Vesijetit

Vesijetit

Vellova vesi ja vaahtopäiset aallot ovat kesäisen hauskanpidon leikkikenttä. Vesijetti on monipuolinen ja ketterä kaveri vauhdin hurmaan ja vesileikkeihin, tykkäsitpä sitten urheilla, kilpailla tai muuten vain retkeillä lainehilla. Myymälöidemme vesijettivalikoima saattaa vaihdella, joten varmistathan myymäläsi jetti-tilanteen etukäteen.

Vesijetin sivuilla pääset tutustumaan sen tarkempiin teknisiin tietoihin ja pääset laskemaan suuntaa-antavan rahoitusmahdollisuuden. Voit tehdä tarjouspyynnön haluamastasi jetistä ja käydä tutustumassa siihen myymälässä, jossa se on esillä!

Suosituimmat tuotteet tässä tuoteryhmässä

Yamaha, FX SVHO (2020)
Yamaha

FX SVHO (2020)

Sh. 22 990,00 €
EX Sport (2020)

EX Sport (2020)

Sh. 10 990,00 €
VX DeLuxe (2020)

VX DeLuxe (2020)

Sh. 13 650,00 €
Yamaha, FX Cruiser SVHO (2020)
Yamaha

FX Cruiser SVHO (2020)

Sh. 23 990,00 €
Yamaha, VX Cruiser HO (2020)
Yamaha

VX Cruiser HO (2020)

Sh. 15 650,00 €

Taulukkona Listana

1-10 / 11

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Yamaha, FX HO (2020)

  Yamaha FX HO tarjoaa on erinomaista suorituskykyä ja taloudellisuutta sekä ajokokemuksen mullistavia ominaisuuksia niin sporttisessa menossa kuin matka-ajossa.

  Sen korkeapainepumpulla ja älykkäällä, elektronisella EFI-polttoainesuihkutuksella varustettu, 1812-kuutioinen moottori tuottaa väkivahvaa voimaa ja on samalla mukavan polttoainetaloudellinen. Kevyestä NanoXcel-materiaalista tehty linjakas runko ja RiDE -ajohallintajärjestelmä tekevät käsittelystä mukavampaa ja vakaampaa kuin olet koskaan kokenut.

  Muita FX HO:n ominaisuuksia ovat muun muassa satama-ajotila, vakionopeuden säätö, luksustason istuin kolmelle, suuri uimataso, erityissyvä astinlauta, kyytiin nousua helpottavat kaiteet molemmin puolin ja runsaasti tavaratilaa.

  Lue lisää...
  Sh. 19 890,00 €

 2. GP1800R SVHO (2020)

  GP-mallimme ovat jo vuosia olleet tosimielellä kilpailevien kuljettajien keskuudessa erittäin arvostettuja kautta maailman. Tämä perinne näkyy selkeästi tehokkaassa, uudessa GP1800R SVHO -vesijetissä.

  Uutuusmalli täyttää vesijetiltä huippusuorituskykyä kaipaavan toiveet. Se on todella hyvännäköinen, tasaisesti kulkeva huipputehokas laite, jonka runko on luja ja ketterä. Sen on useiden kekseliäiden ominaisuuksiensa ansiosta omassa luokassaan.

  Herkut eivät kuitenkaan lopu tähän – vedenottoritilä ja kilpailukäyttöön suunniteltu ajolevy parantavat käsittelyä, kääntyvyyttä ja hallittavuutta kovassakin merenkäynnissä.

  Lue lisää...
  Sh. 21 690,00 €

 3. GP1800R HO (2020)

  GP1800R HO on mukava yhdistelmä urheilullisuutta ja matka-ajoon sopivaa vesijettiä. Siinä on monia Yamahan uusimpia teknisiä ratkaisuja sekä tyylikästä ja laadukasta kokonaisuutta korostavat ärhäkkäät värit ja grafiikat - lyhyesti sanottuna erinomaista vastinetta rahalle.

  Herkut eivät kuitenkaan lopu tähän – uusi kilpailukäyttöön suunniteltu vedenottoritilä ja ajolevy parantavat käsittelyä, kääntyvyyttä ja hallittavuutta kovalla merenkäynnillä.

