Yamaha

WR250F (2017)

Yamaha
WR250F (2017)
Myyntihinta 9 990,00 € Autovero 1 276,97 € 11 266,97 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä ja koeajettavissa olevat laitteet aina etukäteen.

Tehty voittamaan

Yamaha tekee asiat omalla tavallaan. Siksi Yamaha-moottoripyörät erottuvat myös edukseen. Käänteisellä sylinterikannella varustettu WR250F-moottori saattaa jonkun mielestä näyttää oudolta. Meistä se on alan uusinta ja todistetusti tehokasta tekniikkaa.

WR250F muuttaa käsityksiä. Eteen suunnattu imusarja ja säädettävä polttoainesuihkutus on tehokas yhdistelmä. Painoa keskittävä, istuimen alle sijoitettu bensasäiliö ja moottorin yllä oleva kevyt ilmanpuhdistinkotelo tehostaa ja keventää käsiteltävyyttä.

Endurokäyttöön mitoitetulla kytkimellä varustettu 6-portainen vaihteisto ja alan johtavaa tekniikkaa edustava jousitus takaavat, että sähköstartilla käynnistyvä WR250F on voittaja-aineista.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

 • Kevyt, kompakti ja tehokas 250 cc:n nelitahtimoottori
 • Moottorivoimaa tehostava polttoainesuihkutus
 • Ajosuuntaan osoittava imusarja
 • Kompakti alumiinirunko ja typistetty takarunko
 • Kytkimen toiminta ja vaihteiston välitykset sovitettu enduroajoon
 • Ilman virta-avainta toimiva sähkökäynnistys
 • Plug and play -tyyppinen Power Tuner helpottaa moottorin ominaisuuksien muokkausta.
 • Keskitetysti sijoitettu 7,5 litran bensatankki
 • Moottorin yläpuolella oleva pikalukitteinen ilmanpuhdistin on nopea vaihtaa.
 • Suorituskykyinen jousitus
 • Painon keskitys takaa ketterän ajokäytöksen ja keveän hallittavuuden.
 • 18 tuuman takavanne ja Metzeler 6 Days Extreme -renkaat.

Vääntövahva 250 cc:n nelitahtimoottori

WR250F:n moottorin alakierroksilta alkava vahva vääntö ja terävä huipputeho tekevät siitä tehokkaan etenijän niin ajoteknisesti vaativassa kivikossa kuin syheröisillä metsäpoluilla tai aukean maaston nopeilla ajoreiteillä. Moottorin sytytys ja polttoainesyöttö ovat perusasetuksiltaan ja säädettävyydeltään mitoitettu nimenomaan enduron vaatimuksiin.

Käänteinen sylinterikansi ja suora imusarja

Teknisesti WR250:nF moottori tuo enduromaailmaan innovatiivisen kehittynyttä teknologiaa. Taakse kallistettu sylinteri, typistetty pakoputki sekä painon ja massan tehokas keskitys ovat suorituskykyä kokonaisvaltaisesti tehostavia teknisiä ratkaisuja. Uuden tekniikan ja takaperin olevan sylinterikannen suoran imusarjan ansiosta moottori reagoi erittäin herkästi ja tehokkaasti kaasukahvan liikkeisiin.

Kompakti ja ketterä

Kevyt ja kompakti alumiinipalkkirunko ja lyhyt takarunko terävöittää käsiteltävyyttä. Painon keskittämiseen tähtäävä muotoilu ja rakenteet takaavat ajossa nopeat suunnanvaihdot, tasainen ja pitkä satula sekä huipputason jousitus varmistavat kovissakin röykyissä vaivattoman hallittavuuden. WR250F nostaa 250-luokan nelitahtisen enduropyörän ajettavuuden uudelle tasolle.

Painon keskitys

Yamaha on pitkään keskittynyt painon keskittämisen kehittämiseen. Näin se on saanut tuntuvaa etumatkaa kilpailijoihinsa. Nyt kaikkea tätä tietotaitoa on hyödynnetty myös uuden WR250F-mallin suunnittelussa. Sijoittamalla painavat osat kuten polttoainesäiliö, sylinteri ja pakoputki mahdollisimman lähelle painopistettä, saadaan käsiteltävyys keveäksi ja ketteräksi. Tästä on suuri etu pitkissä ja rasittavissa kilpailussa.

Huipputason jousitus

Säädöiltään monipuolinen ja toiminnaltaan laadukas jousitus on lähes vailla vertaa 250-luokassa. Läpimitaltaan 48 mm:n liukuputkilla varustetun USD-etuhaarukan joustoliike on täydet 310 mm. Vaimennuksen riittävän öljy-/ilmatilan ansiosta jousituksen toiminta pysyy vakaana pitkässäkin kilpailussa. Takapään Monocross-haarukan liikettä vaimentaa yksi nivelöity iskunvaimennin. Takajousituksen liikevara on täydet 318 mm.

Enduro-ajoon mitoitettu kytkin ja vaihteisto

WR250F:n kytkin on kehitetty erityisesti enduro- ja maastoajoon, siksi se sietää hyvin tunnista toisen jatkuvaa kova käyttöä. Samoin 6-portaisen vaihteiston välitykset on optimoitu siten, että moottorin vääntö- ja voimavarat voi hyödyntää viimeistä hevosvoimaa myöden.

Yamaha Power Tuner

Jokainen endurokilpa on erilainen ja jokaisella kuljettajalla on omat mieltymykset moottorin käytöksen suhteen. Siksi Yamaha kehitti digitaalisen Yamaha Power Tuner -säätötyökalun. Sen avulla WR250F:n moottorin käyntiä ja luonnetta - tehoa ja vääntöä - voi vaivatta muokata tarpeen mukaan. Plug and play -tyyppinen Yamaha Power Tuner -työkalu tarjoaa kattavat säätömahdollisuudet, jotka onnistuvat myös kilpavarikolla ja vastaavissa olosuhteissa.

 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi nestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, 4-venttiilinen
Moottorin tilavuus 250 cc
Sylinterin mitat 77,0 mm x 53,6 mm
Puristussuhde 13,5 : 1
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Kytkimen tyyppi Märkä, Monilevy
Kaasutin Polttoaineen suihkutus
Sytytysjärjestelmä CDI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö- ja poljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä Hammasrattaat, 6-vaihteinen
Voimansiirto Ketju
Runko Puolikaksoiskehtorunko
Etujousijärjestelmä Teleskooppihaarukka
Etujoustovara 310 mm
Caster-kulma 26º 10
Jättö 114 mm
Takajousitusjärjestelmä Keinuvarsi, (linkkujousitus)
Takajoustovara 318 mm
Etujarru Yksi levy, Ø 250 mm
Takajarru Yksi levy, Ø 245 mm
Eturengas 90/90-21 54M
Takarengas 130/90-18 69M
Kokonaispituus 2 165 mm
Kokonaisleveys 825 mm
Kokonaiskorkeus 1 280 mm
Istuimen korkeus 965 mm
Akseliväli 1 446 mm
Maavara 325 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 118 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 7,5 Litraa
Öljysäiliön tilavuus 1,1 Litraa
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Tällä lomakkeella voit lähettää tarjouspyynnön tuotteesta

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät