Yamaha Centerit mukana Venexpo-venetapahtumassa Turussa 10.-13.11.

25.10.2016

Venexpo on Pohjoismaiden ainoa syksyn sisähallinäyttely, joka järjestetään toista kertaa Turun Messukeskuksessa 10.-13.11.2016. Venexpo-tapahtuma tuo isänpäiväviikonloppuun toimintaa sekä veneilytunnelmia, Yamaha Centerit löydät B-hallista Konekeskon osastolta 10, jossa esillä myös tulevan kauden uutuusveneitä!

 Venexpo Turussa 10.-13.11.2016

Osallistu lippuarvontaan Yamaha-center.fi:n Facebook-sivuilla

Yamaha-center.fi pistää jakoon kymmenen kahden lipun (2kpl) lippupakettia Turun Venexpoille! Arvomme 24.10.-2.11. välisenä aikana joka päivä kaksi lippua sisältävän lippupaketin kaikkien Yamaha-center.fi:n facebook-sivun lippupostauksesta tykänneiden kesken! Arvonta suoritetaan aina seuraavana päivänä klo 10. Tykkäämällä postauksesta olet mukana jokaisen päivän arvonnassa, joten sinulla on useampi mahdollisuus voittaa!

Yhden lipun arvo 16 €, lippupaketin arvo siis yhteensä 32 €. Voittajat ilmoitetaan joka päivä kommenttikentässä - laitathan meille viestiä tai kommenttia, jotta saamme liput toimitettua. Liput toimitetaan postitse. Facebook ei ole osallisena arvonnassa.

Osallistu Facebookissa - arvontapostaus on ylimpänä sivuillamme!

Turun Venexpo 2016

Kauden 2016 uutuusveneet esillä Venexpossa

Yamarin 81 Day Cruiser aloittaa Yamarin DC -malliston uuden aikakauden. Maailmaluokan uutuutena veneen rungon vedenalainen osa on pantentoitu Petestep®-pohja, jonka myötä veneessä on entistäkin paremmat ajo-ominaisuudet. Suunnittelukriteerinä on ollut modernin muotokielen ja teknologian lisäksi käytännöllisyys, ”No design without functionality”.

Finnmaster Husky R8s:stä löytyy asennetta, luonnetta ja voimaa. R8s:ssa yhdistyvät huomiota herättävä ulkomuoto, loistavat ajo-ominaisuudet, vakavuus ja korkea varalaita. Koko perhe voi turvallisesti matkustaa mukana seikkailuihin. T-top katto suojaa matkustajat auringolta ja vesiroiskeilta. Veneestä löytyy monta innovatiivista ratkaisua: jousitetut painosäädöillä varustetut Offshore-tuolit, ihanteellisen ajoasennon takaavat viistot jalkatilat, miellyttävä reFlex turkki sekä illan hämärtyessä käytettävät LED-valot keulassa sekä avotilassa.

Finnmaster Husky R5:een on paketoitu kaikki tärkeimmät ja tarpeelliset ominaisuudet. Veneen tuntomerkkejä ovat turvalliset askelmat, korkea varalaita, käytännölliset lepuuttajan telineet sekä runsaat säilytystilat. Etuavotilaan mihin mahtuu kaikki, mitä tarvitset viikonloppuna mökillä tai jos olet lähdössä kalastamaan. Korkea tuulilasi, tukevat offshore-tuolit ja mukava takapenkki varmistavat miellyttävän matkanteon kaikille matkustajille myös huonossa säässä.

Suvi 4540 Duo – markkinoiden edullisin tuplapulpettivene
Suvin suositut Duo-mallit saavat rinnalleen markkinoiden edullisimman tuplapulpettiveneen. Hyväksi todettu konsepti tuodaan aivan uuteen kokoluokkaan. Näin myös hieman pienenemmän ja edullisemman veneen ostajat pääsevät nauttimaan tuplapulpettiveneen eduista ja ominaisuuksista.
4540 Duo on hyvillä vakiovarusteilla varustettu malli mökki- ja kalastuskäyttöön. Säilytystilaa veneessä on reilusti kokoonsa nähden.

Osastolla esittelyssä myös Yamaha-perämoottorit ja FX SVHO Cruiser -vesijetti sekä viereiseltä osastolta löytyvät Baltic-kelluntavarusteet ja Jobe-vesiurheilutuotteet.

Kalastuksen ystäville ohjelmassa on Mikko ’Peltsi’ Peltolan kalatarinoita, tervan tuoksua puuveneiden ääressä sekä purjehtijoille suunnattua ohjelmaa niin yksinpurjehdukseen kuin kilpapurjehdukseenkin liittyen. Lisäksi jännittäviä flyboarding- ja sukellusnäytöksiä messujen ajan.

Messujen venetarjonta osastolla:

Yamarin 81 Day Cruiser UUTUUS
Yamarin 79 Day Cruiser  
Yamarin 65 Day Cruiser  
Yamarin 59 Day Cruiser  
Yamarin 68 Cabin  
Yamarin 50 Side Console  
Yamarin Cross 75 Bow Rider  
Yamarin Cross 64 Bow Rider  
Yamarin Cross 57 Bow Rider  
Yamarin Cross 54 Bow Rider  
Yamarin Cross 60 Cabin + UO  
TG 6.9  
TG 5.9  
Finnmaster Pilot 7  
Finnmaster T8  
Finnmaster Husky R5 UUTUUS
Finnmaster Husky R7  
Finnmaster Husky R8s UUTUUS
Suvi 5750 Duo  
Suvi 5050 Duo  
Suvi 4750 Duo  
Suvi 4540 Duo UUTUUS


Yamaha Marine Center Turku mukana Merry Fisher -veneillä

Kaarina tuo messuille mukanaan Merry Fisher 695- ja Merry Fisher 795 -veneet. Uusien veneiden lisäksi esillä on JetRentin vuokraveneet Yamarin 59 Day Cruiser ja 46 Side Console. Löydät meidät B-hallista osastolta 8!

Tervetuloa syksyiseen venetapahtumaan Turkuun!

Lisätietoja Venexposta ja sen aukioloajoista löydät Venexpon kotisivuilta.

« Takaisin