Yamaha-center.fi-verkkokauppa on avattu ja verkkopalvelu uudistettu

4.2.2016

Yamaha Centereiden verkkopalvelu (www.yamaha-center.fi) on täysin uudistettu ja avattu 3.2.2016. Palvelu sisältää laajan valikoiman vapaa-ajanviettoon tarkoitettuja laitteita, varusteita, tarvikkeita ja varaosia. Yamaha-center.fi esittelee monipuolisesti ja kattavasti markkinoiden uusimmat vapaa-ajankoneet veneistä moottoripyöriin ja vesijeteistä mönkijöihin. Palvelu sisältää tarvikkeiden, varusteiden ja varaosien verkkokaupan.

Palvelukokonaisuuteen kuuluu verkkokaupan tilaustuotteet sekä tarjouspyyntötuotteet. Käynnistysvaiheessa tilattavien tuotteiden lukumäärä on yli 30.000 tuotetta. Kevään kuluessa tuotemäärä on tavoitteena nostaa yli 40.000 tuotteeseen. Tarjonnassa ovat alkuperäiset Yamaha-varaosat ja – tarvikkeet sekä muiden merkkien tarvikeosat ja varusteet. Uusia tarjouspyyntötuotteita on yli 300 sisältäen maalla ja vesillä käytettäviä vapaa-ajan laitetta. Sesonkien mukaan tarjoamme myös käytettyjä laitteita.

Olemme panostaneet palvelun käytettävyyteen, helppoon selailuun ja tuotteiden hakutoimintoihin. Tuoreimmat uutiset, asiakastarinat ja kampanjat ovat hyvin esillä. Asiakkaan yhteydenotto on tehty mahdollisimman helpoksi asiakkaan valitsemilla tavoilla.

Tilaaminen ja tarjouspyyntöjen tekeminen on yksinkertaista. Maksaminen voi tapahtua verkkopankin ja luottokorttien lisäksi myös kertaluotolla; joko laskulla tai erämaksuna. Rahoituslaskurin avulla saa hankinnan suuntaa-antavan rahoitusesimerkin. Tarjouspyynnöt voi kohdistaa haluamaansa myymälään. Toimituksen voi valita haluamallaan tavalla, joko Postin eri vaihtoehtojen kautta esim. suoraan kotiin tai noutamalla valitsemastaan Yamaha Center -myymälästä. Yamaha Center -myymälät sijaitsevat Kuopiossa, Salossa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. 


Lisätietoja:

Kari Rautanen, linjajohtaja Konekesko Oy, 040 740 3388, kari.rautanen@kesko.fi

Pasi Mäki-Paavola, kenttäpäällikkö Konekesko Oy, 050 433 9578, pasi.maki-paavola@kesko.fi

 

Konekeskon vapaa-ajankonekauppa on jatkunut Yamaha Motor Companyn kanssa yli 45 vuotta. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Yamarin-, Yamarin Cross-, Suvi-, Finnmaster-, Zodiac- ja TG-veneet, Yamaha-perämoottorit, -moottoripyörät, -mopot, -ATV:t, -moottorikelkat, -vesijetit ja -generaattorit, Muuli- ja Saris-perävaunut, Muuli-trailerit, Helly Hansen-, Baltic-, ja Marine Life -pelastus- ja kelluntaliivit, sekä laaja valikoima vapaa-ajan tarvikkeita ja varusteita. 

Myynnistä ja jälkimarkkinoinnista vastaa ammattitaitoinen myynti- ja huoltopisteverkosto. Yamarin-veneistä noin 50 % myydään tällä hetkellä vientimarkkinoilla. Päämarkkina-alueita viennissä ovat Ruotsi, Norja ja Venäjä.

Konekesko kuuluu maatalous- ja konekaupan kokonaisuuteen, joka on osa Kesko-konsernia. Lue lisää www.kesko.fi

« Takaisin