Yamarin

60 Day Cruiser + Yamaha F100

Yamarin
60 Day Cruiser + Yamaha F100
Suositushinta 37 600,00 €

Esittelylaite- ja koeajotiedot eivät välttämättä ole aina ajan tasalla. Varmistathan myymälässä esillä olevat laitteet aina etukäteen.

Astu Yamarin 60 DC:n kyytiin ja ihastu. Tämä Yamarin-malliston uutukainen on pienen perheen täydellinen retkivene, joka sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin miehistölle. Yamarin 60 DC:n terhakkuus ja ensiluokkainen käsiteltävyys, käytännöllinen avotila sekä  näppärä kajuutta johdattelevat sinut day cruiser -veneiden innostavaan maailmaan.

Kampanja!
Yamarin 60DC + Yamaha F100FETX 37 600 € 
Yamarin 60DC + Yamaha F115BETX 38 300 €
Kaupan päälle peräkuomu ja avotilan tiikit.

Pakettihinnat, sisältää alv 24%
Yamarin 60DC + Yamaha F100FETX 39 900 €
Yamarin 60DC + Yamaha F115BETX 40 680 €

Tuotekuvaus

Tuotetiedot

Astu Yamarin 60 DC:n kyytiin ja ihastu. Tämä Yamarin-malliston uutukainen on pienen perheen täydellinen retkivene, joka sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin miehistölle. Yamarin 60 DC:n terhakkuus ja ensiluokkainen käsiteltävyys, käytännöllinen avotila sekä näppärä kajuutta johdattelevat sinut day cruiser -veneiden innostavaan maailmaan.

Yamarin-veneiden suunnittelussa kiinnitetään aina huomiota ajo-ominaisuuksien lisäksi myös veneen sisätiloihin ja kulkureitteihin.

Yamarin 60 DC:ssä onkin erityisen toimiva avotila, jossa on helppo liikkua ja takapenkilläkin istuu mukavasti kolme henkilöä. Kuljettajan ja apukuljettajan kääntyvien istuinten ansiosta Yamarin 60 DC:n avotilaan muodostuu mukava seurustelualue.

Vakiovarustukseen kuuluva tiikkikansi keulassa, avotilassa ja uimatasoilla tekee veneestä tyylikkään ja se tuntuu myös miellyttävältä jalan alla.

Keulakajuutta sivuikkunoineen tarjoaa makuutilan kahdelle aikuiselle ja täydellisen päiväunipaikan perheen pienimmille. Keulakajuutan patjaston alla on lisäksi säilytystilaa.

Yamarin 60 DC:n suurilta uimatasoilta on mukava pulahtaa virkistävään veteen, jonka lisäksi ne helpottavat esimerkiksi rantautuessa. Selkeät askelmat avotilasta uimatasoille ovat omiaan lisäämään näiden käytännöllisyyttä. Uusi leveämpi runko tuo veneeseen tilan tuntua ja tekevät Yamarin 60DC:stä vakaan ja tasapainoisen.

115 hv:n Yamaha perämoottorilla varustettuna huippunopeus nousee jopa 38 solmuun kuormasta riippuen.

Veneen vakiovarustukseen kuuluu lisäksi Yamarin Q -infotainment, joka yhdistää kaikki veneen ja moottorin mittarit, kartastot, reaaliaikaiset säätiedot sekä lukuisat ohjemateriaalit ja viihdetoiminnot samalle laitteelle, selattavaksi korkealaatuiselta kosketusnäytöltä.

Lisäksi Yamarin Q -järjestelmään on yhdistettävissä Yamarin App, jonka avulla voit mm. tarkastella veneesi polttoainemäärää, akun varaustasoa sekä lokikirjaa. Nämä edistykselliset tekniset ominaisuudet antavat viimeisen silauksen täydelliselle veneilypäivälle.

Anna Yamarinin hurman viedä sinut mennessään!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Pituus (m) 6,06 m
Leveys (m) 2,22 m
Paino 890 kg
Runkomateriaali Lasikuitu
Moottorisuositus 100 - 115 hp
Henkilöluku 6
Esiasennettu Yamaha-moottorille Kyllä
Huippunopeus 38 solmua
Riki X
Rahoituslaskuri
Kuukausierät on laskettu 5% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 250 € ja käsittelymaksun 2.5 €.
Hinta
Kuukautta
Pyydä tarjous

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Tuotteen tiedot

Asiakkaan tiedot

* Vaaditut kentät