Tervetuloa Yamaha Experience -vesijettien ja Zodiac-veneiden koeajokiertueelle!

28.6.2019
Tervetuloa Yamaha Experience -vesijettien ja Zodiac-veneiden koeajokiertueelle!

Yamaha Experience -vesijettikiertue

 Koe kesän hauskin kiertue, kun Yamaha Experience -vesijettikiertue saapuu 12.7. Lohjan keskustaan Café Aurlahden rantaan sekä 26.7. Raision venesatamaan. Tapahtuman aikana on koeajettavissa Yamahan FX Cruiser HO, VX DeLuxe sekä EXR -vesijetit.


12.7. klo 12-18

Lohja, Café Aurlahti

Yhteistyössä: Yamaha Center Vantaa

 

26.7. klo 12-18

Raisio, Raision venesatama

Yhteistyössä: Yamaha Center Turku

 

FX Cruiser HO

Uudelleen suunniteltu FX Cruiser HO tuo aivan uutta luksusta ja suorituskykyä. Sen parannusten ansiosta aika vesillä on rentoa ja nautittavaa. 

Koe 1812-kuutioisen HO-moottorin teho ja nauti uuden kevyen NanoXcel-rungon mahdollistamasta ketterästä käsiteltävyydestä ja mullistavan RiDE-ohjausjärjestelmän tuomasta intuitiivisesta hallittavuudesta. 

Muita uskomattomia ominaisuuksia ovat elektroniset kaasu- ja trimmi-järjestelmät, peruutusvaihteen pidonhallinta, ajonestotila, uusi jatkettu perätaso, säädettävä ohjaus, kolmen hengen Cruiser-istuin ja ylös vedettävät knaapit. Tämän kaiken ansiosta koet aivan uutta nautintoa vesillä.

 

VX DeLuxe

VX-mallit ovat nousseet Yamahan halutuimmiksi vesijeteiksi monen tekijän summana. Näitä ovat urheilullinen tyyli, mahtava suorituskyky, poikkeuksellisen hyvä taloudellisuus, vähäinen kunnossapitotarve ja runsas ominaisuuksien valikoima. VX-mallien vankkumattoman suosion olennaisimpana syynä on kuitenkin niiden monipuolisuus. 

Tasaista tehoa tarjoavan moottorin ja monien muiden ylellisten vakio-ominaisuuksien lisäksi VX Deluxe -mallin omistajat saavat nauttia Yamahan käänteentekevästä RiDE-hallintateknologiasta. Intuitiivinen käyttäjäystävällinen järjestelmä antaa kokemattomillekin kuskeille välittömästi uudenlaisen varmuuden tunteen. 

Mikään toinen vesijetti ei tarjoa vesillä yhtä suorituskykyistä ja nautinnollista kokemusta näin edullisesti.

 

EXR

EX-sarjaamme on kehuttu kautta maailman vesijeteiksi, jotka antavat vastinetta rahalle. Nyt meillä on ilo esitellä tämän tuoteperheen ennennäkemättömän nopea ja hauska uutuus EXR. 

Se on tehokas ja sporttinen kone, mutta monipuolinen ja helppo käsiteltävä. Ainutlaatuisten ominaisuuksien kärkipäässä ovat kevyt, ketterä NanoXcel2-runko sekä RiDE™-tekniikka – intuitiivinen hallintajärjestelmä, joka on jo mullistanut vesijettien premium-mallien omistajien ajamisen. 

Edullisesta hinnasta huolimatta EXR on kaikin puolin aito Yamaha – teknistä innovaatiota, maailman parasta suunnittelua ja erinomaista luotettavuutta.

 

« Takaisin