Tampereen kelluvat koeajot lähestyvät – tule, testaa ja ihastu!

16.5.2016

Kun harkitset uutta venettä, haluat tietää siitä kaiken: miltä se tuntuu, miltä se näyttää, millaisia ominaisuuksia ja varusteita siitä löytyy. Lähde koeajolle Näsijärven laineille testaamaan venettä yhdessä asiantuntevan kipparin kanssa!

Kelluva-koeajopäivä

Tampereella järjestetään jälleen sunnuntaina 22. toukokuuta Kelluva koeajopäivä. Silloin sinullakin on mahdollisuus tulla testaamaan upeita veneitä Näsijärven kauniissa ympäristössä.

Yamaha Center Tampere järjesti veneiden koeajotapahtuman ensimmäisen kerran useita vuosia sitten. Viime vuosina tapahtuma on järjestetty hyvässä yhteishengessä muutamien muiden venealan liikkeiden kanssa, ja sen myötä tapahtuma onkin kasvanut merkittävästi. Nykyään asiakkailla on mahdollisuus koeajaa aiempaa monipuolisempi valikoima veneitä.

– Meidän myymälästämme testattavina ovat esimerkiksi Finnmaster Huskyt R6 ja R7, Finnmaster T7 ja Suvi-veneiltä 4750-, 5050- ja 5750 Duot, kertoo Jere Ruotsalainen Yamaha Center Tampereelta.

– Yamarinilta todennäköisimmin mukana ovat Yamarin Crossit 46 SC, 54 BR ja 64 BR sekä Yamarin 59- ja 65 Day Cruiserit, Ruotsalainen toteaa mutta huomauttaa, että tähän listaan saattaa tulla vielä muutoksia.

Kelluva-koeajopäivä


Kipparin kanssa laineille

Jotta saat asiakkaana koeajoista mahdollisimman paljon irti, on kullakin koeajettavalla veneellä oma kippari, joka tuntee veneen kuin omat taskunsa.

– Myyjät pysyttelevät koeajon aikana rannalla, Ruotsalainen naurahtaa.

Kun suuntaatte kipparin kanssa laineille, hän kertoo sinulle veneestä ja vastaa kysymyksiisi – niitä kannattaa esittää rohkeasti! Hieman avarammilla vesillä pääset toki ajamaan venettä itsekin.

– Kun asiakas koeajon jälkeen palaa rantaan, tunnustelemme hänen fiiliksiään veneestä ja vaihdamme tarvittaessa yhteystietoja. Kelluvilla koeajopäivillä on tehty yleensä mukavasti kauppaa, parhaana vuonna taisi meiltä mennä viisikin venettä kaupaksi, Ruotsalainen kertoo.

Kelluva-koeajopäivä


Testaa Joben huikeita vesiurheilutarvikkeita

Jobe Fusion of Fun -kiertue on paikalla koeajotapahtuman yhteydessä, eli halutessasi pääset ilmaiseksi testaamaan myös Joben vesiurheilutuotteita! Testattavina ovat ilmatäytteiset vesilelut, wakeboardit, vesisukset ja SUP-laudat. Jobe-team ohjeistaa ja neuvoo, minkä lisäksi kaikille testaajille löytyy märkäpuku, vesiurheiluliivi sekä kypärä turvallisuuden takaamiseksi. Tule heittämään talviturkkisi Näsijärveen!

Yamaha Center Tampere tuo mukanaan myyntiin tuotteita, kuten Joben vesiurheilutarvikkeita sekä erilaisia pelastusliivejä, tarjoushinnoin. Älä siis unohda tarkistaa, mitä Yamaha Centerin teltasta löytyy! Liikkeellä kannattaa olla ajoissa, jotta ehdit nappaamaan parhaat päältä.

– Aiempina vuosina meillä on ollut kävijöitä laidasta laitaan, niin lapsiperheitä kuin pariskuntiakin laajasta ikähaarukasta. Tapahtumakävijöitä on viime vuosina ollut satoja, Ruotsalainen arvioi.

Koeajotapahtuma järjestetään Näsijärven Purjehdusseuran satamassa. Purjehdusseura on mukana tapahtumassa esittelemässä toimintaansa.

Kelluva koeajopäivä järjestetään sunnuntaina 22. toukokuuta kello 10–16 osoitteessa Jänissaarenkatu 14, 33410 Tampere. Tervetuloa!

 Kelluva-koeajopäivä

« Takaisin