Yamarin julkisti ensi venekauden uutuuksia

7.9.2018
Yamarin julkisti ensi venekauden uutuuksia

Yamarin tuo uuden lippulaivamallin, 88 DC:n daycruiser-mallistoonsa ensi venekaudelle. Odotettu uutuusmalli on suunnattu vesielämästä perheen ja ystävien kanssa nauttivalle veneilijälle, joka arvostaa hyviä oleskelutiloja, tyylikästä ulkonäköä ja erinomaisia ajo-ominaisuuksia.

Lähes yhdeksän metriä pitkä Yamarin 88 Day Cruiser tarjoaa 12 hengelle mukavat olosuhteet veneretkeilyyn ja kahteen kajuuttaan mahtuu yöpymään jopa viisi henkilöä. Yamarin 88 DC:n ajo-ominaisuudet miellyttävät vaativaakin kuljettajaa. Veneen vakaa ajotuntuma säilyy suurissakin nopeuksissa ja kovemmassakin kelissä. Yamarin 88 DC:n suurin moottorivaihtoehto on Yamaha F350 V8, jolla huippunopeus nousee yli 45 solmuun.

Uuden 88 DC:n lisäksi Yamarin tuo Cross-mallistoon uutuutena monipuolisen 62 Bow Riderin, joka soveltuu niin yhteys- kuin huviveneeksikin. Alumiinirunkoinen ja lujitemuovikantinen reilut kuusi metriä pitkä vene tarjoaa hyvät tilat seitsemälle hengelle ja se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi päiväretkeilyyn, vesiurheiluun, mökkiveneeksi ja yhteyskäyttöön.

Ajo-ominaisuuksiltaan erinomainen vene kulkee vakaasti kovemmassakin kelissä ja sporttisuutensa ansiosta se soveltuu myös mainiosti vesiurheiluun. Suurimmalla suositellulla moottorivaihtoehdolla, 130 hv Yamahalla, huippunopeus on noin 38 solmua.

Molemmat Yamarinin uutuusmallit tulevat myyntiin Yamaha Centereissä. Tutustu myös muihin myynnissä oleviin venemalleihimme. 

Lue lisää 88 DC:stä tai 62 Bow Riderista.

« Takaisin