Venemessut lähestyvät – nämä uutuudet sinun täytyy nähdä itse!

10.2.2016

Turvallisuus, ajettavuus ja laatu ovat Yamarin- veneiden kolme tärkeintä ominaisuutta. Venemessuilla esillä ovat täydelliset Yamarin-lasikuitu- ja Yamarin Cross -alumiinivenemallistot sekä useita Yamaha-perämoottoreita ja -vesijettejä.

Löydät meidät pääkäytävän varrelta osastolta 6c79.

Tsekkaathan ainakin nämä tärpit, niin tiedät, kuinka hemmotella itseäsi veneilykaudella 2016!

Suomen ensiesittelyssä upea Yamarin 81 Day Cruiser

Skandinaavisen yhteistyön tuloksena syntynyt 81 DC edustaa aivan uudenlaista muotokieltä. Veneen silmiä hivelevästä muotoilusta vastaa maineikas norjalainen suunnittelutoimisto Eker Design.

– Lisäksi ruotsalaisen Petestep®:in patentoima pohjaratkaisu antaa 81 DC:lle erinomaiset ajo-ominaisuudet, veneellä on erittäin miellyttävä kulkea, kertoo myyntipäällikkö Pekka Honkanen.

Myös matkustajien viihtyvyyteen on panostettu monipuolisesti. Yksi esimerkki tästä ovat perälle saakka ulottuvat sivutuulilasit.

Yamarin 81 DC

Alumiinirunkoisten Yamarin Cross -veneidemme messuvetonaulat ovat uudet Yamarin Cross 46 SC ja Yamarin Cross 54 BR. Ensimmäinen on mitä mainioin monikäyttövene avarine sisätiloineen, jälkimmäinen taas on suojaisa ja ketterä kulkupeli jopa kuudelle henkilölle ja kunnioitettavalle tavaramäärälle.

Laatu on muotia aina – myös vesillä

Kausitrendit tulevat ja menevät, mutta veneen tärkeimpiä ominaisuuksia arvostetaan kautta aikojen.

– Jokaiselle kohderyhmälle tärkeitä ovat ajettavuuden lisäksi turvallisuus, laatu, hyvä layout sekä myös jälleenmyyntiarvo. Veneen kokoon katsomatta nämä hyvät ominaisuudet korostuvat veneissämme aina, Honkanen kertoo. 

Hän muistuttaa, että markkinoilla on nykyään paljon hyviä tuotteita, joista on voitava erottua edukseen.

– Meillä on Suomessa tehty tuote, joka on kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Lisäksi meillä on loistava brändi.

Yamarin Cross 46 SC

Laadukkaan veneen viimeistelee Yamaha-perämoottori. Yamahan toimintavarmuutta veneilijät osaavat arvostaa vuodesta toiseen – Yamaha on ollut perämoottorien markkinajohtaja Suomessa kohta neljän vuosikymmenen ajan.

V1 Sport -jetti tuo sporttisuutta laineille

Eikö veneily riitä? Haluatko testata rajojasi ja pitää hauskaa vesihiihtäen, wakeboard-lautaillen tai ihan vain kaasukahvaa painellen, kiitäen halki sinisten vesien? Hyviä uutisia: esittelemme Venemessuilla uuden YamahaV1 Sport -jettimme, ja olette luodut toisillenne.

V1 Sport on uskomaton paketti. Uimaportaalta loikkaat veden syliin kesähelteillä. Kunnollisissa säilytystiloissa omaisuutesi kulkee hyvin mukana. Ja peruutusvaihdekin löytyy – sitäkin saattaa toisinaan tarvita!

Yamaha V1 Sport

Eikä unohdeta, mikä on hauskanpidon alku ja juuri: vesihiihtokoukku.

Jetissä on myös uudenlainen TR1-moottori, joka on paitsi tehokas ja kevyt, myös taloudellinen. Kirsikkana tämän kakun päällä on jetin hinta.

– V1 Sportin hinta on erittäin yleisöystävällinen, alle 10 000 euroa, mainitsee tuotepäällikkö Esa Malinen.

Messuilla on runsaasti myös muita kiinnostavia uutuuksia, sekä mahdollisuus jopa lainelautailuun! Lue lisää messutärppejämme täältä.

« Takaisin