Nyt voit jo haaveilla näistä: Yamaha esittelee 3 uutuuspyörää tulevalle ajokaudelle!

19.10.2016

Yamaha tuo Suomen markkinoille kolme upeaa prätkäuutuutta: uudistuneen MT-09:n, MT-10 SP:n sekä retrohenkisen SCR950 -pyörän. Kaikki kolme tulevat myyntiin joulu–maaliskuussa – ehdit siis hyvin hankkia suosikkisi ennen ensi ajokautta!

MT-10 SP:n moottori legendaarisesta kilpapyörästä

Syksyllä Suomeen saatu MT-10 saa ärhäkän veljen MT-10 SP -mallista. Uutuusmallin moottori perustuu Yamahan legendaariseen YZF-R1-supersport-pyörään.

Öhlinsin elektronisesti säätyvä ERS-jousitus on myös uutta MP-10 SP-mallissa, ja tämä on peräisin YZF-R1M-mallista. Maailmankuulun ruotsalaisvalmistajan huippujousituksella pyörän optimaaliset ominaisuudet löytyvät ajon aikana aina ja joka hetki.

MT-10 SP sopii myös rata-ajoon, sillä pikavaihtimen (Quick Shift System) avulla vaihteen saa vaihdettua suuremmalle ilman kytkintä. Avustus- ja luistokytkimen (Assist & Slipper clutch) avulla vaihteen saa pienemmälle siten, että pyörän käsittely ja ohjattavuus pysyvät paremmin hallinnassa.

MT-10 SP:ssä on lisäksi TFT-mittaristo, joka myös perustuu YZF-R1M-pyörään. Kuljettaja voi muun muassa valita tähän LCD-monitoimimittariin tumman tai vaalean taustan sen mukaan, onko valoisaa vai hämärää.

MT-10 SP:t tulevat Suomen markkinoille helmikuussa 2017.

Yamaha MT-10 SP


MT-09 uudistui: ulkoasuun vaikutteita MT-10:ltä

Yamaha MT-09 tuli markkinoille vuonna 2014 ja nousi sen jälkeen yhdeksi koko Euroopan myydyimmistä moottoripyöristä. Nyt sen ulkoasua on uudistettu muistuttamaan enemmän MT-10-pyörää. Prätkässä on muun muassa uudenlaiset katteet sekä LED-kaksoisajovalot.

Uuden MT-09:n takahaarukkaan on asennettu yksipuolinen teline takalokasuojaa ja rekisterikilpeä varten. Tämä on täysin uutta Yamahan muotoilussa.

MT-09:n uudessa versiossa on myös avustus- ja luistokytkin sekä pikavaihdinjärjestelmä, joiden ansiosta ajaminen ja vaihteiden vaihtaminen on entistäkin mukavampaa ja sujuvampaa.

Uudistuneet MT-09:t saapuvat Suomen markkinoille joulukuussa 2016.

Yamaha MT-09


Uusi SCR950 – retroa täysin uudella tekniikalla

Yamahan Sport Heritage -mallisto täydentyy täysin uudella SCR950-pyörällä, joka soveltuu malliston muita pyöriä paremmin myös maastokäyttöön. SCR950:n suunnittelussa on nimittäin haettu scramblereiden motocross-henkeä 50- ja 60-luvuilta.

17 tuuman takapyörä lisää maavaraa ja pyörässä on pysty ajoasento. Myös pyörän pelkistetty ulkoasu, nappulapyörät ja motocross-maailmasta vaikutteita saanut ohjaustanko huolehtivat siitä, että SCR950:llä pärjää hieman haastavammassakin maastossa.

SCR950 on erinomainen valinta myös heille, jotka nauttivat pyöränsä customoinnista.

Ensimmäiset SCR950-pyörät saadaan Suomeen maaliskuussa 2017.

Yamaha SCR950

« Takaisin