Yamaha

VXR (2019)

Yamaha
VXR (2019)
Suositushinta 16 740,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä olevat laitteet aina etukäteen.

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Tutustu uusimpaan VXR:ään, jossa yhdistyvät upeasti urheilullisuus ja soveltuvuus matkakäyttöön. Siinä on hyödynnetty monia Yamahan uusimpia teknisiä ratkaisuja, tyyliä unohtamatta – ärhäkät värit ja grafiikat täydentävät paketin, josta saa todella vastinetta rahalle.

Herkut eivät kuitenkaan lopu tähän – uusi kilpailukäyttöön suunniteltu vedenottoritilä ja ajolevy parantavat käsittelyä, kääntyvyyttä ja hallittavuutta kovalla merenkäynnillä.

Tutustu myös muihin huippuominaisuuksiin, joita on yleensä vain premium-malleissa, kuten NanoXcel2-runkoon ja -kanteen sekä mullistavaan RiDE-ohjausjärjestelmään. Ohjausjärjestelmä antaa intuitiivisuudellaan uudenlaisen varmuuden tunteen kaikentasoisille kuljettajille.

WaveRunner on luotettavuutensa ja kokonaisvaltaisen suorituskykynsä ansiosta alansa johtava nimi kautta maailman. Vuosien myötä nämä vesijetit ovat ansainneet nykyään nauttimansa arvostuksen, ja Yamaha on aina ollut edelläkävijä huipputehokkaan nelitahtiteknologian kehityksessä. Mitä tämä merkitsee? Sitä, että muut vesijetit jäävät kauas taakse.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Moottorin tyyppi nelitahtinen, nelisylinterinen
Moottorin tilavuus 1812 cc
Pumpun tyyppi 155 mm, korkeapaine
Polttoaine lyijytön bensiini
Polttoainesäiliön tilavuus 70 l
Kokonaispituus 3.35 m
Kokonaiskorkeus 1.19 m
Kokonaisleveys 1.22 m
Kuivapaino (kg) 335 kg
Kuormakapasiteetti 93.2 l
Henkilömäärä 1 - 3
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät