Yamaha esittelee uutuutensa MP16 Moottoripyöränäyttelyssä

1.2.2016
Yamaha esittelee uutuutensa MP16 Moottoripyöränäyttelyssä

Suomen moottoripyörien markkinajohtaja Yamahan uutuudet ovat esillä MP16 Moottoripyöränäyttelyssä 5.-7.2 Helsingin Messukeskuksessa, osastolla 6g99.

”Yamaha jatkaa mielenkiintoisten uutuusmallien tuomista markkinoille, sillä MT-mallisarja kasvaa kahdella uutuudella, jotka ovat A2-ajokorttiluokkaan sopiva MT-03 ja sarjan lippulaiva MT-10. MT-10 perustuu viime vuonna esiteltyyn urheilupyörien huippumalliin YZF-R1:een. Matkapyörien ikoni FJR1300 uudistui ja on entistä monipuolisempi. Retrohenkiset pyörät ovat nyt muotia ja niitä Yamaha esittelee kaksi eli XSR700 ja XSR900, jotka pohjautuvat malleihin MT-07 ja MT-09. Retrohenkinen on myös SR400 60th, jossa on Yamahan 60-vuotisjuhlaväritys. Enduroharrastus on saanut paljon uusia harrastajia ja heille uutuutena on rekisteröitävä WR450F enduropyörä. Osastollamme on kaksipyöräisten lisäksi myös raju rinnakkainistuttava ATV YXZ1000R SE. Alan uusinta tekniikkaa edustava YXZ1000R nostaa Side-by-Side-ajoneuvon suorituskyvyn aivan uudelle tasolle”, kertoo Konekeskon Yamaha Motorin myyntipäällikkö Tero Karhunen.

Valtuutettujen Yamaha-moottoripyöräliikkeiden myymälätilat uudistuvat kaudella 2016. Kaikki yli 125 cc -moottoripyöriä myyvät myymälät saavat uuden Yamaha-ilmeen. Yamahan tuttu äänirautalogo ja punainen väritys tulevat jatkossa entistä näyttävämmin esiin myymälätiloissa. Näistä jälleenmyyjistä MP16-moottoripyöränäyttelyssä Yamahan osastolla ovat seuraavat liikkeet:


YAMAHA KUTSUU MP-MESSUJEN KOEAJORADALLE

MP-messuilla voi nyt ensimmäistä kertaa koeajaa uusia moottoripyöriä ja kevytmoottoripyöriä Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla. Messukeskukseen on asfaltoitu yli 430 metriä pitkä rata Keimolan legendaarisenradan profiililla. Koeajorata mahdollistaa erilaisten pyörien vertailun ja mahtavan ajokokemuksen keskellä talvea.

Koeajajat voivat rekisteröityä koeajoon etukäteen tapahtuman verkkosivuilla www.mpmessut.fitai tapahtuman aikana Messukeskuksen sisäänkäynneillä. Rekisteröityneet saavat koeajonumeron, jonka perusteella he voivat varata koeajoajan yritysten varauspisteiltä MP-messujen varikkoalueelta hallista 7. Varaukset tehdään aina paikanpäällä ja kyseiselle päivälle. Ajajalla täytyy olla mukana henkilöllisyystodistus tai ajokortti, jos sellainen on. Yamahan malleista koeajatettavissa ovat: MT-125, MT-07A, MT-09 Tracer, X-MAX 250A, XV950 Racer ja YZF-R3.

« Takaisin