VIKING-puutarhakoneet

VIKING on moderni ja innovatiivinen puutarhakoneiden valmistaja. Työjälki koneilla on viimeisteltyä, jotta saisit puutarhastasi niin kauniin kuin mahdollista. VIKING tarjoaa tinkimätöntä laatua tietoisille kuluttajille, jotka haluavat hieman parempaa.

Meiltä Viking puutarhakoneiden myynti, huolto ja varaosat.

Lataa STIHLin ja VIKINGin Kevään merkit -esite tästä!

Myymälässä esillä seuraavat Viking-puutarhakoneet:
Ruohonleikkurit: MB2R, MB2RC, MB4R, MB2RT, MB3RT, MB4RT, MB448TX ja MT4097SX
Puutarhajyrsimet:  445R ja 585

Alla esimerkkejä tuotevalikoimastamme.

RUOHONLEIKKURIT

 

 

VIKING MB2R

MB 2 R
Kampanjahinta 279 €

Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonoleikkuri. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1.500 m2 viheralueiden hoitoon. Quick-Fix -aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Vahvalla OHV moottorilla.

VIKING MB 2 RC

MB 2 RC
Kampanjahinta 379 €

Allisilppuava teräsrunkoinen ruohonleikkuri. Voimakas ja helposti käynnistyvä Kohler-moottori. Quick-Fix -aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Vahvalla OHV moottorilla.

VIKING MB 448 TX

MB 448 TX
Kampanjahinta 429 €

Tämä ruohonleikkuri vakuuttaa 46 cm leikkuuleveydellä, joten puutarha on leikattu nopeasti ja vaivattomasti. 55 litran ruohonkeruusäiliö täyttöasteen ilmaisimella. Keskitetty leikkuukorkeuden säätö lisää mukavuutta. Kompakti ja kestävä polymeerirunko tekee leikkurista erityisen vakaan. Varustettu vedolla.

 

 

VIKING MB 4 RT

MB 4 RT
Kampanjahinta 699 €

Suunniteltu tarjoamaan täydellinen allisilppuava leikkuutulos. MB 4 RT on myös joutsenmerkitty, optimaalisesti suunniteltu, kestävä, ja tärinänvaimennettu ruohonleikkuri vahvalla moottorilla. Muita huomattavia varusteita ovat etupyöräveto, SmartChoke kevytkäynnistysjärjestelmä, kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ja säädettävä työntöaisa korkeaan käyttömukavuuteen. Vähäpäästöisyydestä ja ympäristöystävällisyydestä on koko MB 4 -sarja saanut Joutsenmerkin. Ihanteellinen aina 2500 m2 nurmialueille.

 

 


 Tutustu koko VIKING-tuotevalikoimaan valmistajan sivuilla.