Yamaha mukana moottoripyörien koeajokiertueella 6.-8.6.

28.5.2018
Yamaha mukana moottoripyörien koeajokiertueella 6.-8.6.

Kevään suuri moottoripyörien koeajopäivä järjestetään tänä vuonna kolmella paikkakunnalla: Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

MP-messujen jatkumona Messukeskus järjestää yhdessä moottoripyörämaahan-
tuojien ja Teknisen kaupan liiton kanssa nyt ensi kertaa kolmen paikkakunnan koeajokiertueen Tampereella 6.6., Turussa 7.6. ja Helsingissä 8.6. Mukana kiertueella on yli 100 moottoripyörää, Yamaha-moottoripyöriä on koeajettavana paikkakuntakohtaisesti 7-9 eri mallia mallistomme suosituimmista malleista. 

Yamahan koeajettava mallisto on:

6.6.2018 klo 12-18
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus: Ilmailunkatu 20


7.6.2018 klo 12-18
Turun Messukeskus: Messukentänkatu 9–13


8.6.2018 klo 12-18

Helsingin Messukeskus: Messuaukio 1


Voit jo ennakkoon rekisteröityä koeajajaksi tapahtuman omalta verkkosivulta www.koeajopaiva.com. Tapahtuma on maksuton. Koeajot suuntaavat liikenteeseen Messukeskusten pysäköintialueilta. Reittejä ei ole määritelty ja ajoaika on 20 minuuttia. Ajovarusteita on tarjolla lainaksi, mutta omat ajovarusteetkin voi ottaa mukaan. Kaikki koeajajat rekisteröityvät etukäteen tapahtuman verkkosivuilla tai paikanpäällä. Ajokortti pitää olla mukana. Helsingissä on tarjolla myös ajo-opastusta ja siellä pääsee ajamaan myös ilman ajokorttia kevytmoottoripyörillä suljetulla alueella. Kortittomilla alle 18-vuotiailla on oltava huoltajan kirjallinen suostumus koeajoon. Koeajettavia moottoripyöriä ei voi varata etukäteen.

Koeajotapahtumat tuovat moottoripyörät näkyvästi mukaan myös kaupungin työmatkaliikenteeseen. Perjantaina 8.6. on valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä. Silloin moottoripyöriä näkyy työmatkaliikenteen lisäksi erityisen paljon Helsingin Pasilan alueella. Viime keväänä Helsingin koeajopäivässä ajettiin yli 1400 koeajoa.

Me olemme mukana ‒ tule sinäkin!

« Takaisin