Buster

Buster

Buster Boats on Euroopan suurin alumiinivenesuunnittelija ja -valmistaja. Maailman vesille 60 vuoden aikana lasketuista yli 125 000 Buster-veneestä suurin osa on edelleen käytössä. Busterin suunnittelua on aina ohjannut tinkimätön pyrkimys kestävyyteen, käytännöllisyyteen ja ensiluokkaiseen merikelpoisuuteen. Tämä yhdistettynä sukupolvia jatkuneisiin teollisen käsityön perinteisiin, on luonut laadun, josta on muodostunut veneilijöiden keskuudessa käsite: Buster. 

Buster-veneitä myydään ainoastaan seuraavissa Yamaha Centereissä:

 • Yamaha Center Joensuu
 • Yamaha Center Kuopio
 • Yamaha Center Tampere
 • Yamaha Center Turku
 • Yamaha Center Vantaa

Taulukkona Listana

1-10 / 15

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Buster, Mini

   Perheen nuoremmillekin

  Buster Mini kulkee kevyesti käsillä ja koneella.
  Buster Mini on aito alumiininen pienvene, joka sopii soudettavana tai konekäyttöisenä kenen tahansa kuljetettavaksi. Se liikkuu valintasi mukaan käsivoimin, sähkö- tai polttomoottorilla. Vain satakiloinen Buster Mini on kevyt kantaa vedestä maalle. Muuta talvisäilytystä et sille edes tarvitse. Kääntö rantapuun alle riittää. Uppoamattomana se on turvallinen alumiinivene myös kokemattoman käsissä.

  Lue lisää...
  Sh. 2 790,00 €
 2. Buster, Phantom

  Suurin Buster ikinä

  Yli 9-metrinen, 700 hevosvoiman Yamaha tuplakoneasennuksella ja 16 murisevalla sylinterillä 400 mpk kulkeva uusi Buster Phantom luo uuden määritelmän siviilikäyttöön tarkoitetuille suurille, avoimille alumiiniveneille.

  Lue lisää...
  Sh. 136 190,00 €
 3. Buster, Magnum Pro

  Ylivoimaa ääriolosuhteisiin 

  Ylivoimaa ääriolosuhteisiin

  Buster Magnum Pro käy kovaan ympärivuotiseen käyttöön. Buster Magnum Pro on Buster-perheen järein jäsen. Ammattiveneilijän valinta on Magnum Pro, jonka kestävyys on omaa luokkaansa. Työkäyttöön ensisijaisesti tarkoitettuna se sopii luonnollisesti ympärivuotiseen käyttöön, mutta mainiosti myös vaativaan vapaa-ajan viettoon.

  Lue lisää...
  Sh. 49 990,00 €
 4. Buster, SuperMagnum

  Suorituskykyistä ylivoimaa

  Buster SuperMagnum näyttävään ja nopeaan veneilyyn.

  Uusi SuperMagnum nostaa veneilykokemuksen uudelle tasolle. Suorituskyky, turvallisuus ja avara sisätila yhdistyvät uudessa SuperMagnumissa ennen kokemattomalla tavalla.

  Lue lisää...
  Sh. 52 150,00 €
 5. Buster, Magnum

  Uusi Buster Magnum

  Pohjoismaiden suosituin suuri alumiinivene

  Uudestisyntynyt legenda.

   

  Lue lisää...
  Sh. 43 250,00 €
 6. Buster, Cabin E

  Saaristojeeppi yöpymisvalmiudella

  Buster Cabin E on oikea valinta sinulle, jolle vene on muutakin kuin vain kulkuväline. Buster Cabin E on suunniteltu paljon ja pitkään liikkuvalle veneilijälle, joka viettää veneessä kerralla pidempiäkin aikoja kuin mitä mökkimatka tyypillisesti kestää. Cabin E:n avarat tilat kuljettavat perille kerralla jopa kahdeksan henkeä. Pidempikestoisia matkoja silmällä pitäen Cabin E:ssä lisäksi yöpyy vaivattomasti vaikkapa kaksi kalakaveria.

  Lue lisää...
  Sh. 48 990,00 €
 7. Buster, XXL

  XXL

  Suorituskykyinen tilakaunotar

  Buster XXL on Buster-perheen pienin vene, jonka heloitus ja kaiteet ovat helppohoitoista ja hyvännäköistä ruostumatonta terästä. Buster XXL on sporttinen ja samalla käytännöllinen. Siitä kertovat muun muassa sen erittäin avarat lastauspinnat. Tähän veneeseen tullaan myös viettämään aikaa. Mukavan yhdessäolon takaa mahdollisuus lisätä avotilaan pöytä vaikkapa virvokkeille. 

  Lue lisää...
  Sh. 33 100,00 €
 8. Buster, XL Pro

  Työskentelyyn ja yhteysveneilyyn

  Buster XL Pro on vaativan vesilläliikkujan valinta. Vahvarakenteisena ja uppoamattomana se soveltuu  erinomaisesti myös työkäyttöön vaativissakin sää­olosuhteissa. Runsailla ja monipuolisilla lisävarusteilla voit rakentaa XL Prosta makusi mukaisen, tarvitsit sitä sitten ammatissa tai kala-apajilla!

  Lue lisää...
  Sh. 29 590,00 €
 9. Buster, XL

  XL

  Pieni suuri Buster – suomalaisten unelmavene no 1

  Buster XL on pienin suurista Bustereista. XL-mallissa yhdistyvät tehokkaimpien Bustereiden ominaisuudet taloudelliseen teholuokkaan. Buster XL on tyylikäs ja vankkarakenteinen yleisvene, joka sopii niin huvi- kuin hyötykäyttöön. Se on kaikkien Bustereiden tapaan huoleton valinta, jonka sporttinen  muotoilu tuo veneilyysi kuitenkin ripauksen luksusta.

  Lue lisää...
  Sh. 28 690,00 €
 10. Buster, X

  X

  Monipuolinen, moderni Buster

  Buster X on monipuolinen yleisvene, joka taipuu tarpeesi mukaan. Juuri mallin monipuolisuus tekee siitä yhden tuoteperheemme kestosuosikeista. Seitsemälle hengelle rekisteröity Buster X joustaa silloin, kun kuormaa on mukana tavanomaista enemmän. Kaikki veneen istuin-säilytyslaatikot sekä takapenkin voi helposti irrottaa. Lisävarusteilla rakennat tästä Busterista veneen omiin tarpeisiisi.

  Lue lisää...
  Sh. 21 190,00 €

Taulukkona Listana

1-10 / 15

Sivu:
 1. 1
 2. 2
Haluatko tulostaa tuotelistauksen?