Sutiiko? Vaihda telasarja alle, niin ei sudi enää!

22.2.2016

Joskus eteneminen on vaikeaa, kun maa lipeää alta niin että tuskastuttaa. Ei hätää. Vaihda pyörät kunnon telasarjoihin, niin pito-ongelmista tulee historiaa. Rankoissa töissä ja hankalissa paikoissa laadukkaat telasarjat ovat katu-uskottava pelastus.

Suomen maasto-olosuhteet eivät aina päästä helpolla. On suota, on rapakoita ja loputtomasti töyssyisiä ja märkiäkin maita ja mantuja. Toisinaan alla on paksu kerros lunta, toisinaan höllyvää savea.

Työskenteletkö sinä näissä olosuhteissa? Olivatpa alaasi maa- tai metsätalous tai mikä tahansa muu luonnossa liikkumista vaativa työ, tiedät, että menon sujumiseen on voitava luottaa. Hyvilläkään renkailla ei joka paikkaan ole asiaa.

Tosimies ja -nainen varmistavat liikkeen jatkuvuuden telasarjoilla.

Laadukkaat telat ovat kevyet mutta tukevat – ne ovat luotettava apu työaskareisiin ympäri vuoden. Pinta-alansa ja pitojensa ansiosta ne vetävät ja kantavat sekä sinua että painavaa kuormaasi niin suolla kuin hangessakin.

Commander XTR 

Commander XTR -telasarjat ovat alan huippua

Hyvillä telasarjoilla ajaminen on ketterää ja tukevaa. Ohjaamisen tulee toimia kuin ajatus ja huollon pitää olla helppoa.

Älä kiusaa itseäsi rihkamateloilla, vaan panosta laatuun. Esimerkiksi Commander XTR -telojen vetopyörät varmistavat hyvän ajonopeuden tilanteessa kuin tilanteessa. Commander XTR -sarjan teloissa on huoltovapaat laakeroidut telapyörät ja telasarjan suorituskyky on erinomainen ympäri vuoden. Telojen pito on notkeaa ja tehokasta.

Mallikohtaisilla asennussarjoilla Commander XTR -telasarja sopii Yamaha-, Suzuki-, Arctic Cat-, Can-Am-, Honda- ja Polaris-merkkisiin mönkijöihin.

Meiltä saat myös Commander WS4 -telasarjat, jotka niin ikään sopivat ympärivuotiseen käyttöön ja tarjoavat loistavaa pitoa alustalla kuin alustalla.

Lumi tai lumen puute eivät haittaa

Kun kunnon mönkkärissä on alla kunnon telasarja, se korvaa ilman muuta moottorikelkan talven vahvana työjuhtana. Kruunaa mönkijäsi telasarjan lisäksi vielä ClicknGo2-puskulevyllä, niin viimeistään lumisateen yllättäessä siitä tulee koko naapuruston silmäterä.

Voimalla vääntävä, ketterä mönkijä ja hyvää pitoa ja kantavuutta antavat telat ovat työmaalla yhdistelmä, jonka tehokkuutta moottorikelkat voivat vain katsella vierestä.

Etelä-Suomessa ei lunta usein ole alkuunkaan tarpeeksi moottorikelkalle, ja silloin telasarjallinen mönkijä on must-hankinta hankalissa maastoissa liikkumiseen. Telasarjoja ei kiinnosta, onko alla sula maa, liukas jää vai harvinaisen paksu hanki. Ne rullaavat eteenpäin joka tapauksessa ja ovatkin siksi täydellinen valinta bensantuoksuisiin askareisiin myös etelässä.

« Takaisin