  Tutustu myös sen muihin huippuominaisuuksiin, joita on yleensä vain premium-malleissa: Näitä ovat esimerkiksi NanoXcel2-runko ja RiDE-ajohallintajärjestelmä. Se tuottaa kaikentasoisille kuljettajille innovatiivisen uudenlaisen ja varman ajotuntuman.

  Lue lisää...
  Sh. 17 350,00 €

 4. EX Sport (2020)

  Innovatiivinen Yamaha EX Sport on vesijetti heille, jotka haluavat nauttia vesilläolon riemuista luotettavan tekniikan siivittämänä. Ominaisuuksiltaan ketterää Yamaha EX Sportia on helppo käsitellä. Siinä on useita lisäominaisuuksia EX-perusmalliin verrattuna.

  EX-sarjan kukin malli edustaa WaveRunner-jettiemme tarunhohtoista varmatoimisuutta ja teknistä innovatiivisuutta kokonaisuutena, jossa on kaikki olennaiset ominaisuudet uskomattoman huokeaan hintaan. EX Sport on todella varma valinta vesiurheilua varten.

  Se tarjoaa Yamahan tuttua tasaista tehoa varmatoimisesti ja taloudellisesti, ja siinä on kaikki mitä tarvitset tyylikkääseen vesillelähtöön: selkeät informatiiviset mittarit, mekaaninen peruutusvaihde, kaksi taustapeiliä, uimaporras, vesijettiin nousua helpottava kahva, vesihiihtokoukku ja runsaasti säilytystilaa.

  Lue lisää...
  Sh. 10 990,00 €

 5. EX DeLuxe (2020)

  Innovatiivinen Yamaha EX DeLuxe on vesijetti heille, jotka haluavat nauttia vesilläolon riemuista luotettavan tekniikan siivittämänä. Ominaisuuksiltaan monipuolista ja ketterää Yamaha EX DeLuxea on helppo käsitellä. Siinä on useita lisäominaisuuksia EX-perusmalliin verrattuna.

  EX-sarjan kukin malli edustaa WaveRunner-jettiemme tarunhohtoista varmatoimisuutta ja teknistä innovatiivisuutta kokonaisuutena, jossa on kaikki olennaiset ominaisuudet ennennäkemättömän huokeaan hintaan. EX-mallisarjan lippulaiva DeLuxe on monipuolisten ominaisuuksien vesijetti, joka tarjoaa mahtavaa vastinetta rahalle.

  Sen hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa Yamahan mullistava RiDE®, huipputason vesijettimalliemme helppokäyttöinen ja intuitiivinen hallintajärjestelmä, joka on jo uudistanut vesijettien maailman ajotottumuksia.

  Lue lisää...
  Sh. 12 250,00 €

 6. EXR (2020)

  Yamaha EX-sarjaa on kehuttu kautta maailman vesijeteiksi, jotka antavat hyvän vastineen rahalle. Nyt tähän tuoteperheeseen tulee uusi, ennenkokemattoman nopea ja hauska uutuus - EXR.

  Se on tehokas ja sporttinen kone, mutta monipuolinen ja helppo käsiteltävä. Ainutlaatuisten ominaisuuksien kärkipäässä ovat kevyt, ketterä NanoXcel2-runko sekä RiDE™-tekniikka – intuitiivinen hallintajärjestelmä, joka on jo mullistanut vesijettien premium-mallien omistajien ajamisen.

  Edullisesta hinnasta huolimatta EXR on kaikin puolin aito Yamaha – teknistä innovaatiota, maailman parasta suunnittelua ja erinomaista luotettavuutta.

  Lue lisää...
  Sh. 12 690,00 €

 7. VX DeLuxe (2020)

  VX-mallit ovat nousseet Yamahan halutuimmiksi vesijeteiksi monen tekijän summana. Näitä ovat urheilullinen tyyli, mahtava suorituskyky, poikkeuksellisen hyvä taloudellisuus, vähäinen kunnossapitotarve ja runsas ominaisuuksien valikoima. VX-mallien vankkumattoman suosion olennaisimpana syynä on kuitenkin niiden monipuolisuus.

