Uusi Yamaha Center Turku viettää avajaisiaan 25.-26.3.

21.3.2017

Yamaha Center Turku aloitti tammikuussa 2017 liiketoiminnan uusissa tiloissa Turun Ohikulkutien varrella. Uudet tilat ovat nyt täysin valmiit ja avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna 25.-26.3. Jaamme sadalle ensimmäiselle kävijälle Yamaha t-paidan!

Yamaha Center Turun avajaiset


"Me pystymme luomaan ympärivuotiset messut liikkeeseemme"

”Olemme tehneet yhdessä Yamahan kanssa mittavan panostuksen uuden Yamaha visuaalisen ilmeen luomiseksi liikkeeseemme ja olemme rakentaneet Turkuun täysin uuden vapaa-ajankoneiden keskuksen. Uskomme tämän panostuksen sekä hyvän sijainnin palvelevan asiakkaitamme. Meillä on nyt nähtävillä uusissa tiloissa laaja valikoima moottoripyöriä sekä veneitä. Enää ei tarvitse asiakkaiden odottaa vene- tai moottoripyörämessuja, vaan me pystyimme luomaan ympärivuotiset messut liikkeeseemme”, toteaa Boat Store Finlandin toimitusjohtaja Tomi Varjonen.

Yamaha Center Turun edustuksessa ovat Yamaha-perämoottorit, -moottoripyörät, -mopot, -ATV:t, -moottorikelkat, -vesijetit ja -generaattoritYamarin-, Yamarin Cross-, Suvi-, Buster-, Finnmaster-, Zodiac- , TG-veneet, Ferretti Groupin Pershing-veneet, Muuli-venetrailerit sekä Konekesko Oy:n ja Duell Oy:n maahantuomat tarvikkeet ja varusteet.


Yamaha MT-10

Erikoishintaisia moottoripyörä- ja venepaketteja

Yamaha-moottoripyörissä löytyy erikoishinnoiteltuja laitteita Hyper Naked -segmentissä, mm. MT125, MT07 sekä MT09. Tule katsomaan ja tekemään tarjous!

Mönkijöissä nyt erikoishintaan:

 

Finnmaster + Yamaha -venepaketti


Yamarin- tai Finnmaster-venepaketin ostajalle lahjakortti kaupan päälle! 

Uuden Yamarin+Yamaha ja Finnmaster+Yamaha -paketin ostaneelle 300 euron arvoinen K-ryhmän lahjakortti kaupan päälle! Etu koskee uusia venepaketteja ja on voimassa Vantaan myymälän avajaisviikonlopusta 26.3.2017 saakka.

Lämpimästi tervetuloa uuteen myymäläämme!

Olemme avajaisten kunniaksi avoinna poikkeuksellisesti koko viikonlopun 25.-26.3. klo 10-15!

Tervetuloa osoitteeseen:

Kuninkojankaari 9
20320 Turku

Yamaha Center Turun avajaiset

Yamaha Center Vantaan avajaiset

Yamaha Center Turun avajaiset

« Takaisin