Finnmaster

Finnmaster

Finnmaster on suunnitellut ja rakentanut veneitä Suomessa yli 25 vuoden ajan. Näiden vuosien aikana he ovat kehittäneet ahkerasti järkeviä ratkaisuja - konseptia kutsutaan Smart Designiksi. Ratkaisut eivät vain yhdistä huolellisesti harkittuja ja käytännöllisiä yksityiskohtia tyylikkääseen ja nykyaikaiseen muotoiluun. Ennen kaikkea ne merkitsevät sitä, että niin kokenut kapteeni kuin utelias aloittelijakin voivat kokea unohtumattoman elämyksen merellä.

Sinun ei tarvitse enää valita urheilullisen tai mukavan veneen välillä. T-sarjan veneissä yhdistyvät nimittäin molemmat ominaisuudet. Kaikki sarjan veneet ovat vakaita, helppokäyttöisiä ja niissä on erinomaiset ajo-ominaisuudet. T-sarjan vene onkin samalla vauhdikas urheiluvene ja erinomainen perhevene tarjoten ikimuistoisia elämyksiä, niin yksinkertaista se on.

P-sarja on tinkimätön mallisarja, jonka kaikissa malleissa on avara takakansi ja suuri hytti. Korkean varalaidan ansiosta koko perhe voi liikkua veneessä vapaasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Jos satut olemaan seikkailunhaluinen, voit myös sitoa katolle niin lainelaudat kuin kajakitkin.

Valitessasi S-sarjan mallin saat ketterän ja monipuolisen veneen, joka on aina valmis uusiin seikkailuihin vesillä. S-sarjamme veneet ovat täydellisiä yhteysveneitä, mutta toimivat myös spontaaneilla kalaretkillä tai kun haluat lähteä nauttimaan auringosta ja merestä.

Yksinkertaisuus ratkaisee. Tämä oli inspiraatiomme luodessamme sarjan Bow Rider-veneitä, jotka täyttävät unelman täydellisestä huviveneestä. Olemme paketoineet R-sarjan malleihin kaiken, mitä tarvitaan onnistuneeseen päivään vesillä. Veneet ovat ennen kaikkea helppokäyttöisiä, ja niissä on runsaasti käteviä säilytyspaikkoja, joihin mahtuu paljon tavaraa.

Taulukkona Listana

1-10 / 12

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Finnmaster, Pilot 8

  Pilot 8 on suurin hyttivene – tinkimätön ja pitkäikäiseksi rakennettu malli, joka soveltuu mm. kalastukseen, hyöty- tai retkiveneeksi, jossa koko perhe voi yöpyä.

  Lue lisää...
  Sh. 87 000,00 €
 2. Finnmaster, 62 BR

  Finnmaster 62 BR on kovanaama, joka hallitsee ankarankin merenkäynnin mutta sopii myös täydellisesti lämpimiin kesäpäiviin.

  Lue lisää...
  Sh. 26 000,00 €
 3. Finnmaster, 55 BR

  Finnmaster 55 BR on monipuolinen yhteys – ja mökkivene, joka sopii hyvin myös retkeilyyn tutkimattomissa luonnonsatamissa.

  Lue lisää...
  Sh. 21 300,00 €
 4. Finnmaster, 55 SC

  55 SC on täydellinen huvivene, joka sopii loistavasti myös yhteysveneeksi.  

  Lue lisää...
  Sh. 17 400,00 €
 5. Finnmaster, 52 SC

  Ketterällä 52 SC:llä pääset kapeimpiinkin väyliin. 

  Lue lisää...
  Sh. 13 350,00 €
 6. Finnmaster, T8

  T8

  Toisinaan ei tarvitse tinkiä mistään. Veneesi voi olla yhtä aikaa sekä urheilullinen että mukava. Emme ole jättäneet mitään pois suunnitellessamme T-sarjan ylpeydenaihetta Finnmaster T8:a.

  Lue lisää...
  Sh. 84 700,00 €
 7. Finnmaster, T7

  T7

  Uusi Finnmaster T7 näyttää tietä virtaviivaisella rungollaan ja keulan innovatiivisilla LED-valoilla. T7:ssä kohtaavat täydellisesti nykyaikainen huippumuotoilu ja käytännölliset yksityiskohdat. 

  Lue lisää...
  Sh. 57 600,00 €
 8. Finnmaster, 68 DC

  Finnmaster 68 DC oni täydellinen vene sinulle, joka lähdet usein pitkille seikkailuretkille saaristoon.

  Lue lisää...
  Sh. 39 500,00 €
 9. Finnmaster, 62 DC

  Finnmaster 62 DC on täydellinen vene pienelle perheelle, joka etsii suuria seikkailuja.

  Lue lisää...
  Sh. 29 000,00 €
 10. Finnmaster, Pilot 7

  Pilot 7 on retkivene, joka antaa toimivuuden käsitteelle aivan uuden merkityksen. 

  Lue lisää...
  Sh. 40 950,00 €

Taulukkona Listana

1-10 / 12

Sivu:
 1. 1
 2. 2
Haluatko tulostaa tuotelistauksen?