  Tasaista tehoa tarjoavan moottorin ja monien muiden ylellisten vakio-ominaisuuksien lisäksi VX DeLuxe -mallin omistajat saavat nauttia Yamahan käänteentekevästä RiDE-hallintateknologiasta. Intuitiivinen käyttäjäystävällinen järjestelmä antaa kokemattomillekin kuskeille välittömästi uudenlaisen varmuuden tunteen.

  Mikään toinen vesijetti ei tarjoa vesillä yhtä suorituskykyistä ja nautinnollista kokemusta näin edullisesti.

  Lue lisää...
  Sh. 13 650,00 €

 8. Yamaha, VX Cruiser HO (2020)

  VX Cruiser HO – premium-luokan VX Cruiser. Sen käynniltään tasainen, huipputehokas moottori, Yamahan vallankumouksellinen RiDE -ajohallintajärjestelmä ja monet muut käyttäjäystävälliset ominaisuudet muodostavat tyylikkään ja suorituskykyisen sekä käytössä taloudellisen kokonaisuuden.

  Monet yksittäiset tekniset ja käytännölliset ominaisuudet ovat osaltaan vaikuttaneet siihen, että VX-malleista on tullut Yamahan halutuimpia vesijettejä. Olennaisimpana syynä VX-mallien vankkumattomaan suosioon on kuitenkin niiden monipuolisuus.

  VX Cruiser HO on yksinkertaisesti tämäntyyppisistä vesijeteistä korkeatasoisin – ja lajissaan ainoa näin suorituskykyinen ja ylellinen malli, joka on hinnaltaan näin edullinen.

  Lue lisää...
  Sh. 15 650,00 €

 9. Yamaha, FX Cruiser SVHO (2020)

  Ominaisuuksiltaan monipuolinen FX Cruiser SVHO on Waverunner-malliston ehdoton lippulaiva. Se on mukava cruising-luokan vesijetti, jonka käytännölliset ja innovatiiviset ominaisuudet sekä varustelu, kuten ylellinen kolmipaikkainen Cruiser-istuin, tekevät pitkistäkin ajoretkistä yhtä juhlaa. Kun annat reilusti kaasua huomaat, että allasi on myös vauhdikkaaseen menoon kykenevä, suorituskykyinen sporttijetti.

  Ahdettu SVHO-moottori ja muodoiltaan solakka, kevyt NanoXcel2-runko takaavat tyrmäävän suorituskyvyn. Ketterää ja vakaata käsiteltävyyttä tehostaa omalta osaltaan myös edistyksellinen ja helppokäyttöinen RiDE™-ajohallintajärjestelmä.

  Kokonaan elektronisiin ohjausjärjestelmiin kuuluvat muun muassa vakionopeuden säätö, kolmiasentoinen satama-ajotila, elektroninen peruutus sekä TDE (Thrust Directional Enhancement Control eli työntövoiman suunnatun tehostuksen ohjaus).

  Lue lisää...
  Sh. 23 990,00 €

 10. Yamaha, FX SVHO (2020)

  Tällä vesijetillä saat hymyn huulillesi ottamalla aalloista mittaa – tai vain tutustumalla sen rennompaan puoleen, jolloin siitä tulee tasaisin ja tehokkain kolmen istuttava retkikulkuneuvo, mitä voisit toivoa. Saat upeita seikkailuja, luksusta ja mukavuutta.

  Ahdettu SVHO-moottori sekä solakka ja kevyt NanoXcel2-runko tuovat yhdessä uskomattoman suorituskyvyn sekä ketterän mutta vakaan käsiteltävyyden ja täydellisen ajomukavuuden.

  FX SVHO tarjoaa uudenlaista tekniikkaa ja kekseliäitä yksityiskohtia: edistyksellinen RiDE-ajohallintajärjestelmä, elektroninen trimmi ja peruutusvaihde, vakionopeuden säätö sekä ajonestotila.

   

  Lue lisää...
  Sh. 22 990,00 €

Taulukkona Listana

1-10 / 11

Sivu:
 1. 1
 2. 2
Haluatko tulostaa tuotelistauksen?