Täydellinen talvikaveri? Lue tämä niin tiedät, millainen moottorikelkka on sinulle Se Oikea!

1.3.2016

Varoitus: tämän kirjoituksen lukeminen saattaa aiheuttaa korkeaa moottorikelkkakuumetta. 

Hangella ja kinoksilla vaivattomasti lipuva moottorikelkka on niin erinomainen vehje, että siitä tulee helposti kuin perheenjäsen. Sen kanssa työskennellään ja pidetään hauskaa vuodesta toiseen. 

Moottorikelkan ja kuljettajan suhteesta kehittyy usein hyvin pitkäaikainen ja läheinen, ja siksi onkin syytä valita juuri itselle sopiva moottorikelkka erityisellä huolella. 

Tyyliä reittiajoon: SRViper L-TX SE on upea ilmestys

Haluatko sukeltaa syvälle talvisen Suomen maisemiin? Tai kenties olet vasta tutustumassa moottorikelkkojen ihmeelliseen maailmaan? SR Viper L-TX SE on kelkka juuri sinulle: sen kyydissä rakastut lajiin taatusti.

Tyylikäs ja sporttinen SRViper L-TX SE suunniteltu täydelliseksi menopeliksi reiteille ja urille. Se on ketterä ohjata ja mukavan tasapainoinen ja tehokas ajaa – sen kyydissä on helppo kokea riemua paitsi ajamisesta, myös ajotaitojen kehittymisestä.

Vahva Genesis®-nelitahtimoottori on toimintavarma ja suorituskykyinen. Kelkan eri ominaisuuksia kuten jousitusta on myös helppo säätää mielen ja tilanteen mukaan. Tämän kanssa voit ehdottomasti poiketa tilaisuuden tullen myös umpiselle niin halutessasi!

Yamaha LTXSE

Moottorikelkka on vahva ja luotettava työkaveri

Suuret ja sympaattiset työkelkat ovat oivia kavereita talven raskaisiinkin olosuhteisiin. Leveä ja karkea telamatto, leveät sukset sekä kunnollinen takajousitus huolehtivat siitä, että kelkan puhti ei lopu hankalissakaan hangissa tai raskaallakaan kuormalla.

Maa-, metsä- ja porotaloudessa sekä esimerkiksi sähkö- ja pelastustöissä työkelkka on luotettava, vähäruokainen ja toimintavarma menopeli. Vetokoukun avulla reki tai kärry on mahdollista liittää perään kuormien ja ihmisten kuljettamiseksi.

Suuri tuulilasi ja mukava istuin tekevät ajamisesta mukavaa. Tutustuthan nestejäähdytteisiin RS Viking Professional- sekä VK Professional II -työkelkkoihimme, sekä monipuoliseen Venture Multi Purpose -kelkkaan!

Yamaha VK Professional II

Anna kyytiä puuterilumelle ja lumipateille

Kuvittele pöllyävä tunturilumi, aurinkoinen kevättalven päivä ja… värikkäät moottorikelkat kuljettajineen temppuilemassa rinteillä! Onko tyylikkäämpää harrastusta? Tuskinpa.

Vuorten kuninkaille meillä onkin tarjolla aivan erityisen upea herkku: pitkätelainen ja silmiä hivelevän kaunis SR Viper M-TX 162 LE. Sen väkivahva Genesis®-nelitahtimoottori, ilmanpainetoimiset iskunvaimentimet ja 3 tuuman kuviolla kruunattu Camoplast® Power Claw™ -telamatto tekevät sinusta kukkulan kuninkaan vaikkapa Ruotsin upeissa kelkkailumaisemissa.

Hurjaan menoon ja kovaan kyytiin erinomainen moottorikelkka on myös ärhäkkä SR Viper R-TXLE. Kepeästi ohjautuvan kelkan suorituskyky on suoraviivaista eikä se kavahda huimapäistäkään lumipattien yli ryttyyttämistä. Kelkan jousitus pelaa ja moottori on toimintavarma. SRViper R-TX LE on loistavaa vastinetta pienelle rahalle.

Yamaha SR Viper M-TX 162 LE

Kestävä moottorikelkka on ilo niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kuskeille. Kestävyydestään laajasti tunnetuilla Yamahan moottorikelkoilla voit keskittyä ajamisesta nauttimiseen sen sijaan, että joutuisit jatkuvasti korjailemaan kelkkaasi. Tutustuthan koko kelkkavalikoimaamme tästä linkistä.

« Takaisin