VIKING-puutarhakoneet

 Myymälässämme on esillä valikoima VIKING-puutarhakoneita. Alla esimerkkejä tuotevalikoimastamme.

Lataa STIHLin ja VIKINGin Kevään merkit -esite tästä!

RUOHONLEIKKURIT

 

 ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT

VIKING MB2R

MB 2 R

Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonoleikkuri. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1.500 m2 viheralueiden hoitoon. Quick-Fix -aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Vahvalla OHV moottorilla.

VIKING MB 448 TX

MB 448 TX

Tämä ruohonleikkuri vakuuttaa 46 cm leikkuuleveydellä, joten puutarha on leikattu nopeasti ja vaivattomasti. 55 litran ruohonkeruusäiliö täyttöasteen ilmaisimella. Keskitetty leikkuukorkeuden säätö lisää mukavuutta. Kompakti ja kestävä polymeerirunko tekee leikkurista erityisen vakaan. Varustettu vedolla.

VIKING MI 632

MI 632

Varustettu dynaamisellä leikkuuohjelmalla ja älykkäällä latausjärjestelmällä. MI 632 leikkaa jopa 3.000 m² nurmialueet mahdollisimman lyhyessä ajassa. Sinä päätät milloin iMow työskentelee - esim. 1.000 m² viikossa - työskentelyaika on vain 13,5 tuntia. Määritetyssä aikataulussa – niin sanotussa aktiivisessa ajassa – leikkuri määrittää aikataulun itse, jos sen tarvitsee kuroa aikataulua kiinni esteiden vuoksi (esim. sateen takia).

 

 


JYRSIMET

 

HAKKURIT

 

VIKING HB 445

HB 445

HB 445 on erittäin helppo käyttöinen, kiitos kompaktin ja tyylikkään muotoilun. Erityinen tärinänvaimennusjärjestelmä säästää käsivoimia. Kiitos lisävarusteiden - jyrsimen käyttötarpeita on helppo laajentaa. Työleveyttä on helppo säätää esim. 45 cm -> 25 cm tai vastaavasti leventää jopa 60 cm asti.

VIKING GE 150

GE 150

Oksahakkuri erittäin tehokkaalla sähkömoottorila ja ertyisellä teräjärjestelmällä, jonka avulla haketat helposti paksutkin oksat sekä risut. Vaiennettu syöttötorvi patentoidulla apilanmuotoisella täyttöaukolla. Tekee selvää jälkeä jopa 35 mm oksista.

 


 Tutustu koko VIKING-tuotevalikoimaan valmistajan sivuilla.