Vapauta sisäinen vesipetosi: Joben vesiurheilukiertue on taas liikkeellä!

13.6.2016

Onko wakeeminen tuttua puuhaa? Joko olet kokeillut SUP-lautailua? Joben vesiurheilukiertueella jokaisella on matalan kynnyksen mahdollisuus päästä testailemaan jännittäviä vesiurheilun muotoja ja vieläpä täysin ilmaiseksi!

Kiertuepäivään on mahdollista osallistua seuraavaksi Kuopiossa lauantaina 18. kesäkuuta. Yhteistyökumppanina on Yamaha Center Kuopio. - HUOM! Kuopion vesiurheilupäivä on jouduttu perumaan sääolosuhteiden vuoksi.

– Jobe-vesiurheilukiertueella ihmiset pääsevät testaamaan wakeboardingia, SUP-lautailua, vesihiihtoa ja veneiden perässä vedettäviä ilmatäytteisiä vesileluja. Me esittelemme tuotteet ja opastamme lajin saloihin, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, kertoo Konekeskon myyntipäällikkö Marita Tuoma.

Paikalla vietetään yhtä aikaa Kuopio veneilee -tapahtumaa, jonka järjestää Kuopion Pursiseura ry.

Kuopion jälkeen kiertue rantautuu Haminaan, missä vauhdista ja veden pärskeistä nautitaan keskiviikkona 29. kesäkuuta. Paikkana on Rampsinkarin uimaranta, joka sijaitsee lähes Haminan keskustassa.

Jobe-vesiurheilukiertueJobe Boating Experience Lohjalla 11.6.2016


Testaa paitsi laji, myös varusteet

Jobe-vesiurheilukiertue järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tänä kesänä kiertue on ehtinyt pysähtyä jo Tampereella ja Lohjalla. Paikkakuntia vaihdellaan vuosittain, tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana ovat Lohja ja Kuopio.

– Kiertuepäivät ovat aina vetäneet hyvin väkeä, mutta sää vaikuttaa tietenkin todella paljon siihen, miten paljon ihmisiä on liikkeellä, Tuoma toteaa.

Huonon sään ei kuitenkaan kannattaisi antaa häiritä. Vaikka olisitkin vilukissa, ei sinun tarvitse palella! Kaikille testaajille tarjotaan lainaan märkäpuku, joka pitää hyvin lämpimänä vaikka vesi olisikin vielä kylmää. Lisäksi osallistujat saavat tietenkin päähänsä kypärät, ylleen kelluntaliivit ja tarvittaessa muitakin varusteita.

– Ilmatäytteiset vesilelut ovat tietenkin yleensä lasten suosiossa. Vesihiihtoa ja wakeboardingia kokeilevat pääasiassa nuoret aikuiset, mutta SUP-lautaa testaavat aina ihan kaikenikäiset ihmiset, Tuoma luonnehtii.

Jobe-vesiurheilukiertueJobe Boating Experience Lohjalla 11.6.2016


Veneellä vauhtia vesileikkeihin

Kiertuepäivinä käytössä on aina vene, jonka perässä vesipedoille tarjotaan vauhdikkaat kyydit milloin minkäkin välineen kanssa. Helsingissä on lisäksi mahdollista kokeilla vesilautailua eli wakeemista kaapelilla, sillä Helsingin kiertuepäivä järjestetään yhteistyössä Wake Spotin kanssa Hietaniemen wake-kaapelilla.

– Helsingissä ihmisiä wakeemisen parissa opastaa Paul Johnston, joka oli kanssamme viime vuonna Lappeenrannassa ja veti sinne runsaasti wakeboardingista innostunutta nuorta väkeä, Tuoma vinkkaa.

Johnston on maineikas irlantilainen wakeboardaaja, hänen oppiinsa kannattaa ehdottomasti saapua Helsingin kiertuepäivänä 2. heinäkuuta! Helsingin kiertuepäivän yhteistyökumppanina on Yamaha Center Vantaa.

Paul JohnstonPaul Johnston viime kesänä Lappeenrannassa opastamassa wakeboardailijoita 


Tulevat tarkat kiertueajankohdat ovat: Kuopio 18.6. kello 10–17, Tulliportinkatu 1 - PERUTTU!; Hamina 29.6. kello 14–18, Rampsinkari; Helsinki 2.7. kello 11–16, Wake Spot Hietaniemi.

Tervetuloa!

« Takaisin