Veneilykansalaiset, saapukaa Vantaalle: uutuusveneiden viikonloppunäyttelyssä huikea tarjonta!

20.4.2016

Yamaha Center Vantaa järjestää 22.–24. huhtikuuta uutuusveneiden viikonloppunäyttelyn, jonka itseoikeutettuna kuninkaana esillä on uutuusvene Yamarin 81 Day Cruiser. Tule tutustumaan tämän lisäksi myös mahtaviin ja monipuolisiin tarjouksiimme!

Vantaalla on tänä viikonloppuna mahdollista ihailla Yamarinin, Yamarin Crossin, Suvin, Yamahan ja Finnmasterin uutuuksia, kun Yamaha Center Vantaa järjestää uutuusveneiden viikonloppunäyttelyn yhtä aikaa Duell Days -tapahtuman kanssa.

Myymälässä ja piha-alueilla asiakkaita odottavaa yli sata valmista venepakettia ja tarjoushinnat ovat kohdillaan.

Myyntipäällikkö Marjo Juola vahvistaa iloisena, että paikalle saadaan myös huikea Yamarin 81 Day Cruiser.

– Vene on meillä muutaman päivän nähtävillä ja jatkaa heti maanantaiaamuna matkaansa eteenpäin. Näitä veneitä on olemassa vasta kaksi kappaletta ja niitä kierrätetään parhaillaan näytteillä pitkin Eurooppaa, Juola kertoo.

Yamarin 81 Day Cruiser


Nopeimmille luvassa etuja

Uutuusveneiden viikonloppunäyttelyssä esillä ovat muun muassa ketterät ja monikäyttöiset Yamarin Cross 54BR- sekä 46SC-veneet. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen on myös tyylikäs Finnmaster Pilot 7 Weekend.

Lisäksi näytteillä ovat Finnmaster Huskyt R6, R7 ja R8. Mukana ovat myös Suvi 444 ja Suvi 5750 Duo, joka pienestä hinnastaan huolimatta sopii mainiosti mökki- kalastus- ja yhteysveneeksi niin isoille järville kuin saaristoonkin.

Yamarin Cross 54 BR


Myymälässä on esittelyssä myös Yamahan uusin vesijetti, V1 Sport TR-1, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen yhdistelmän luotettavuutta, taloudellisuutta ja jännittävän väkevän suorituskyvyn kilpailukykyiseen alle kymppitonnin hintaan.

Täydellinen vene viimeistellään tietenkin sopivalla, taattua laatua olevalla Yamaha-perämoottorilla. Kymmenelle ensimmäiselle venepaketin ostaneelle annetaan varustesäkit kaupan päälle, kun kaupat tehdään näyttelyviikonlopun aikana. Varustesäkki sisältää lepuuttajat, ankkurin, ankkuriköyden, melan, äyskärin sekä kiinnitysköydet.

Jokainen, joka viikonlopun aikana pyytää venepakettitarjouksen, saa mukaansa roiskevedenpitävän Yamarin-viikonloppukassin.

Suomessa valmistettua luksusta

Yamarin 81DC edustaa norjalaista, ennennäkemättömän eleganttia muotokieltä. Sen linjakkuudesta vastaa norjalainen Eker Design. Koska kauneuden lisäksi veneestä haluttiin myös käytännöllinen, on siinä esimerkiksi ruotsalainen Petestep®-pohja.

Vene valmistetaan Suomessa ja se edustaa ilman muuta Yamarinin ylellisintä suuntausta: vene on kuin kelluva, upea kesämökki.

Yamarin 81 Day Cruiser


81DC:n suositushinta on 82 900 euroa ja pakettisuositushinta 300hv Yamaha perämoottorilla 109 500 euroa.

Ensinäytöksensä Yamarin 81DC sai helmikuisilla venemessuilla, joilla se valittiin vuoden retkimoottoriveneeksi 2016.

Tervetuloa uutuusveneiden viikonloppunäyttelyymme tutustumaan niin venepaketteihin kuin muihinkin mahtaviin tarjouksiimme. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään juuri itsellesi parhaiten sopivien valintojen tekemisessä!

Avaa esite tästä.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1
01740 Vantaa

Aukioloajat:
Perjantai 22.4. 10-19
Lauantai 23.4. 10-15
Sunnuntai 24.4. 12-16

« Takaisin