Yamaha julkisti 2020 YZ-malliston

7.6.2019
Yamaha julkisti 2020 YZ-malliston

Yamaha YZ-malliston uusin tekniikka ja tinkimätön suorituskyky täyttävät huipputason vaatimukset.

Yksi YZ-mallien avainsana on erinomainen ergonomia. Sen ansiosta ajo on joka tilanteessa rentoa, joka on tärkeä menestyksen osatekijä. Yamaha YZ-motocrossmalleja on kaikenikäisille ja -tasoisille kuljettajille. Tehtaan 2020 mallisto on tähän mennessä kattavin valikoima huipputason Yamaha- motocrosspyöriä.

Vuoden 2019 mallistossa ensimmäistä kertaa olleet YZ65 ja YZ85 ovat vakiinnuttaneet paikkansa edelläkävijöinä nuorten motocross-sarjoissa. Nämä suorituskyvyltään ja kestävyydeltään huippuluokan kaksitahtiset tarjoavat nuorille tulevaisuuden mestareille mahdollisuuden todistaa taitonsa. Seuraava vaihe menestykseen on YZ125. Sillä voitettiin 2018 sekä 125-kuutioisten Euroopan mestaruus, että maailmanmestaruus, joten se on todistetusti luokkansa terävintä kärkeä. YZ125 on alan ammattilaisten mukaan ihanteellinen vaihtoehto, kun nuori siirtyy aikuisten MX-sarjoihin.

YZ250F uudistettiin täysin 2019, ja sitä pidetään yhtenä parhaista tehdasvalmisteisista MX2-luokan pyöristä. Esittelystään lähtien YZ250F on osoittautunut yhdeksi luokkansa kilpailukykyisimmistä sekä kansainvälisellä, kansallisella että paikallisella tasolla.

Uudistetun moottorin, rungon ja alustan ansiosta YZ450F kuljettajat saavat 2020 käyttöönsä uusimman tekniikan ja erittäin suorituskykyisen kilpapyörän. YZ450F:n tilillä on jo lukuisia MXGP- ja MX1-mestaruuksia. Samoin se on viime vuosina usean kerran siivittänyt Ranskan joukkueen Motocross of Nations -kilpailun voittoon. YZ450F onkin vakiinnuttanut paikkansa arvostettujen kilpailujen kärkipaikoilla.

Voitokkaiden, nelitahtisten YZ450F:n ja YZ250F:n lisäksi 2020 Yamaha YZ-mallistossa on ympäri maailman ammattilaisten ja harrastajien suuresti arvostama, kaksitahtinen YZ250. Raaka voima, kevyt ohjattavuus, pelkistetty ja toimintavarma tekniikka ja mekaniikka tekevät YZ250-pyörästä suorituskykyisen ja potentiaalisen voittajan.

Yamahan kattava valikoima YZ65:stä uudistettuun YZ450F-malliin tarjoaa suorituskykyä, joka täyttää vaativankin motocross-kuljettajan vaatimukset. Kun tähän yhdistetään nuorten ja lahjakkaiden harrastajien tukemiseen suunniteltu bLU cRU -ohjelma, voidaan sanoa, että Yamaha tarjoaa alusta pitäen hyvät edellytykset menestykselle motocrossissa.

 

« Takaisin