Perjantaina päräytetään prätkällä töihin!

1.6.2016

Perjantaina 3. kesäkuuta vietetään Prätkällä Töihin -päivää eri puolilla Suomea. Poikkea silloin Yamaha Centerissä ja näytä prätkäkypäräsi kassalla, niin saatat pullakahvien lisäksi saada ilmaislahjan! Upouuden Yamaha-moottoripyörän ostajalla on mahdollisuus saada jopa 600 euron arvoinen varustepaketti, kun kaupat solmitaan samana päivänä.

Työmatka taittuu prätkällä paitsi kätevästi, myös hauskasti. Neljättä kertaa järjestettävän Prätkällä töihin -päivän tarkoituksena on kannustaa kaikkia motoristeja huristelemaan työpaikalle kaksipyöräisellään. Moottoripyöräharrastukselle saadaan positiivista näkyvyyttä ja samalla rohkaistaan omasta pyörästä haaveilevia lähtemään pyöräkaupoille.

Kampanjan järjestää Teknisen kaupan MP-jaosto ja sen päätapahtuma pidetään Helsingin Kaivopuistossa Café Caruselissa perjantaiaamuna 3.6. kello 8–10. Ilmaiset aamukahvit saa näyttämällä moottoripyöräkypäränsä kahvilan kassalla.

Prätkällä töihin 3.6.2016Kuva: Juha Harju

Yamaha Centerit mukana: lahja 20 ensimmäiselle!

Motorismin ilosanomaa juhlistetaan myös Suomen Yamaha Centereissä 3. kesäkuuta erityisen näyttävästi. Ensimmäiset 20 Yamaha Centeriin pullakahville tulijaa saavat lahjaksi Valentino Rossi- tai Jorge Lorenzo -buff-huivin.

Jos samana päivänä päätyy vielä prätkäkaupoille Yamaha Centerissä, saa asiakas erikoisetuna jopa 600 euron arvoisen Yamaha-varuste-edun. Etu on voimassa ainoastaan 3.6.2016 tehdyissä uusien moottoripyörien moottoripyöräkaupoissa, pois lukien YZ- ja WR-mallisto sekä alle 125-kuutioiset pyörät.

Prätkällä töihin 3.6.2016Kuva: Juha Harju

Robin toimii tapahtuman kummina

Kesäkuun ensimmäinen perjantai on muodostunut jo perinteiseksi Prätkällä Töihin -päiväksi. Tapahtuman kummi on tänä vuonna turkulaishurmuri Robin Packalén, joka esimerkillisesti aikoo korottaa kevarikorttinsa moottoripyöräkortiksi täyttäessään elokuussa 18 vuotta – tai ainakin heti kun ehtii.

Robinilla onkin tärkeä viesti päättäjille.

– Tuntuu hullulta mennä uudelleen samoille tunneille, joilla on jo ollut. Kortin korottamisen pitäisi olla helpompaa, hän sanoo.

Tapahtumalla edistetään motoristien asiaa

Perjantain tapahtumalla viranomaisia halutaan muistuttaa muun muassa tiukan sääntelyn motoristeille aiheuttamista hankaluuksista. Suomessa motoristiksi haluava joutuu uusimaan korttinsa neljä kertaa viiden vuoden aikana: 15-vuotiaana saa mopo- tai mopoautokortin, 16-vuotiaana A1-kortin, 18-vuotiaana A2-kortin ja 20-vuotiaana A-kortin.

Prätkällä töihin 3.6.2016Kuva: Juha Harju

–  Sääntely haittaa tämän harrastuksen ja kätevän liikkumismuodon pariin tulemista, sanoo Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja Esa Ruohonen

– EU-direktiivi mahdollistaa A1-vaatimusten mukaisten ajoneuvojen ajamisen B-kortilla. Sääntelyä voisi tältä osin vähentää Suomessakin, hän jatkaa.

Jaoston mielestä teoria- ja ajo-opetuksen pakollisuus pitäisi poistaa korotettaessa korttiluokkaa A2:sta A:han.

Prätkällä töihin 3.6.2016Kuva: Juha Harju

Tervetuloa mukaan!

Yamaha Centereiden väki ympäri Suomen toivottaa kaikki motoristit tervetulleiksi pullakahvittelemaan Prätkällä Töihin -päivänä perjantaina 3. kesäkuuta. Edistetään yhdessä moottoripyöräharrastuksen asiaa, ja jos harkitset uuden pyörän ostamista, on perjantai juuri oikea päivä ryhtyä tuumasta toimeen!

« Takaisin