Syksyn merkit ilmassa Yamaha Center Tampereella!

8.9.2016

Lehtipuhaltimet, moottorisahat, trimmerit, silppurit, painepesurit, turvavarusteet ja tarvikkeet syystarjoushinnoin nyt Yamaha Center Tampereelta!

Katso kaikki ajankohtaiset tarjoukset ja tuotteet Stihlin Syksyn merkit -esitteestä!

Tampereen myymälässä tarjolla uudet laitteet, huolto ja varaosat! Stihl-tuotteet ostat joustavasti rahoituksella, saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa! Tule tutustumaan ja kysymään lisää myyjältämme.

Uusi Compact-linjan akkuperhe meillä myymälässä:


AKKUSAHA MSA 120 C-BQ  sis. akku AK 20 ja laturi AL 101 - 319 € (sh. 359 €)

STIHL-akkusaha

 

 

Uskomattoman kevyt akkukäyttöinen moottorisaha, täydellinen työkalu talon ympärillä työskentelyyn, puutarhaan ja kesämökille.

Varustettu STIHL teräketjun pikakiristyksellä ja QuickStop Super ketjujarrulla. Kapea 1/4" PM3 teräketju takaa erittäin hienon leikkauksen ja hyvän leikkausvoiman.

Niin hiljainen, että kuulonsuojausta ei tarvita. 

 

AKKUTRIMMERI FSA 56 sis. akku AK 10 ja laturi AL 101 - 249 € (sh. 269 €)

STIHL-akkutrimmeri

 

Akkukäyttöinen erinomaisella leikkuuteholla ruohotrimmaukseen. Leikkuuleveys 280 mm, pehmustettu kahva, säädettävä putken pituus sekä kahva.

Siima säätyy automaattisesti napauttamalla siimapäätä kevyesti maata vasten. Niin hiljainen, että kuulonsuojausta ei tarvita.

 

PENSASLEIKKURI HSA 56 sis. akku AK 10 ja laturi AL 101 - 249 € (sh. 269 €)

STIHL-pensasleikkuri

Kevyt pensasleikkuri erittäin hyvällä leikkausvoimalla pensasaitojen ja pensaiden leikkaamiseen puutarhassa. Helppokäyttöinen. Niin hiljainen, että kuulonsuojausta ei tarvita.

Varustettu molemmin puolin teroitetulla terällä. Innovatiivinen terägeometria pisaranmuotoisella muotoilulla, jolloin leikattavat oksat pysyvät paikoillaan ja ne on helppo leikata. 

 

PUHALLIN BGA 56 sis. akku AK 20 ja laturi AL 101 - 249 € (sh. 269 €)

STIHL-puhallin

Kätevän BGA 56 puhaltimen, joka on osa STIHL COMPACT akkuperhettä, avulla puhallat nurmikon, pihan ja sisäänkäynnit helposti ruohosta ja lehdistä.

Täydellisesti tasapainotettu BGA 56 istuu täydellisesti käteen ja on intuitiivinen käyttää sekä todella hiljainen. Puhallusputken pituutta on helppo säätää oman pituuden mukaan.

« Takaisin