Täysin uudet Finnmaster-mallit: R6 ja T6

16.9.2019
Täysin uudet Finnmaster-mallit: R6 ja T6

Finnmaster julkisti hieman yli kuusimetrisen R6-bowriderin ja T6-daycruiserin. Voimanlähteeksi tarjolla on Yamahan suorituskykyiset ja luotettavat F130-, F150-, F175- ja F200-perämoottorit, joista kaksi tehokkainta on saatavilla myös sähköisellä kaukohallintalaitteella varustettuina versioina.

Uudet mallit ovat erittäin toiminnallisia ja mukavia. Kannen leveä muotoilu mahdollistaa helpon kulkemisen ja luo molemmille malleille tunnistettavan piirteen, jota vakiona olevat ledikeulavalot korostuvat. 

Vakiovarustus on kattava, sisältäen muun muassa hydrauliohjauksen, tuulilasinpyyhkimen sekä kaikuluotaimella varustetun Garmin-karttaplotterin.

Moottoreiden valikoima muodostuu Yamaha F130-, F150-, F175- ja F200-malleista, joista kaksi tehokkainta on saatavilla myös sähköisellä kaukohallintalaitteella varustettuina versioina.

200-hevosvoimaisella moottorilla varustettuna huippunopeuden odotetaan nousevan noin 45 solmuun. Keskitason F150 taannee noin 40 solmun huippunopeuden. 

Tee Finnmaster-kaupat nyt! Saat uuden veneen ajoissa keväällä ja säästät nykyisen veneesi kanssa vaivaa ja rahaa syysrutiineissa.

  • Säästä vaivaa ja vältä nykyisen veneesi syysrutiinit 
  • Syyshuolto ja talvisäilytys 0 €
  • Uusi vene vesille ajoissa keväällä
  • Kysy lisää huolenpitosopimuksesta

« Takaisin