Finnmaster

Finnmaster

Finnmaster on suunnitellut ja rakentanut veneitä Suomessa yli 25 vuoden ajan. Näiden vuosien aikana he ovat kehittäneet ahkerasti järkeviä ratkaisuja - konseptia kutsutaan Smart Designiksi. Ratkaisut eivät vain yhdistä huolellisesti harkittuja ja käytännöllisiä yksityiskohtia tyylikkääseen ja nykyaikaiseen muotoiluun. Ennen kaikkea ne merkitsevät sitä, että niin kokenut kapteeni kuin utelias aloittelijakin voivat kokea unohtumattoman elämyksen merellä.

Sinun ei tarvitse enää valita urheilullisen tai mukavan veneen välillä. T-sarjan veneissä yhdistyvät nimittäin molemmat ominaisuudet. Kaikki sarjan veneet ovat vakaita, helppokäyttöisiä ja niissä on erinomaiset ajo-ominaisuudet. T-sarjan vene onkin samalla vauhdikas urheiluvene ja erinomainen perhevene tarjoten ikimuistoisia elämyksiä, niin yksinkertaista se on.

P-sarja on tinkimätön mallisarja, jonka kaikissa malleissa on avara takakansi ja suuri hytti. Korkean varalaidan ansiosta koko perhe voi liikkua veneessä vapaasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Jos satut olemaan seikkailunhaluinen, voit myös sitoa katolle niin lainelaudat kuin kajakitkin.

Valitessasi S-sarjan mallin saat ketterän ja monipuolisen veneen, joka on aina valmis uusiin seikkailuihin vesillä. S-sarjamme veneet ovat täydellisiä yhteysveneitä, mutta toimivat myös spontaaneilla kalaretkillä tai kun haluat lähteä nauttimaan auringosta ja merestä.

Yksinkertaisuus ratkaisee. Tämä oli inspiraatiomme luodessamme sarjan Bow Rider-veneitä, jotka täyttävät unelman täydellisestä huviveneestä. Olemme paketoineet R-sarjan malleihin kaiken, mitä tarvitaan onnistuneeseen päivään vesillä. Veneet ovat ennen kaikkea helppokäyttöisiä, ja niissä on runsaasti käteviä säilytyspaikkoja, joihin mahtuu paljon tavaraa.

Taulukkona Listana

1 tuote(tta)

 1. P6 + Yamaha F115

  Finnmaster P6 on tyylikäs, moderni ja järkevä yhteys-, retki- ja kalavene, joka ylittää odotuksesi.

  Pakettihinnat, sisältää alv 24%
  Finnmaster P6 + Yamaha F115 BETX 54 900 €
  Finnmaster P6 + Yamaha F130 AETX 55 900 €
  Finnmaster P6 + Yamaha F150 DETX 58 600 €

  Sis. Edition 1, svh 3 690 €

  Lue lisää...
  Sh. 54 900,00 €

Taulukkona Listana

1 tuote(tta)

Haluatko tulostaa tuotelistauksen?