Zodiac

Zodiac

Zodiac on kansainvälisesti arvostettu ilmailu- ja avaruusteollisuuden turvalaitteiden valmistaja, jonka kumiveneet valmistetaan samalla teknisellä tietotaidolla. Zodiac on myös maailman suurin kumiveneiden valmistaja ja alansa markkinajohtaja.

Erittäin matala painopiste, veneiden erinomainen pituuden ja painon suhde sekä tehokas kuormansieto tuottavat ylivoimaisen suorituskyvyn ja takaavat turvallisuuden - venettä on käytännössä lähes mahdotonta saada kaatumaan. Ilmatäytteinen köli, upotetut venttillit ja täyspitkä sisäpohja ovat aidon Zodiacin tunnusmerkkejä. Kaikki Zodiac-mallit täyttävät alan kansainväliset standardit ja tiukat laatuvaatimukset. Helposti kuljetetttava ja vesillelaskettava Zodiac on vaativan käyttäjän laadukas ja varma valinta.

Zodiac-mallisto yltää 2-metrisistä kahden hengen Cadeteista lähes 9-metrisiin 20 hengen Pro-malleihin asti. Kaikki niistä ovat varmoja, turvallisia, kestäviä, kevyesti kuljetettavia ja helposti vesille laskettavia. Zodiac menee sinne minne Sinä haluat.

Taulukkona Listana

25-28 / 28

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Taulukkona Listana

25-28 / 28

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Haluatko tulostaa tuotelistauksen?