Kyllä! Vesijetti todellakin sopii myös Sinulle!

15.3.2016

Vellova vesi ja vaahtopäiset aallot ovat kesäisen hauskanpidon leikkikenttä. Vesijetti on monipuolinen ja ketterä kaveri vauhdin hurmaan ja vesileikkeihin, tykkäsitpä sitten urheilla, kilpailla tai muuten vain retkeillä lainehilla.

Vesijetti tuo riemua mökkirantaan

Unohda pitkäveteinen auringonpalvonta. Aito kesäpäivien riemu syntyy vauhdista ja roiskuvasta vedestä. Kun laiturin vieressä köllöttelee upea V1 Sport TR-1 -vesijetti, on mahdollisuuksia lähes rajattomasti. Kyytiin mahtuu kolme: lähtekää vaikka kavereiden kanssa etsimään täydellistä uimapaikkaa, upeaa hiekkarantaa tai jätskikioskia.

Helposti käsiteltävä ja luotettava jetti on oiva valinta myös aloittelijalle. V1 Sport TR-1 on taloudellinen menopeli monipuoliseen vesiurheiluun. Yhdessä vaikkapa wakeboardin tai erilaisten ilmatäytteisten vesilelujen kanssa se tarjoaa huikeita mahdollisuuksia nauruntäyteisiin ja huimapäisiin vesileikkeihin. Sekä turvallisuuteen että hauskanpitoon löydät monipuolisesti tarvikkeita verkkokaupastamme.

Yamaha V1 Sport


Voitonriemua ja vauhdikasta vapaa-aikaa

Onko kilpailun- ja voitonhalusi kyltymätön? Silloin valintasi on ilman muuta Yamahan Super Jet 700. Se on yksinomaan kilpakäyttöön suunniteltu ja luotu jetti, jonka ketteryyden ja erinomaisen ohjautuvuuden ansiosta voit kokea olevasi sen kanssa yhtä. Kaksitahtimoottorin teho ja kiihtyvyys antavat sinulle upeat lähtökohdat kilpailla aaltojen herruudesta näyttävästi ja tyylikkäästi. 

Jos toivot vesijettisi loistavan paitsi kilpailu- myös huvikäytössä, tutustuthan FZR SVHO -malliimme. Kansainvälisessä vesijettiuhreilussa tämä jetti on ollut avain laajaan menestykseen. Eikä ihme: kevyt mutta vahva runkomateriaali yhdistettynä ahdettuun, iskutilavuudeltaan alan suurimpaan moottoriin on unelmien täyttymys. Kisojen ulkopuolella FZR SVHO on loistava menopeli kahden hengen matka-ajoon.

Yamaha Super Jet 700


Vesijetti voi viedä sinut myös retkelle

Useissa vesijeteissä on tilavuudeltaan mukavan suuri 70 litran polttoainetankki. Yhdistettynä loistavaan suorituskykyyn sekä taloudelliseen ajamiseen on selvää, että vesijetti on oiva peli pidempienkin taipaleiden taittamiseen.

Sinun ei siis tarvitse jämähtää mökkirantaasi kauniina kesäpäivänä. Lomapäivien tutkimusmatkailua silmällä pitäen kannattaa tutustua esimerkiksi FX SVHO Cruiser RiDE- ja FX HO RiDE -malleihimme, joissa korostuvat sekä suorituskyky, taloudellisuus, vakaus että ketterä ohjattavuus. Nämä kaikki ovat tärkeitä ominaisuuksia mukavaan, sujuvaan ja huolettomaan matka-ajoon.

Yamaha FX HO RiDE

Vesijetin kyydissä maailma on avoin. Pakkaa siis tavarat mukaan ja suuntaa tukka tötteröllä laineille!

« Takaisin