Suuri koeajopäivä on pian täällä – kruunaa kevät koeajamalla Yamaha-uutuudet ja löydä oma suosikkisi!

25.4.2016

Suunnitteletko uutta prätkää? Kuumottavatko Yamahan upeat uutuudet mielessäsi? Päästä sisäinen motoristisi valloilleen ja tule Helsingin Messukeskukseen testaamaan uusia pyöriämme 29. huhtikuuta – täysin ilmaiseksi.

Yamaha on näyttävästi edustettuna kevään suuressa koeajopäivässä, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaina 29. huhtikuuta kello 10–20. Mukana menossa on upeiden pyöräuutuuksiemme lisäksi muun muassa Yamahan maahantuojan sekä Yamaha Center Vantaan edustajat.

Tapahtuma on täysin ilmainen. Koeajettavissa ovat kaikki Suomeen tulleet vuoden 2016 uutuudet, kuten uudistunut matkapyörälegenda FJR1300A, matkantekoon loistavasti sopiva mutta ilmeeltään upean aggressiivinen MT-09 Tracer sekä ihastuttavan retrohenkiset mutta ominaisuuksiltaan uusinta uutta tekniikkaa edustavat XSR 700 ja XSR 900 -prätkät. Jos etsit edullista mutta hauskan räyhäkästä katupyörää, vie koeajolle ehdottomasti ainakin MT-07.

–  Puhdasta sporttipyörää taas edustaa kilpakäyttöön tehty YZF-R1. Koeajettavien pyörien valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, kertoo Yamaha Center Vantaan tuotepäällikkö André Dahlman.

Yamaha YZF-R1


On siis nakupyöriä, kilpa- ja matkapyörää… Mutta entäpä he, jotka haluavat ennen kaikkea rakentaa pyöristään täysin ainutlaatuisia? Siinä tapauksessa testiajolle kannattaa ehdottomasti viedä ainakin XV950 Racer. Tämä ajattoman tyylikäs pyörä tarjoaa paitsi huikeasti vääntöä, myös melkeinpä rajattomat mahdollisuudet pyörän kustomointiin juuri sellaiseksi kuin sen haluat.

Jatkoa MP-messujen suosikkiosiolle

Helmikuisilla MP-messuilla motoristien oli mahdollista testata moottoripyöriä Euroopan suurimmalla, 430 metriä pitkällä sisäkoeajoradalla. Nyt laitetaan vieläkin paremmaksi, sillä Messukeskuksen tulevilla koeajopäivillä pyöriä saa lähteä testaamaan ulos, oikeaan liikenteeseen, aitoon ympäristöön.

– Tämä on hyvää jatkoa MP-messujen koeajotapahtumalle, joka jo sekin oli erittäin suosittu, Dahlman hehkuttaa.

MP-messuilla niin ikään koeajettavana ollut Yamaha MT-09 Tracer on ilman muuta ajettavissa myös MP-koeajotapahtumassa. Pyörä osoittautui messuilla todelliseksi suosikiksi.

– Messujen alussa pyörän mittari näytti nollaa, mutta lopulta mittariin kertyi 186 kilometriä, vaikka sillä ajettiin vain sisäradalla, Dahlman toteaa.

MT-09 Tracerin suosio on helppo selittää. Upean aggressiiviselta näyttävä varttikatteellinen pyörä on huippupeli niin pidemmän matkan taittamiseen kuin kaupungin kaduillekin, sillä se on tehokas, ketterä ja ajo-ominaisuuksiltaan huippuluokkaa. Joko sinä olet testannut sen?

Yamaha MT-09 Tracer

Lopeta unelmointi ja toimi nyt!

Unohda sitten kun -elämä. Alkava kesä on mainio hetki toteuttaa pitkäaikainen haaveesi uudesta moottoripyörästä. Koeajamalla pyöriä aidossa ympäristössä huomaat, että Yamaha on niin laadun, hallittavuuden kuin suorituskyvynkin puolesta loistava vaihtoehto.

Koeajotapahtumassa paikalla on Yamahan edustajia, joilta voit kysyä lisätietoja uutuuksistamme. Yamaha-asiantuntijoiden avustuksella löydät varmasti pyörän, joka on oikea juuri sinulle. Muistathan, että pyörä on mahdollista ostaa myös rahoituksella.

– Jos asiakas haluaa koeajon jälkeen ostaa pyörän, niin otamme hänen tietonsa ylös ja lähdemme viemään asiaa eteenpäin, Dahlman kannustaa.

Yamaha-koeajo

Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston kanssa. Tervetuloa koeajolle!

Lue lisää tapahtumasta Motokuumeen sivuilta.

« Takaisin