta myös äärivaikeissa olosuhteissa.

Ilman virta-avainta toimiva sähköstartti

Ripeän käynnistyksen varmistamiseksi uuden sukupolven WR 450F -enduropyörässä on ilman virta-avainta toimiva sähköstartti, joten moottori herää eloon pelkällä napin painalluksella. Käynnistystä helpottaa myös automaattinen puolipuristin, joka vähentää tuntuvasti sähkö- tai poljinkäynnistykseen tarvittavaa energiaa.

Tasokas enduro- ja maastoajovarustelu

Varustelultaan monipuolinen WR450F on valmis viemään kuljettajansa suoraan palkintokorokkeelle myös mittariston osalta. Digitaalisella näyttöruudulla on enduro- ja maastoajoon tarkoitettu ajotietokone sekä polttoaineen varoitusvalo. Lisäksi on kätevä sivutuki ja kulutusta kestävät muoviosat. Uusi WR450F on kaikin puolin valmis voittamaan kovatkin haasteet. Voitto ja menestys on silti aina kuljettajan harteilla - oletko valmis siihen? Uusi Yamaha WR450F on.

 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, 4-venttiilinen
Moottorin tilavuus 449 cc
Sylinterin mitat 97,0 mm x 60,8 mm
Puristussuhde 12,5 : 1
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Kytkimen tyyppi Märkä, monilevy
Kaasutin Polttoaineen suihkutus
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö- ja poljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä hammasrattaat, 5-vaihteinen
Voimansiirto Ketju
Runko Puolikaksoiskehtorunko
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 310 mm
Caster-kulma 26º 20
Jättö 114 mm
Takajousitusjärjestelmä Keinuvarsi, (linkkujousitus)
Takajoustovara 318 mm
Etujarru Hydraulinen yksi levy, Ø 270 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø 245 mm
Eturengas 90/90-21 54M
Takarengas 130/90-18 69S+M
Kokonaispituus 2 165 mm
Kokonaisleveys 825 mm
Kokonaiskorkeus 1 280 mm
Istuimen korkeus 965 mm
Akseliväli 1 465 mm
Maavara 325 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 123 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 7,5 Litraa
Öljysäiliön tilavuus 0,95 Litraa
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön tuotteesta

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät