Yamaha Motor Europe juhlistaa 65 vuoden taivaltaan

1.7.2020
Yamaha Motor Europe juhlistaa 65 vuoden taivaltaan

Yamaha Motor Europe juhlistaa 65 vuoden taivaltaan julkaisemalla uuden verkkosivun

 


Yamaha Motor Europe kunnioittaa Yamahan 65. vuosipäivää 1. heinäkuuta ja julkaisee kattavia päivityksiä sivustonsa yritysosioon esittelemällä yritysfilosofiaansa ja historiaansa sekä jakamalla ikimuistoisia hetkiä yrityksen maineikkaasta kilpa-ajohistoriasta. 

 

Yamahan tavoitteena on tarjota asiakkailleen Kando-tunne ja -elämys* - Yamahan perustajan Genichi Kawakamin visio, joka on juurtunut yrityksen missioon alusta alkaen - ja jakaa unohtumattomia hetkiä moottoriurheilun ja uraauurtavien ajoneuvojen parissa. 

 

Kilpa-ajo on ollut osa Yamahan perimää alusta alkaen, ja tähän liittyviä kokemuksia onkin nyt herätetty eloon uudistetun sivuston Historiaa-osiossa. Lukijat voivat siirtyä ajassa taaksepäin ja kokea Yamahan menestyksen hetket rata-ajon parissa innostavien valokuvien saattelemana.

 

Sivuston vierailijoilla on mahdollisuus muistella myös joitakin Yamahan ikimuistoisia tuotteita. Esitteillä ovat esimerkiksi uranuurtaja DT-1 ja innovatiivinen YZ250, suorituskykyiset R1 Supersport -pyörät, aivan ensimmäinen perämoottori P-7 ja tehokas F425A XTO -perämoottori sekä sisukas Grizzly 700 EPS -mönkijä. Vaikka tämä osio laajenee tulevien kuukausien aikana, vierailijat voivat jo nyt nauttia Yamahan eurooppalaisten ikonisten mallien valikoimasta, joka vaikutti koko alan kehitykseen. 

 

Käyttäjät voivat myös tutustua Yamahan menneisyyteen tarinoiden kautta, joita on kerätty yrityksen koko 65-vuotisen historian ajalta. Moving You -videosarja vie katsojan Yamaha-työntekijöiden mukaan ympäri maailman, ja lisäksi sivulla on ajantasaista tietoa meneillään olevista kilpa-ajotapahtumista ja yritystoiminnoista. Tämä kokonaisuus vahvistaa Kando-missiota, joka tuo innovaation ja innostuksen tunteita asiakkaille kautta maailman. 

 

Tutustu tähän kaikkeen sivuston Tietoa meistä -osiossa, joka löytyy täältä:
https://www.yamaha-motor.eu/fi/fi/about-us/

 

Yamaha jatkaa historiallista voittokulkuaan, joten asiakkaat voivat odottaa sivustolle ja sosiaalisessa mediassa lisää innostavia tarinoita, uutisia ja kehitysaskeleita. Pysy yhteydessä, niin pysyt ajan tasalla. 

 

COVID-19-pandemia koskettaa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, ja Yamaha toivookin kaikkien pysyvän turvassa ja terveinä näinä haastavina aikoina sekä nauttivan Yamaha-tuotteista. 

 

 

* Kando on japania ja tarkoittaa samanaikaista syvää tyytyväisyydentunnetta ja innostusta, joka syntyy, kun koetaan jotakin erityisen merkittävää.

Download attached document

« Takaisin